CITYLIGHTS PIPERA - proiect rezidential de apartamente noi

CITYLIGHTS PIPERA - proiect rezidential de apartamente noi

Actualizat la
18.11.2008
3562
Vizualizări
 Telefon
 • Telefon:
  0724 544.487 ; 021-569.51.51
Nume firma: Alf Company
Domeniu de activitate: Dezvoltare Imobiliara
Citylights Pipera se ridica intr-o zona matura din punct de vedere al dezvoltarii imobiliare. Accesul facil la Bucuresti este garantat prin punctele de legatura care duc spre accesul spre Colentina, Floreasca si Baneasa iar pozitionarea in apropierea noului pol de cumparaturi al Nordului bucurestean: Feeria si Baneasa Mall te va ajuta sa ramai mereu in contact cu ce se intampla in jurul tau.

Citylights Pipera este un proiect rezidential dezvoltat pe un teren in suprafata totala de 5.000 mp. Solutia de dala urbana aleasa pentru proiect face ca spatiul sa fie exceptional de bine utilizat. Astfel ansamblul beneficiaza de 154 locuri de parcare subterane dar si de circa 1960 mp spatii verzi, 1800 mp alei carosabile pentru plimbari, jogging, relaxare, etc la nivelul solului. Constructiile vor ocupa doar aproximativ 1290 mp, circa 25,8% din total teren. La intrarea in ansamblul residential vor fi amenajate locuri de parcare destinate vizitatorilor situate la nivelul solului.

Accesul masinilor se va face de la intrarea ansamblului direct la subsol catre parcarile subterane, zonele dintre si dimprejurul celor 4 blocuri putand fi accesate cu autovehicule doar in situatii speciale (cazuri de forta majora, salubrizare, transport mobilier etc). Din zona de subsol locatarii pot urca catre apartamente folosind liftul.

Utilitatile: apa curenta, gaze naturale, canalizare, curent electric, sunt asigurate din retelele publice noi, realizate in zona in ultimii doi ani. Conexiunile TV, internet si de telefonie sunt asigurate inca de la inceput in fiecare apartament, locatarii alegand doar tipul de abonament dorit.
Zona de la nivelul solului va include alei pietonale, spatii de joaca amenajate si locuri de recreere, toate acestea fiind gandite pentru a permite locatarilor ansamblului sa se odihneasca dupa o zi la birou si copii sa se joace in voie fara teama de masini.

Cele 144 de apartamente sunt impartite astfel: 8 garsoniere, 108 apartamente cu 2 camere si 28 apartamente cu 3 camere. Compartimentarea apartamentelor, conforma cu noile tendinte in ceea ce priveste mobilarea, este realizata cu ajutorul unor pereti “usori” din gips-carton, lucru care permite remodelarea ulterioara a spatiilor interioare.

Apartamentele sunt complet finisate. Pentru pardoseli se foloseste gresie si faianta din import si parchet laminat, iar tamplaria montata este din PVC cu geam termopan. Fiecare apartament va fi dotat cu o centrala termica proprie, cu evacuarea prin cosuri colectoare ascunse, alese atat pentru eficienta lor cat si pentru a pastra nealterate fatadele blocurilor.

Termenele de finalizare sunt: Bloc D - aprilie 2009; Bloc C - iulie 2009; Bloc B - septembrie 2009; Bloc A - trim.I 2010.
 • apartamente noi

Date de contact Alf Company:

 • Telefon: 0724 544.487 ; 021-569.51.51
  Fax: Nespecificat
 • Persoana de contact: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://www.citylightspipera.ro
 • Adrese:
  • Str. Popasului, nr. 78, Pipera, Bucuresti