CARTIERUL LATIN - complex  rezidential - apartamente noi

CARTIERUL LATIN - complex rezidential - apartamente noi

actualizat la
17.11.2008
vizualizări
6440
0 voturi
status
neactualizat
Această firmă nu are informaţii actualizate din 2008. Dacă dețineți această firmă click aici.
Cartierul Latin este un complex  rezidential situat in sectorul 6 al capitalei, mai exact, in Prelungirea Ghencea. Cartierul mai sus mentionat se desfasoara pe o suprafata totala de 160.000mp in care veti beneficia de linistea si respectul cuvenit. Aceasta palma de pamant va deveni oaza dumneavoastra de liniste si suntem convinsi ca se va ridica la inaltimea standardelor dumnevoastra.

Cartierul Latin se  va construi in 2 mari etape, dupa cum urmeaza:
  • In prima etapa,  va vom pune la dispozitie un numar de 980  apartamente insumand o suprafata  de 95.000 mp construiti. In cadrul acestei etape va fi amenajat un complex cu o suprafata de 25.000 mp destinati spatiilor comerciale, spatii ce au ca scop prestarea de servicii si nu in ultimul rand petrecerii timpului liber. Aceasta etapa va mai cuprinde amenajarea  de parcari subterane cu o suprafata de 20.000mp, spatii de joaca pentru copii si spatii verzii.
  • A doua etapa va cuprinde un  numar de 1700 de apartamente ce vor insuma  200.000mp construiti. Bineinteles ca vom veni in sprijinul dumneavoastra cu un  nou complex comercial cu o suprafata de 20.000.mp care va fi destinat spatiilor comerciale, spatii amenajate prestarilor de servicii. In cea de-a doua etapa, se vor amenaja parcari subterane pe o suprafata de 40.000mp, gradinite, policlinici si nu in ultimul rand o scoala cu o capacitate de 1000 de locuri. Toate acestea vor fi inprejmuite cu nenumarate locuri de joaca pentru copii si spatii verzii.
Cartierul va beneficia de un sistem propriu de securitate, linii de transport in comun, salubrizare si intretinere a utilitatilor precum si a cailor de acces. Toate acestea for fii construite dupa ultimele norme privind calitatea si siguranta in constructii. Oferta completa  cuprinde apartamente cu 1, 2, 3, 4 camere si sunt diferite la parter si etaje intermediare.

Galerie fotografii cartierul latin - complex rezidential - apartamente noi

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2008. Dacă dețineți această firmă click aici.
  • apartamente cu 1, 2, 3, 4 camere

Contact SC Mixt Globus Ind. Prod. SRL

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2008. Dacă dețineți această firmă click aici.

Alţii au fost interesaţi şi de:

BELSUGULUI RESIDENCE - ansamblu rezidential de apartamente noi
18.11.2008
6951 vizualizari

BELSUGULUI RESIDENCE - ansamblu rezidential de apartamente noi

Proiectul rezidential “Belsugului residence” este situat intr-o zona de vile in spatele Turbomecanica, in apropierea Autostradei Bucuresti – Pitesti. Este proiectat intr-o zona linistita departe de zgomotul cotidian (str. Belsugului...
AGI TOTAL CONSTRUCT - constructii imobiliare noi - vile si case
18.10.2008
5716 vizualizari

AGI TOTAL CONSTRUCT - constructii imobiliare noi - vile si case

Infiintata din ianuarie 2005, AGI Total Construct este astazi in topul firmelor de constructii, in calitate de Antreprenor General, raspunzand cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai.Obiectivul de baza al companiei noa...