Spune-mi zodia ca sa-ti spun de ce camin ai nevoie - Pesti

 Spune-mi zodia ca sa-ti spun de ce camin ai nevoie - Pesti


Caminul Pestilor (19 februarie - 20 martie)


      Nativul in Pesti este bland, amabil si compasiv, mult prea sensibil, un visator si idealist, capabil sa-si dedice toata viata binelui  fata de celalalt, fara a-l  interesa propria bunastare.  Este o fire schimbatoare, cu toane si capricii, prin urmare nimeni nu se poate baza pe el, desi se pot adapta la orice mediu si pot purta diferite masti pentru a iesi din situatii limita.  Talentele lui se bazeaza pe simtul artistic, poate fi un bun actor, dar si in domenii medicale.  Este o persoana paranoica si maniaca, deoarece tinde sa se ingrijoreze prea mult pentru niste probleme minore. Sunt modesti si delicati, dar nu le place sa fie criticati, traind mai mult in sfera viselor.

Culorile


    Pestii prefera culoarea de Verde marin, insa ei sunt prefera si combinatii de roz-mov, gri-albastrui, bleu-vert. Pietrele specifice acestei zodii sunt: hiacint, turcoaz si jasp.
Casa Pestilor

 

Locuinta

    Pestii au nevoie de mai multa intimitate, prin urmare au nevoie de o camera numai a lor, indiferent ca locuiesc singuri sau cu familia. Nu le place aglomeratia citadina, de Casa Pestiloraceea ei prefera zonele rezidentiale sau pe malul apei, unde se simt linistiti si relaxati.
    Locuinta Pestilor trebuie sa fie primitoare si intima, nu au nevoie de spatii mari sau de camere inalte. Adopta stilul clasic, preferand locuintele vechi cu ferestre rotunde, usi sculptate si balconase incrustrate cu modele clasice de feronerie in schimbul celor moderne. Peretii vor fi in culori care vor crea o lumina difuza asa cum le place lor si o atmosfera primitoare. I-ar placea sa aiba o mica curte cu cel putin un copac si un leagan. Pestilor le plac locuintele cu camere ascunse, intortocheate, unde usile sunt mascate de biblioteci.

Mobilierul


    Pestilor prefera o atmosfera de poveste in interiorul casei lor, realizand acest lucru fie printr-un mobilier de culoare deschisa, pictata de mana, in culori pastel, fie combinand laolalta piese de mobilier diferite intre ele, dar care vor forma acel aer de basm. Nu vor folosi niciodata piese de mobilier mari, compacte.
    In locul unei biblioteci masive, vor prefera aranjamente de rafturi pe care sa fie asezate cartile si obiectele decorative. De aseCasa Pestilormenea, vor folosi masute de perete, cu picioare curbate, elegante, iar masa centrala va fi inconjurata de scaune diferite si ca model, dar si in ceea ce priveste culoarea acestora.
    In dormitor, patul trebuie sa fie mare, lasand totusi impresia ca nu ocupa mult spatiu. De asemenea, vom mai intalni si acele clasice masute de machiaj cu oglinda si multe sertarase. Baia este foarte importanta pentru nativii din Pesti, de aceea vor investi sume importante pentru ca in final sa beneficieze de o baie de lux, cu o cada spatioasa, in loc de faianta va fi marmura si vor fi multe rafturi si dulapioare care sa dea baii un aer de spatiu locuit, si nu doar utilitar.

 

 

 

Accesorii

Casa Pestilor
    Pentru Pesti accesoriile sunt foarte importante si folosesc tot felul de idei care de care mai ingenioase. Pot folosi de exemplu un sal colorat asezat pe canapea, dar care da un plus de prospetime incaperii respective, de asemenea, multe lumanari de culori si dimensiuni diferite.
    Dupa cum am mentionat anterior Pestii au paturi mari, insa ascund foarte bine dimensiunile acestuia prin diferite accesorii care vor da impresia ca nu ocupa mult spatiu. Prin urmare, folosesc cuverturi de satin, de culoarea sidefului, pe care sunt aruncate cateva pernute decorative de un bleu pal.
    Perdelele vor fi bleu-pal sau turcoaz, bogate, pentru a crea o lumina difuza asa cum le place lor. Alte obiecte decorative folosite vor fi scoicile, ramurele de coral (benefica pentru interoriul acestor nativi), si chiar un acvariu foarte ingrijit.