Decor sub forma de puzzle: corpuri de iluminat personalizate

Decor sub forma de puzzle: corpuri de iluminat personalizate


Decor sub forma de puzzle: corpuri de iluminat personalizate
 
 
 Anul 1980 ne-a adus o multime de capricii pe care acum le-am uitat, dar Cubul Rubik a ramas de-a lungul anilor. Cuburile din plastic colorate pe care am pierdut destul de mult timp, au devenit reprezentari iconice ale unei ere. Designer-ul Eric Paulz aduce inapoi anii '80 cu ajutorul acestor corpuri de iluminat, si anume a lampii lui Rubik.
 
 
 
Lampa din rasina este construita la fel ca un cu Rubik adevarat, cu 26 de cuburi mici ce se leaga intre ele. toate aceste lampi se deplaseaza liber si pot fi aranjate intr-un numar de 43 trilioane de combinatii diferite. Atunci cand este aprinsa, versiunea colorata a acestor lampi arunca patrate mici de lumina peste tot in camera; versiunea clara proiecteaza tone de texturi diferite.

Corpuri de iluminat sub forma de puzzle

Acest accesoriu pentru casa permite un grad mare de personalizare. In plus, fata de diferite combinatii de culori, unghiurile ciudate pot crea lumini interesante si modele de umbra pe pereti. Iar daca te plictisesti, poti alege intotdeauna sa schimbi culorile prin intermediul celor 43 de trilioane de combinatii, pentru a vedea daca poti bate puzzle-ul clasic.

Lampi sub forma de cub