Constructia bucatariilor de exterior

Constructia bucatariilor de exterior


    Construirea unei bucatarii in aer liber presupune conceperea unui plan de constructie, in cazul in care nu aveti deja una si actualizarea ei la standarde moderne astfel incat sa fie punctul cel mai fierbinte al curtii dumneavoastre, care il puteti folosi pentru divertisment si relaxare. Bucatariile exterioare maresc spatiul casei, adaugand-i valoare. Din acest motiv, construirea bucatariilor in aer liber reprezinta cel de-al doilea proiect de remodelare a locuintei, ca si popularitate, dupa cel de amenajare a bucatariilor.

Constructia bucatariilor de exterior
 

Cu toate acestea, constructia unei bucatarii in aer liber este un proiect complex.


    Cu siguranta, va bucurati de curtea dumneavostra din spate facand gratare impreuna cu pritenii, insa sa construiti o adevarata bucatarie in aer liber este nevoie de o planificare semnificativa, de calificare si experienta. Acest proiect nu se poate realiza pe cont propriu, fara ajutorul unui profesionist in domeniu.  

Iata de ce trebuie sa luati in considerare:
    Bucataria dumneavoastra in aer liber va avea nevoie de cateva elemente de baza ce includ un gratar built-in, de o tejghea, chiuveta, frigider, dulapuri de bucatarie pentru exterior si mobilier confortabil sau scaune de bar pentru tine si oaspetii tai.

 constructia unei bucatarii in aer liber este un proiect complex.

    Gratarul ce se gaseste pe piata ofera astazi atat de multe posibilitati incat aveti de unde alege exact ceea ce cautati. Apoi, tipul suprafetei tejghelei este o decizie cruciala in constructia bucatariei. Optiunile includ faianta, cuart, suprafata solida, granit si alte pietre naturale. Alegerea corecta a tejghelei va va asigura de ani de bucurie si distractie, datorita rezistentei sale in timp, precum si a faptului ca este foarte utila.

Un plus de lux


    Pentru ultima moda in ceea ce se poarta pentru bucatariile de exterior s-ar putea lua in considerare instalarea de pergole, sistem stereo, plafon fals, televizor si altele.

Ritm si confort


    Confortul este un element cheie pentru a va bucura de divertisment in bucataria in aer liber. Dar inainte sa-ti golesti portofelul pe mese si scaune de bar, aruncati o privire la spatiul disponibil si decideti cum le veti aranja, de ce marimi aveti nevoie si altele.

Confortul este un element cheie pentru a va bucura de divertisment in bucataria in aer liber.

    Toataa lumea are nevoie de spatiu oricat de mic ar fi, asa ca asigurati-va ca planul bucatariei dumneavoastra in aer liber va include si masuri stanard de constructie, pentru a permite spatiu de sezut si pentru miscare. De asemenea, trebuie sa va protejati bucataria de soare, ploi si vant.

Locatia bucatariei in aer liber


    Accesul facil la bucataria dumneavostra principala este foarte important pentru comoditate, iar construirea bucatariei in aer liber necesita acces la apa, energie electrica si gaze naturale, ceea ce inseamna ca acest proiect va solicita aproape sigur o autorizatie. Veti avea multe discutii cu contractantul despre toate aceste elemente.