EDURAL INSTAL - Amenajări interioare apartamente la cheie

EDURAL INSTAL - Amenajări interioare apartamente la cheie

actualizat la
26.07.2022
vizualizări
2104
3 voturi
status
actualizat

Cu o experiență de peste 15 ani, compania EDURAL INSTAL execută lucrări de amenajări interioare la cheie, instalații sanitare, instalații termice și electrice.

Firma oferă servicii de întreținere, reparații și montaj pentru instalațiile sanitare în locuințe noi sau schimbarea instalațiilor vechi, dispunând de echipe profesioniste, cu o vastă experiență în acest domeniu. Pentru amenajările interioare, lucrările se fac de către o singură echipă, care dispune de scule profesionale potrivite momentului.

Printre serviciile pe care compania le pune la dispoziția clienților se numără: racordări și reparații la coloane de apă rece și la coloane de apă caldă, dar și amenajarea băii, care se recomandă a fi făcută în momentul schimbării instalațiilor sanitare. 

img edural

EDURAL INSTAL - Instalații electrice, montaj centrale termice, instalații de încălzire

Specialiștii execută instalații electrice noi pentru clădiri rezidențiale sau utilitare, utilizând materiale de calitate și garantând o bună funcționare a acestora pe termen lung.

EDURAL INSTAL se ocupă de montarea centralelor termice pe gaz, serviciu oferit doar de către instalatori autorizați ISCIR. Pentru a mulțumi clientul în totalitate, instalatorii vin în ajutorul acestuia cu sfaturi pentru alegerea centralei, a radiatoarelor, țevilor și celorlalte accesorii.

EDURAL INSTAL deține cunoștințe vaste în executarea, întreținerea și recondiționarea instalațiilor de încălzire, fiind pregătită să ofere consiliere în vederea alegerii sistemului potrivit.

Amenajări interioare la cheie

Compania pune la dispoziția clienților servicii de renovare a locuinței, oferind avantajul unui lucrări complexe. Instalatorii firmei se vor ocupa de tot ceea ce ține de zidărie, tencuială, zugrăveli, rigips și parchet.

Serviciul de întreținere și reparație al instalațiilor sanitare poate preveni pagubele materiale cauzate de o simplă țeavă fisurată. Astfel, echipa EDURAL INSTAL dă dovadă de promptitudine și profesionalism, indiferent de complexitatea intervenției.

Personalul companiei este specializat în multiple arii de activitate, efectuând instalații electrice, instalații termice, dar și servicii de renovare a locuinței.

Galerie fotografii EDURAL INSTAL - Amenajări interioare apartamente la cheie

Contact EDURAL INSTAL SRL

  • Telefon: 0744 370 224
    Fax: Nespecificat
  • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
  • Adrese:

    București, Sector 5, Strada Daliei, nr. 7

  • Adresa WEB: https://instalatoriprofesionisti.ro/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma EDURAL INSTAL SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi EDURAL INSTAL SRL, Tel: 0744 370 224

3 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti EDURAL INSTAL SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

SOLDEC – Dezumidificare și umidificare performantă în construcții
24.02.2022
10876 vizualizari

SOLDEC – Dezumidificare și umidificare performantă în construcții

SOLDEC este prima companie din România specializată exclusiv în dezumidificare construcții. Oferim dezumidificatoare în regim de închiriere. Uscați în câteva zile construcția, fără să achiziționați dezumidificatorul. Economisiți timp și bani, plătiț...
INSTAL DATA PROIECT - Proiectare instalații pentru construcții
29.09.2021
10056 vizualizari

INSTAL DATA PROIECT - Proiectare instalații pentru construcții

Compania INSTAL DATA PROIECT oferă servicii de proiectare a instalațiilor pentru orice tip de construcție, fie ea rezidențială sau industrială. Societatea se află într-o continuă ascensiune, deținând o experiență de peste 20 de ani în acest domeniu. ...
FluxON -  solutii complete de pompare - pompe si sisteme de pompare
03.02.2016
6105 vizualizari

FluxON - solutii complete de pompare - pompe si sisteme de pompare

FluxON oferă clienților săi pompe de circulație, pompe submersibile, pompe de apă menajeră, pompe de foraj, rezervoare, pompe multietajate, hidrofoare și alte produse și accesorii folosite în realizarea sistemelor de pompare pentru aplicații rezidenț...