GRAND PARK PIPERA - ansamblu apartamente noi Iancu Nicolae, Băneasa

GRAND PARK PIPERA - ansamblu apartamente noi Iancu Nicolae, Băneasa

actualizat la
14.12.2021
vizualizări
1728
4 voturi
status
actualizat

GRAND PARK PIPERA este un nou ansamblu rezidențial, localizat pe strada Erou Iancu Nicolae, care cuprinde 96 de apartamente special construite pentru tine și familia ta. Zona deosebită și imobilele moderne vă așteaptă cu numeroase facilități, asigurând un confort sporit.

Îți dorești un apartament pe care să îl numești "acasă"? GRAND PARK PIPERA RESIDENCE îți oferă un cadru liniștit și sigur, unde vei fi înconjurat de oameni cu același stil de viață.

ansamblu rezidential grand park pipera

GRAND PARK PIPERA este format din 3 imobile tip vilă, cu apartamente de 2, 3 sau 4 camere. Din gama divsersă de apartamente puteți opta și pentru cele de la parter, care vin la pachet cu o grădină atent amenajată pentru viitoare momente excepționale, alături de cei dragi. Mai mult, locuitorii ansamblului rezidențial beneficiază de piscină interioară, saună și sală de fitness.

Complexul de imobile se desfășoară pe o suprafață de 5.000 mp și include un spațiu comercial la parterul primului imobil, alei pietonale, spații verzi și spații de relaxare în care te vei putea bucura de natură și aer curat.

GRAND PARK PIPERA RESIDENCE - Imaginează-ți viitorul într-un loc pe care îl poți numi ACASĂ!

GRAND PARK PIPERA vă oferă toate avantajele unei vieți fără stres. Ansamblul rezidențial se află aproape de școli prestigioase, grădinițe private și Băneasa Shopping. În plus, în cadrul acestuia se află 2 niveluri de parcare subterană care găzduiesc suficiente locuri, o parte dintre ele fiind dotate cu infrastructură pentru încărcarea autoturismelor electrice și hibrid.

Ansamblul de apartamente noi GRAND PARK PIPERA este locul în care poți începe o nouă viață, într-un spațiu modern, cu facilități multiple. Aici ai la dispoziție numeroase opțiuni, apartamentele fiind extrem de variate, și poți fi convins că vei găsi locuința care să se potrivească personalității tale.

Galerie fotografii GRAND PARK PIPERA - ansamblu apartamente noi Iancu Nicolae, Băneasa

Contact GRAND PARK PIPERA RESIDENCE

  • Telefon: 0727 109 977
    Fax: Nespecificat
  • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
  • Adrese:

    Strada Erou Iancu Nicolae, nr. 80, Voluntari

    Telefon: 0727 109 977; 0752 211 130

  • Adresa WEB: https://www.grandparkpipera.ro/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma GRAND PARK PIPERA RESIDENCE. Pentru orice informaţii, contactaţi GRAND PARK PIPERA RESIDENCE, Tel: 0727 109 977

4 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti GRAND PARK PIPERA RESIDENCE, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

GDV - constructii noi - apartamente noi in ansambluri rezidentiale - blocuri noi
18.10.2008
5392 vizualizari

GDV - constructii noi - apartamente noi in ansambluri rezidentiale - blocuri noi

Infiintata in anul 2006, GDV Smart Solutions activeaza cu succes pe piata imobiliara din Bucuresti. Suntem o companie tanara care si-a demonstrat repede profesionalismul in managementul unor tranzactii imobiliare de success.Activitatea noastra se baz...
ATHOS RESIDENCE- ansamblu rezidential nou - blocuri noi
17.11.2008
7321 vizualizari

ATHOS RESIDENCE- ansamblu rezidential nou - blocuri noi

RCC Group SA este primul dezvoltator imobiliar din Bucuresti care a reusit sa dea in folosinta, in octombrie 2007, un ansamblu rezidential format din trei blocuri, cu aproximativ 200 de apartamente: Jupiter Residence, situat in Piata Sudului, o zona ...