CITADELLA TITAN - constructii imobiliare noi - complex rezidential - apartamente noi

CITADELLA TITAN - constructii imobiliare noi - complex rezidential - apartamente noi

actualizat la
18.10.2008
vizualizări
5582
0 voturi
status
neactualizat
Această firmă nu are informaţii actualizate din 2008. Dacă dețineți această firmă click aici.
Citadella Titan este un proiect rezidential localizat, dupa cum ii spune si numele, in zona Titan, cuprinzand doua cladiri P + 14 etaje, cu apartamente moderne, spatioase si luminoase, exact cum ti-ai dori.
Complexul rezidential Citadella Titan este amplasat pe strada Colonel Iosif Albu, nr.88, langa centrul comercial Auchan, pe un teren de circa 7800 mp. Cele doua blocuri ale complexului vor avea cate P+14 etaje si vor cuprinde 210 apartamente de 1, 2, 3 si 4 camere. Pe langa apartamentele spatioase si moderne, iti oferim locuri de parcare supraterane si subterane, un parc si zone de recreere in centrul complexului, sala de evenimente, terenuri de joaca pentru copii, acces securizat si monitorizat. Cand am proiectat complexul Citadella Titan, ne-am gandit in primul rand la tine. Sa ai o locuinta spatioasa, sa te bucuri de liniste si de intimitate, sa ai toate facilitatile necesare desfasurari vietii de zi cu zi.
O locuinta in Citadella Titan nu te rupe de ritmul vietii urbane. Ai acces la mijloacele de transport in comun si la principalele servicii de care ai nevoie in viata cotidiana: gradinite, scoli, policlinici, spitale, centre comerciale (Auchan, Penny Market, Selgros, Billa). In plus, locurile de agrement sunt de asemenea, la indemana: strandul Titan, parcurile IOR si Prisaca Dornei, precum si unul dintre cele mai importante stadioane ale Capitalei, Lia Manoliu. Terenul inaltat asigura cea mai buna protectie impotriva inundatiilor, iar riscul seismic este extrem de scazut.
Acces
Locuitorii complexului si vizitatorii vor folosi 2 intrari controlate. Accesul la holurile cladirilor va fi posibil atat dinspre strada Colonel Iosif Albu , cat si din parcul interior. De asemenea va fi posibil accesul direct din parcarile subterane, pe scari sau cu liftul. Am pregatit 273 de locuri de parcare (subterane si de suprafata) cu acces restrictiv. Aici vor putea parca numai rezidentii si cei care au permisiunea de a parca in cadrul complexului. In fiecare cladire holul central cuprinde 2 case ale scarilor si 3 lifturi. Subsolurile pentru parcari vor avea 1 intrare controlata. Autovehiculele utilitare (de pompieri , ale gunoierilor) vor avea acces direct din strada. In situatii de urgenta va fi posibil accesul vehiculelor de salvare si pompieri in complex. Lifturile circula la fiecare etaj si la nivelul subteran cu o viteza de 1m/sec. Unul dintre lifturi (pentru fiecare cladire in parte) are o capacitate de 1000 kg, astfel incat tu sa iti poti transporta mai usor mobilierulParcarea la acelasi nivel cu parcul se va face printr-o singura intrare controlata si in zona limitrofa care inconjoara complexul.
Intrarile controlate vor fi supuse supravegherii sistemelor de securitate electronice. Locul va fi organizat ca spatiu privat, cu circuit inchis, si supravegheat. Accesul autovehiculelor va fi blocat de un sistem bariere cu deschidere controlata. Pentru deschiderea barierelor se vor folosi aparate pentru citirea cartelelor magnetice de la mica distanta si in situatii speciale echipa de paznici va folosi butoanele pentru deschiderea manuala.
Controlul video pe timp de zi si de noapte se va face prin intermediul ecranelor video de tip "speed – dome" alcatuite din camere video, lentile cu zoom automat. Camerele video "speed – dome" vor fi legate la un monitor transmitator care se va afla in raza zonei de locuinte. Patrulele paznicilor vor fi gata de interventie in caz de necesitate. Se vor efectua patrule in zona spatiilor de parcare. 

Galerie fotografii citadella titan - constructii imobiliare noi - complex rezidential - apartamente noi

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2008. Dacă dețineți această firmă click aici.
  • complex rezidential
  • blocuri noi
  • apartamente noi

Contact SC BRC Business Group SRL

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2008. Dacă dețineți această firmă click aici.

Alţii au fost interesaţi şi de:

PALLADY TOWERS - ansamblu de apartamente noi - cladire de birouri
17.11.2008
5769 vizualizari

PALLADY TOWERS - ansamblu de apartamente noi - cladire de birouri

Pallady Towers este situat in partea de est a Bucurestiului, pe Bulevardul Theodor Pallady. Accesul se face direct din bulevard, asigurandu-se o legatura rapida cu centrul Capitalei si Autostrada Soarelui. Locuitorii ansamblului rezidential Pallady T...