CID Corporate Construct SRL - Distribuitor materiale de construcții București

CID Corporate Construct SRL - Distribuitor materiale de construcții București

actualizat la
17.09.2021
vizualizări
8467
2 voturi
status
actualizat

CID CORPORATE este un constructor de încredere, care finalizează lucrările în timpul promis în contract și care bifează toate standardele calitative cerute pe piață. În toți anii de activitate am menținut standardele de calitate pentru toate proiectele în care ne-am implicat, drept dovadă fiind aprecierea clienților noștri.

Proiectele realizate de Cid Corporate Construct cuprind anveloparea termică a blocurilor, proiectare și montare centrală termică pentru clădiri de birouri și case de locuit, proiectare si realizare imobil de birouri, hidroizolație terasă, proiectare și montare instalații termice, lucrări de interior (zidărie, finisaje), asfaltare trotuar, amenajare spațiu verde și multe altele. Nu există provocare pe care să nu o ducem la bun final.

În ultimii ani, am completat lista de proiecte cu construcția de blocuri de apartamente. Echipa noastră de specialiști a construit două noi ansambluri în partea de nord a Bucureștiului - Frăsari Residence (zona Pipera) și Sisești Residence (Strada Gheorghe Sisești), care asigură o bună conexiune atât cu orașul, cât și cu natura.

La dispoziția locatarilor sunt puse apartamente de două, trei și patru camere (câte două pe etaj) construite după ultimele standarde. Acestea bifează toate nevoile proprietarului modern - compartimentare inteligentă, finisaje de calitate din granit și lemn, încălzire în pardoseală, aparate de aer condiționat instalate, instalații electrice și instalații sanitare Grohe.

Dintre principalele facilități amintim: tâmplărie Gealan tripan cu 8 camere, încălzire în pardoseală, finisaje din granit și lemn, plăci ceramice tratate antiderapant, vopsea lavabilă de cea mai bună calitate, centrală în condensație, aer condiționat instalat, acces auto cu telecomandă. Te așteptăm la o vizionare pentru a-ți prezenta casa visurilor tale!

Garantăm tuturor celor care apelează la serviciile noastre profesionalism, eficiență și un raport calitate/preț execelent.

CID CORPORATE CONSTRUCT este o firmă de construcții și distribuitor de materiale de construcții pentru amenajări exterioare, amenajări interioare și termoizolații. De asemenea, firma are experiență în placarea blocurilor cu termosisteme pe baza de polistiren.

Cu o experiență de peste 11 ani în domeniu, dispunem de o gamă vastă de produse și de o echipă calificată pentru a satisface nevoile clienților noștri. Portofoliul nostru cuprinde peste 950 de proiecte finalizate cu succes. Asigurăm atât consultanță la proiectare, cât și echipă de meseriași și materiale de construcție la preț de distribuitor.

Echipa de specialiști Cid Corporate Construct este formată din ingineri profesioniști și personal muncitor stabil și calificat, care reușeste de fiecare dată să execute cu ușurință și la termen orice lucrare de construcții stabilită.

Ba mai mult, site-ul nostru găzduiește sute de firme specializate în domenii precum: construcţii, amenajări interioare şi exterioare, instalaţii sau lucrări industriale.Totodată, la o simplă căutare virtuală, găsești și o mulţime de furnizori care îţi vin în ajutor cu o gamă bogată de produse şi servicii din toate sectoarele.

CID CORPORATE CONSTRUCT - Materiale de construcții la preț de distribuitor!

Pentru mai multe detalii și informații, contactați echipa la numărul de telefon 0733 952 240 sau pe adresa de e-mail

Galerie fotografii CID Corporate Construct SRL - Distribuitor materiale de construcții București

Contact CID CORPORATE CONSTRUCT SRL

  • Telefon: 0733 952 240
    Fax: Nespecificat
  • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
  • Adrese:

    Str. Cătănoaia, Nr. 33, București, Sector 3

  • Adresa WEB: https://www.cidconstruct.ro/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma CID CORPORATE CONSTRUCT SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi CID CORPORATE CONSTRUCT SRL, Tel: 0733 952 240

2 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti CID CORPORATE CONSTRUCT SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

ZAR CONSTRUCT - constructii civile si industriale - amenajari interioare si exterioare
10.06.2010
10087 vizualizari

ZAR CONSTRUCT - constructii civile si industriale - amenajari interioare si exterioare

De la infiintare pana astazi, societatea Zar Construct a derulat multiple activitati legate de constructii industriale si civile, lucrari de amenajari interioare, finisaje, zugraveli, montaj parchet stratificat, placari polistiren expandat,...
ARCCAD - Construcții civile și industriale, structuri de rezistență din lemn lamelat
12.04.2019
11743 vizualizari

ARCCAD - Construcții civile și industriale, structuri de rezistență din lemn lamelat

Compania ARCCAD activează în domeniul construcțiilor civile și industriale prin servicii de proiectare și execuție, construcția oricărei tip de structură de rezistență, antreprenorial general și management de proiect. Echipa Arccad poate executa cons...
HOUSE BOBICONSTRUCT - acoperișuri de la A la Z, reparații și hidroizolații acoperiș
20.08.2021
1821 vizualizari

HOUSE BOBICONSTRUCT - acoperișuri de la A la Z, reparații și hidroizolații acoperiș

Compania HOUSE BOBICONSTRUCT prestează, la nivel național, servicii specializate în domeniul construcțiilor, executând acoperișuri de la A la Z. Firma montează orice tip de învelitoare, prestează servicii de dulgherie și execută reparații pentru acop...