Mai mult spatiu in camera de baie

Mai mult spatiu in camera de baie


    Cu totii stim ca baile vin in diferite forme si marimi, de la unele foarte mari la unele extra mici. Baile mici au tendinta de a deveni enervant de inghesuite in special atunci cand nu ai destule informatii de a manevra arta depozitarii lucrurilor, inca. Exista modalitati prin care puteti face ca baia voastra micuta si supraplina sa para un pic mai mare. Ideea de baza in a reusi acest lucru este aceea de a aplica idei de design potrivite. Daca doriti sa mariti camera de baie, incercati aceste sfaturi de design.

   Mai mult spatiu in camera de baie
 
      Utilizarea culorilor: vopsirea baii intr-o culoare diferita poate transforma camera intr-una mai spatioasa instantaneu. Unele culori o vor face sa para mai mica, asa ca fiti atenti in alegerea pe care o veti face. Culorile indraznete sunt ceea ce cauti pentru a avea iluzia unui spatiu mai mare. Revopsirea nu numai ca ofera rezultate instantanee, dar este si mai putin costisitoare decat remodelarea intreagii camere.
 
Design-ul camerei de baie

      Placile ceramice: Conteaza foarte mult ce dimensiune au placile de faianta si gresie ce sunt utilizate pentru podeaua si peretiu baii. In mod normal, placile taiate in format mai mare dau camerei efectul de spatiu, iar placile mici fac ca spatiul sa para mai mic. Extinderea placilor ceramice din baie de la podea in sus pe perete va da baii iluzia de spatiu.
 
Gresia si faianta in design-ul baii

      Dulapurile in baie: dimensiunea baii pare mai mare atunci cand dulapurile sunt asezate cu atentie. Dulapurile ofera spatiu suplimentar de stocare si, de asemenea, da baii un aspect mai curat. Decat sa optati pentru dulapuri suspendate care iti iau din spatiu, mai degraba utilizati dulapuri mici de podea.

      Usile: este indicata folosirea usilor ce se pliaza in locul celor normale astfel. Usile pliante fac baia sa aibe un aspect mai putin inghesuit.
 
Amenajarea baii

        La punerea in aplicare a acestor sfaturi, amintiti-va sa armonizati totul cu tema de design aleasa pentru camera de baie.