Vopsirea fatadei casei

Vopsirea fatadei casei


    De la case camuflate cu pixeli la case colorate sub forma de curcubeu, cu imprimeuri de leopard, iata unele dintre cele mai creative, inovatoare si neobisnuite case vopsite si idei cum nu ati vazut vreodata. Unele dintre acestea sunt vopsite profesional - altele sunt opere indraznete ale unor amatori.

Vopsirea fatadei casei
 
Gustul curcubeului de 32 de arome: Cuprinzand intregul spectru de culori de la rosu, portocaliu si galben la verde, albastru si violet, aceasta vopsire incredibila a exteriorului casei se amesteca fara intrerupere de sus in jos - fiecare sipca orizontala este acoperita cu una din cele 30 + culori care se combina pentru a crea efectul global. Aplicarea modelului nu este atat de dificila si necesita doar role de baza, deoarece fiecare piesa este izolata de celelalte - inteligent si simplu.

Vopsirea casei sub forma de curcubeu

Atentie, vopsea umeda: Aceste modele pictate artistic aduc in prim plan nedumerire, dar si inspiratie. Un artist (ce locuieste intr-o cladire in care se afla toaleta publica) a decis sa vopseasca exteriorul casei sale, intr-un model standard cu carouri. Un alt proprietar a mers pe un model cu pete alb si negru ca un tribut adus unui film. Ca o surpriza, un cuplu tanar s-a intors acasa din luna de miere pentru a gasi exteriorul casei lor transformat intr-un imprimeu de leopard de catre prietenii lor. Ultima imagine descrie un model mai abstract.

Fatada casei in carouri  Modele de fatade de case

Alb & Negru, dar cu siguranta nu e monoton: In capatul opus al spectrului (ca sa spunem asa), de la locuinte extrem de colorate, marginile acestei case au fost vopsite in modele de alb si negru care se amesteca cu cladirile inconjuratoare.

Exteriorul casei in alb si negru

Amestecul de camuflaj, culoare si context: Fara o privire asupra imprejurimilor, aceasta casa modesta cu un singur etaj, arata destul de ciudat, acoperita intr-un model cu pixeli de diferite nuante de verde. Cu toate acestea, potrivind nuantele de verde la mediul inconjurator natural, se reuseste imbinarea casei cu mediul in care este amplasata - un fel de fuziune suprarealista, atat a artei abstracte, cat si a functionalitatii.

Casa camuflata

Culori locale si texturi regionale: Unele case sunt vopsite in ceea ce pare o nebunie de culori si modele unice, dar de fapt, acestea reprezinta urmele radacinile lor a traditiilor culturale si diferitelor stiluri. Aceste exemple inspirationale din Mexic, Slovenia si Sydney, Australia, arata cat de minunate sunt astfel de extreme intr-un context anume.
 
 Vosirea casei in functie de regiune