Acopera cu draperii usile

Acopera cu draperii usile


Daca ochii sunt oglinda sufletului, atunci cu siguranta ferestrele unei case reprezinta evadarea la esenta - sufletul casei. Nu e de mirare ca modul in care ferestrele sunt imbracate reprezinta una dintre cele mai importante decizii de decorare cu care se confrunta orice proprietar de casa.

Acopera cu draperii usile
 
In acest articol, vei avea posibilitatea de a vedea zeci de tratamente pentru ferestre, pentru o varietate de camere, completat cu imagini ajutatoare pentru a surprinde esenta camerei. De la perdele vaporoase la jaluzele de forma batului de chibrit, poti gasi accesoriul perfect pentru fereastra cu scopul de a decora casa ta.

Usile franceze aduc exteriorul in interior, crescand interesul arhitectural al unei camere. Dar, cu exceptia cazului in care usile sunt situate intr-o parte privata a casei, indepartate de privirile vecinilor, au nevoie de protectie a vietii private prin tratamente aplicate fereastrelor usilor. Ideea de a echipare a usii franceze cu tratamentele lor nu trebuie sa fie descurajatoare.

O cornisa captusita cu tesaturi cu draperii ce au imprimeuri potrivite, adauga un aspect finit usilor din aceasta sala de mese franceza. Considerate ca o pereche de tocuri de ferestre lungi, solutia este o draperie usoara. Panourile din tesatura imbraca fiecare usa, asa cum o fac si pentru o singura fereastra.
 
O cornisa a draperiilor dintr-un material ce se potriveste, situat deasupra tocului, pentru a permite deschiderea si inchiderea usilor cu usurinta, actioneaza ca o umbrela care uneste perechea. Cand se deschid, panourile permit evidentierea farmecului usii, plus lumina soarelui si privelistea din exterior se extind si in camera.