CAESAR'S LUXURY HOMES: Consultanță și design în amenajări interioare de lux

CAESAR'S LUXURY HOMES: Consultanță și design în amenajări interioare de lux

Actualizat la
05.12.2017
7186
Vizualizări
 Telefon
 • Telefon:
  0722 217 236
 • Persoana de contact:
  Gheorghiu Cezar
Nume firma: CAESAR'S LUXURY HOMES
Domeniu de activitate: Consiliere / Consultanță în amenajări interioare de lux
CAESAR'S LUXURY HOMES aduce luxul în casa ta prin amenajări interioare cu un design inedit, mobilierului, decorațiunilor, tapetului și parchetului care aduc un plus de eleganță și originalitate oricărui spațiu. Împreună cu echipa noastră de specialiști în amenajări interioare de lux asigurăm servicii complete, lucrând cu unele dintre cele mai prestigioase branduri de produse și servicii din BUCUREȘTI.

CAESAR'S LUXURY HOMES - Amenajări interioare de lux!


Cu toate că firma este înființată relativ recent, personalul din conducere dispune de peste 10 ani de experiență în firme mari de amenajări interioare. Fiecare proiect preluat de noi este tratat cu profesionalism, în strânsă colaborare cu clientul, pentru a răspunde celor mai exigente cerințe. Iar în funcție de buget și de gusturi, sunt alese produse și soluții de design (mobilier de lux, decorațiuni de lux, elemente de design, tapet de lux, parchet din lemn masiv, lemn exotic, deck). La cererea dumenavoastră, lucrările de instalare și montaj pot fi supravegheate de personalul companiei.

interior-lux

Cum se poate transforma un simplu spațiu într-unul luxurian? Cu ajutorul mobilierului și amenajărilor de calitate, toate aranjate cu bun- gust și mult simț estetic. Tot noi cei de la Caesar's Luxury Homes îți putem oferi toate acestea cu ajutorul produselor și serviciilor de la mărci precum: La Maison, Arredare, Delta Design, Fifth Avenue Homes - Thomasville, Decora House, Glass Elements, Romstal, Br.Ea Project Management, Life Relax Wellness Concept, Exotique, Hof Interiors, Premium Floors, SuperFaber, Class Living, Ethan Allen Romania, Pinum Doors & Windows, Rocas Decor, Casa Bambus, Second Generation Trading, Maer Charme.

INTERMEDIERE VÂNZARE-CUMPĂRARE LOCUINȚE DE LUX


Caesar's Luxury Homes activează și pe piața imobiliară, intermediind vânzarea sau cumpărarea unor imobile de lux pe piața din București (proprietăți de minim 500.000 de euro), dar și pe cea internațională. Acționâm exclusiv precum un serviciu privat de "house-hunting" pentru clienții mai pretențioși, cu importante resurse fianciare, dar foarte ocupați (proprietăți de minim 1.000.000 de euro).

Servicii oferite de CAESAR'S LUXURY HOMES:

 • Îndrumarea și consilierea clienților în amenajarea spațiului lor cu încadrarea în limitele impuse de bugetul acestora
 • Prezentarea de produse și soluții de design interior pentru locațiile clienților
 • Recomandarea firmelor furnizoare de produse și servicii, clientul având posibilitatea să aleagă și să achite direct
 • Negocierea și semnarea contractelor de achiziție de bunuri și servicii, la cererea expresă a clienților
 • Supravegherea lucrărilor de instalare și montaj pentru bunurile și serviciile achiziționate de clienți (la cerere)

Date de contact CAESAR'S LUXURY HOMES:

 • Telefon: 0722 217 236
  Fax: Nespecificat
 • Persoana de contact: Gheorghiu Cezar
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB:
 • Adrese:
  • Str. Nerva Traian, Nr. 12, București