Spune-mi zodia ca sa-ti spun de ce camin ai nevoie - Varsator

 Spune-mi zodia ca sa-ti spun de ce camin ai nevoie - Varsator   

                  

Caminul Varsatorului (20 ianuarie - 18 februarie)


    Varsatorii sunt persoane care iubesc avangardismul si modernismul, traind mai mult cu gandul la viitor. Nu-i plac regulile, iar pentru ei acestea sunt pentru a fi incalcate, spunand ce are de zis in mod direct, fara menajament si fara rautate. Cu toate acestea, poate sa-si faca prieteni foarte repede. Varsatorul este o gazda primitoare si ospitaliera, mergand pe principiul  ca musafirul sa se serveasca singur, sa se simta ca acasa.

Casa Varsatorului
 
 
 

Culorile


    Varsatorul prefera culorile de intensitati puternice: albastrul si verde strident, indigo si nuante de marin. De asemenea, le plac contrastele puternice, combinatii de culori indraznete.
    Pietrele pretioase ale acestei zodii sunt acvamarinul si zirconul, hiacintul si onixul negru.

LocuintaCasa Varsatorului


    Nativilor acestei zodii le place sa locuiasca in mansarde sau la etajele superioare ale blocurilor, preferand camere mari si foarte luminate, de aceea va opta pentru ferestre cat mai mari.  Sunt persoane sociabile, de aceea prefera aglomeratia oraselor in schimbul unui trai linistit la casa.
    Ei cauta ambiente moderne, excentrice chiar si nu le plac ambientele din casele batranesti. In apartamentul sau, din dorinta de spatiu, Varsatorul va demola cat mai multe ziduri despartitoare, iar daca isi renoveaza sau construieste o casa, va alege materialele de constructie de calitate, chiar daca sunt mai scumpe, mergand pe un design modern.
    Fiind indraznet va alege ca macar in una din incaperi sa puna in evidenta un perete al camerei zugravindu-l intr-o alta culoare fata de ceilalti sau, fiind putin mai excentric va alege sa coloreze peretii in culori  cu totul diferite.

 

Mobilierul


    Deoarece Varsatorilor le Casa Varsatoruluiplac contrastele puternice, va alege mobilierul astfel incat sa contrasteze cu peretii in culori stridente. Astfel, mobilierul va avea un design ultramodern, in culori neutre, gri deschis, alb, crem sau culoarea untului. In cazul in care peretii vor fi albi, atunci piesele de mobilier vor fi in culori vii, in nuante inchise.
    Ii place design-ul minimalist, iar pentru a amplifica senzatia de spatiu, foloseste sticla, crom, nichel, pal laminat. Nu ii este teama nici sa foloseasca forme mai nonconformiste pentru mobila cum ar fi mese triunghiulare sau de asimetrice, scaune in forma de stea, corpuri de biblioteca aranjate sub forma de piramida. Casa Varsatorului
    Bucataria Varsatorului este una ultramoderna, compacta si functionala, dotata cu  ustensile de ultima generatie, electrice si electronice.
    Dormitorul este alcatuit dintr-un pat jos, oglinzi pe un perete al camerei ceea ce da senzatia de spatiu, iar masuta de toaleta are un design alcatuit din linii drepte.

Accesorii

 Casa Varsatorului

Avand contraste atat de puternice in casa, Varsatorul nu prea apeleaza la accesorii. Nu le plac perdelele la geamuri, iar daca le folosesc, acestea vor fi puse pentru a amplifica lumina in camera respectiva, nu pentru a o imblanzi. In schimb, folosesc pernute decorative, vesele si colorate, iar cuvertura va fi din satin. Varsatorului ii plac sculpturile excentrice si tablouri abstracte, in diferite forme geometrice.
    Casa Varsatorului este una foarte luminata, fiind impanzita de diferite corpuri de iluminat cum ar fi spoturile sau veiozele cu un aspect foarte modern.