FLI - Reparații centrale termice

FLI - Reparații centrale termice

actualizat la
01.03.2023
vizualizări
816
2 voturi
status
actualizat

Cu peste 30 de ani de activitate, FLI oferă servicii de proiectare și execuție, reparații, consultanță, mentenanță, puneri în funcțiune și autorizații de funcționare (AF / VTU) pentru centrale termice. Intervențiile sunt asigurate de către ingineri cu o vastă experiență în domeniu, aceștia fiind autorizați ISCIR și atestați de producător.

FLI team 1024x428

FLI - Funcționare în siguranță

Proiectarea și execuția este oferită și pentru instalații electrice, sanitare, de ventilare și climatizare, apă-canal sau gaze naturale.

Solicitările clienților sunt preluate de către dispeceratul de service, iar operatorii efectuează programări prompte și rapide.

Peste 37.000 de centrale termice instalate

Cu peste 37.000 de centrale termice instalate și o echipă formată din 37 de angajați competenți și atenți la detalii, FLI oferă servicii de consultanță în domeniul instalațiilor termice interioare și exterioare destinate clădirilor civile și industriale.

FLI deține următoarele standarde: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 27001:2018 și ISO 45001:2018.

Intervențiile se programează și personalizează în contractele de service, conform graficelor de întreținere și specificațiilor tehnice ale fiecărui producător.

FLI recomandă clienților efectuarea reviziilor anuale, în baza unor contracte de service. În acest fel, clienții care își respectă baza de programare, obțin reduceri la piese de schimb și la manoperă.

Montaj și service pentru numeroase produse

Montajul și service-ul sunt asigurate pentru:

 • aparate de aer condiționat, mașini de gătit, mașini de spălat, hidrofoare, aragaze, lavoare și baterii, etc.

Centralele termice au parte de service atât în garanție, cât și în post-garanție.

De asemenea, pot fi montate o serie de alte echipamente cum ar fi: boilere, vase de expansiune, supape de siguranță, robineți termostatici, butelii de egalizare, etc.

Autorizațiile de funcționare (AF / VTU) sunt executate periodic numai de către firme autorizate ANRE sau ISCIR, FLI îndeplinind toate aceste condiții. Această operațiune este executată pentru a asigura clienții că aparatul satisface cerințele de funcționare în condiții de siguranță.

Din gama de produse pentru care FLI oferă service sunt amintite: 

 • preparatoare instantanee de apă caldă menajeră pe gaz, microcentrale murale pe gaz cu flacără de veghe și tiraj natural, microcentrale murale pe gaz cu ionizare și tiraj forțat, microcentrale murale electrice, microcentrale murale cu condensare, centrale de pardoseală, cazane de abur, boilere (gaz, lemne, electrice) și lista poate continua.

FUTURE LINE INSTAL SRL poate prelungi garanția acordată de furnizor, până la 5 ani (de la PIF ), prin semnarea unui contract de întreținere cu prelungirea garanției și se acordă urmatoarelor tipuri de echipamente:

 • preparatoare instantanee de apă caldă menajeră, microcentrale murale pe gaz, grupuri termice cu funcționare pe gaz, grupuri termice cu funcționare pe combustibil lichid, cazane de fontă și oțel, arzătoare pe gaz și arzătoare pe combustibil lichid si mixt.

Compania asigură service non-stop, în fiecare zi din săptămână, fără excepții, pentru ca orice defecțiune să fie pusă la punct în timp util.

Servicii de calitate pentru siguranța casei tale!

Galerie fotografii FLI - Reparații centrale termice

Servicii oferite de FLI:

 • Reparații;
 • Consultanță;
 • Mentenanță și intervenții;
 • Autorizații de funcționare (AF/VTU);
 • Puneri în funcțiune;
 • Instalare și montaj;
 • Proiectare și execuție;
 • Întreținere anuală;

FireShot Capture 210 Intretinere Anuala Reparatii Centrale Termice Future line Instal by www.fli.ro

FireShot Capture 209 Intretinere Anuala Reparatii Centrale Termice Future line Instal by www.fli.ro FireShot Capture 208 Intretinere Anuala Reparatii Centrale Termice Future line Instal by www.fli.ro

Contact FUTURE LINE INSTAL S.R.L.

 • Telefon: 021 201 1114
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Str. Biharia nr. 67-77, sector 1, București

  FACEBOOK: Future Line

 • Adresa WEB: https://www.fli.ro/
2 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti FUTURE LINE INSTAL S.R.L., ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

HTM - High Technology Manufacturer - Boilere electrice, cazane de baie, centrale termice, sobe şi şeminee
13.05.2019
3049 vizualizari

HTM - High Technology Manufacturer - Boilere electrice, cazane de baie, centrale termice, sobe şi şeminee

HTM - High Technology Manufacturer este o firmă cu experienţă care distribuie la nivel naţional o serie de produse, precum: boilere electrice, cazane de baie, centrale termice, sobe şi şeminee. Aceasta îşi dezvoltă constant competenţele tehnice, gama...
INTEGRAL TECHNIC TRADE - aer conditionat si climatizare - centrale termice - instalatii electrice
12.08.2008
9793 vizualizari

INTEGRAL TECHNIC TRADE - aer conditionat si climatizare - centrale termice - instalatii electrice

    Firma Integral Technic Trade este o companie romaneasca de varf atat in domeniul instalatiilor de aer conditionat, ventilatie, incalzire, electrice cat si al constructiilor si amenajarilor interioare. Infiintata in 1993, compania s...
VB SOLUTION - calorifere electrice - panouri electrice - sisteme de incalzire electrica
29.09.2009
11127 vizualizari

VB SOLUTION - calorifere electrice - panouri electrice - sisteme de incalzire electrica

        Sistem inovativ cu un design modern pentru incalzire.Proprietarii Adax NEO se pot mandri nu numai cu un panou minunat, neconventional din punct de vedere al designului, care se potriveste excelent fiecarei i...