GRAND PARK PIPERA - ansamblu apartamente noi Iancu Nicolae, Băneasa

GRAND PARK PIPERA - ansamblu apartamente noi Iancu Nicolae, Băneasa

actualizat la
02.07.2020
vizualizări
1240
4 voturi
status
actualizat

GRAND PARK PIPERA este un nou ansamblu rezidențial, localizat pe strada Erou Iancu Nicolae, care cuprinde 96 apartamente special construite pentru tine și familia ta. Zona deosebită și imobilele moderne vă așteaptă cu numeroase facilități care asigură confortul mult dorit.

Îți dorești un apartament pe care să îl numești "acasă"? GRAND PARK PIPERA RESIDENCE ți-l oferă într-un cadru creat pentru a oferi liniște și siguranță. Aici vei fi înconjurat de frumos și oameni care îmbrățișează același stil de viață.

GRAND PARK PIPERA RESIDENCE - Imaginează-ți viitorul într-un loc pe care îl poți numi ACASĂ!

ansamblu rezidential grand park pipera

GRAND PARK PIPERA este format din 3 imobile tip vilă, cu apartamente de 2, 3 sau 4 camere. Din gama divsersă de apartamente puteți opta și pentru cele de la parter, care vin la pachet cu o grădină atent amenajată pentru viitoare momente excepționale, alături de cei dragi. Mai mult, locuitorii ansamblului rezidențial beneficiază de piscină interioară, saună și sală de fitness.

Complexul de imobile se desfășoară pe o suprafață de 5.000 mp și include un spațiu comercial la parterul primului imobil, alei pietonale, spații verzi și spații de relaxare încărcate cu aer curat.

GRAND PARK PIPERA are grijă să vă ofere toate avantajele pentru o viață fără stres. Ansablul rezidențial se află aproape de școli prestigioase, grădinițe private și Băneasa Shopping. În plus, în cadrul acestuia se află 2 niveluri de parcare subterane care găzduiesc suficiente locuri, o parte dintre ele fiind dotate cu infrastructură pentru încărcare autoturisme electrice și hibrid.

Ansamblul de apartamente noi GRAND PARK PIPERA este locul unde începe o nouă viață fără griji, înconjurată de spații verzi. Aici ai la dispoziție numeroase opțiuni, apartamentele fiind foarte variate, și poți fi convins că vei găsi locuința care să se muleze personalității tale.

Galerie fotografii GRAND PARK PIPERA - ansamblu apartamente noi Iancu Nicolae, Băneasa

Contact GRAND PARK PIPERA RESIDENCE

  • Telefon: 0727 109 977; 0752 211 130
    Fax: Nespecificat
  • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
  • Adrese:

    Strada Erou Iancu Nicolae, nr. 80, Voluntari

  • Adresa WEB: https://www.grandparkpipera.ro/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma GRAND PARK PIPERA RESIDENCE. Pentru orice informaţii, contactaţi GRAND PARK PIPERA RESIDENCE, Tel: 0727 109 977; 0752 211 130

4 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti GRAND PARK PIPERA RESIDENCE, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

ATHOS RESIDENCE- ansamblu rezidential nou - blocuri noi
17.11.2008
7037 vizualizari

ATHOS RESIDENCE- ansamblu rezidential nou - blocuri noi

RCC Group SA este primul dezvoltator imobiliar din Bucuresti care a reusit sa dea in folosinta, in octombrie 2007, un ansamblu rezidential format din trei blocuri, cu aproximativ 200 de apartamente: Jupiter Residence, situat in Piata Sudului, o zona ...
GDV - constructii noi - apartamente noi in ansambluri rezidentiale - blocuri noi
18.10.2008
5161 vizualizari

GDV - constructii noi - apartamente noi in ansambluri rezidentiale - blocuri noi

Infiintata in anul 2006, GDV Smart Solutions activeaza cu succes pe piata imobiliara din Bucuresti. Suntem o companie tanara care si-a demonstrat repede profesionalismul in managementul unor tranzactii imobiliare de success.Activitatea noastra se baz...