CALA - foraje orizontale și reabilitări de conducte

CALA - foraje orizontale și reabilitări de conducte

actualizat la
08.07.2021
vizualizări
728
2 voturi
status
actualizat

CALA, societate specializată în efectuarea lucrărilor speciale, realizează foraje orizontale și reabilitări de conducte utilizând metode non-invazive. În anul 1995, firma a adus în Romania primele echipamente pentru executarea lucrărilor cu specific de foraj orizontal dirijat.

CALA

Activitatea companiei se împarte în două categorii: efectuarea forajului orizontal dirijat și reabilitarea conductelor prin metode fără săpătură (No Dig).

Divizia de Foraj cuprinde servicii precum:

  • foraj orizontal dirijat;
  • micro tunelare;
  • direct pipe;
  • foraj orizontal prin percuție pneumatică;
  • foraj orizontal DTH (down the hole hammer drilling);
  • augerboring.

Serviciile de Foraj prestate de către compania CALA se adresează proprietarilor și operatorilor de instalații terestre sau marine de conducte de transport ale petrolului, gazelor sau apei, dar și furnizorilor de servicii electrice.

Divizia de Reabilitare a conductelor prin metode fără săpătură include servicii de:

  • video inspecții;
  • diagnosticare internă a conductelor;
  • curățare internă a conductelor;
  • reabilitare interioară a conductelor prin diverse metode, precum: reabilitare prin Cămășuire cu ciorap impregnat cu rășini epoxidice, reabilitare prin Torcretare cu beton, reabilitare prin metoda Pipe in Pipe (Material Primus Line, țeavă PVC sau PEID) și reabilitare interioară de rezervoare.

Serviciile menționate se adresează în principal operatorilor de rafinării, companiilor ce dețin instalații de procesare a produselor chimice, petrol și gaze, dar si operatorilor de transport prin conducte al țițeiului, gazelor naturale sau apei.

CALA, lider pe piața din România în domeniul lucrărilor speciale, pune la dispoziția clienților săi personal specializat și calificat pe parcursul tuturor etapelor unui proiect, de la studiul de fezabilitate și proiectarea detaliată, până la execuția si finalizarea acestuia.

Galerie fotografii CALA - foraje orizontale și reabilitări de conducte

Contact CALA CENTRUL DE TEHNOLOGII FĂRĂ SĂPĂTURĂ SA

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma CALA CENTRUL DE TEHNOLOGII FĂRĂ SĂPĂTURĂ SA. Pentru orice informaţii, contactaţi CALA CENTRUL DE TEHNOLOGII FĂRĂ SĂPĂTURĂ SA, Tel: 0265 307 600

2 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti CALA CENTRUL DE TEHNOLOGII FĂRĂ SĂPĂTURĂ SA, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

PAN MET - garduri metalice, garduri gabioane, garduri mobile și porți metalice
28.02.2022
515 vizualizari

PAN MET - garduri metalice, garduri gabioane, garduri mobile și porți metalice

Compania PAN MET distribuie garduri metalice, stâlpi pentru garduri, garduri mobile, porți metalice și garduri gabioane, fiind unicul importator al companiei AOS Stahl GmbH, unul dintre cei mai mari producători de garduri metalice din Germania. Ga...
SDC PROIECT - Proiectare structuri de rezistență și consultanță tehnică
22.02.2019
7122 vizualizari

SDC PROIECT - Proiectare structuri de rezistență și consultanță tehnică

SDC PROIECT se ocupă cu servicii de proiectare pentru segmentul rezidențial, comercial sau industrial, proiectare structuri de rezistență, consultanță tehnică, expertize tehnice, urmărind și verificând în detaliu derularea lucrărilor pe șantier prin ...
DINAMIC ELECTRO PRAM - Instalatii electrice si de automatizare - Legare la pamant si paratrasnet - Masuratori PRAM
28.02.2017
7295 vizualizari

DINAMIC ELECTRO PRAM - Instalatii electrice si de automatizare - Legare la pamant si paratrasnet - Masuratori PRAM

DINAMIC ELECTRO PRAM SRL proiectează și execută instalații electrice pentru zone publice, civile și industriale, branșamente electrice, paratrăsnete și prize de pământ. În completarea acestor servicii, societatea pune la dispoziția beneficiarilor pos...