GREENCELLS ENERGY - Energie ecologică prin panouri fotovoltaice!

GREENCELLS ENERGY - Energie ecologică prin panouri fotovoltaice!

actualizat la
18.11.2014
vizualizări
3439
0 voturi
status
neactualizat
Această firmă nu are informaţii actualizate din 2014. Dacă dețineți această firmă click aici.
Energia solară poate fi captată și valorizată pentru a genera atât căldură cât și electricitate. Concentrându-se pe capacitatea soarelui de a genera electricitate, GREENCELLS ENERGY din Cluj-Napoca s-a specializat în construirea de instalații fotovoltaice. Parte a companiei mamă GreenCells Gmbh din Germania, GREENCELLS ENERGY a cunoscut o puternică ascensiune în ultimii 4 ani de activitate și se ocupă în prezent de construirea și întreținerea centralelor electrice solare, urmând atent fiecare pas din procesul de execuție.

GREENCELLS ENERGY aduce energia solară de partea ta!

GREENCELLS ENERGY dă dovadă de înaltă eficiență în realizarea de parcuri fotovoltaice în câmp liber sau pe acoperișuri, instalații solare moderne, sisteme tracker LA NIVEL INTERNAȚIONAL și oferă gama completă de servicii pentru realizarea acestora: consultanță, planificare, expertize, măsurători, fundații.

green-cells-parcuri-fotovoltaice

Până în prezent, GREENCELLS ENERGY a racordat la rețea panouri fotovoltaice cu putere instalată de peste 800 de megawați, pentru câțiva dintre cei mai mari dezvoltători de proiecte.

Compania Greencells este prezentă pe plan european și, alături de sediul central din Saarbrücken, locațiile din Senftenberg şi Berlin (GERMANIA), deţine sucursale în Italia şi România. Sucursala din ROMÂNIA este reprezentată de GREEN CELLS ENERGY SRL, cu sediul în CLUJ-NAPOCA.
Seriozitatea și profesionalismul companiei se reflectă și în cifra de afaceri, care, din 2011 până în 2013 s-a triplat: de la 1.507.523 RON la 4.614.106 RON! Profitul net a atins în 2013 pragul de 110.119 RON, iar colectivul inițial de 5 angajați a crescut în 2013 la 91 și continuă să crească datorită numărului mare de proiecte executate.

CONDIȚII OPTIME DE MUNCĂ!

Personalul GREENCELLS ENERGY beneficiază de condiții optime de muncă: masa de 3 ori /zi , cazare în condiții foarte bune, transport și echipament din partea firmei, pentru a funcționa la potențial maxim și a duce la bun sfârșit orice proiect. Este de o majoră importanță aprecierea și preocuparea față de angajații firmei. Experiența în domeniul instalării panourilor fotovoltaice și pregătirea temeinică a echipelor de angajați asigură finalizarea cu succes a oricărui proiect, indiferent de complexitate sau impedimente de natură tehnică.
Ne găsiți și pe paginile de facebook-logo GREENCELLS ENERGY și GREENCELLS ENERGY SRL!

Galerie fotografii greencells energy - energie ecologică prin panouri fotovoltaice!

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2014. Dacă dețineți această firmă click aici.

Produse oferite de GREENCELLS ENERGY

INSTALAŢII CU MONTARE ÎN CÂMP LIBER
Pentru firme, agricultori, investitori privați sau comune, parcurile fotovoltaice de diferite dimensiuni, in funcție de producție și necesarul de energie sunt o soluție ecologică, eficientă și avantajoasă din punct de vedere al costurilor! Acestea pot fi montate pe terenuri agricole, locaţii industriale dezafectate, zone comerciale neutilizate, gropi de deşeuri etc.
INSTALAŢII CU MONTARE PE ACOPERIŞ
GREENCELLS ENERGY realizează de asemenea și instalații fotovoltaice cu montare pe acoperiș, indiferent că e vorba de locuințe individuale, clădiri agricole, publice, spații comerciale sau hale industriale. Compania este alături de client și oferă consultanță în toate etapele de realizare ale proiectului fotovoltaic.
SISTEME TRACKER
Aceste sisteme sunt orientate după soare prin rotație după o sigură axa sau chiar două. În funcţie de locaţie, se obţine cu până la 30 % mai multă energie! GREENCELLS ENERGY oferă clienților posibilitatea de a alege cele mai adecvate variante de sisteme tracker în funcție de locație, latitudine, topografie şi vegetaţie.

Servicii oferite de GREENCELLS ENERGY

 • PRIMA CONSULTANŢĂ - GRATUITĂ!
Primul pas spre o planificare metodică în care sunt oferite informații despre procedura complexa pe care o implică o investiție în domeniul energiilor regenerabile
 • CONSULTANȚĂ DE SPECIALITATE
GREENCELLS ENERGY este alături de persoanele cu putere de decizie, companii și instituții publice la controlarea proceselor de planificare din domeniul instalațiilor fotovoltaice. Experiența în domeniu și pregătirea profesională a personalului GREENCELLS ENERGY face diferența în momentele decisive și ajută la definirea unui model de afaceri de succes adaptat la condițiile naționale și locale.
 • EXPERTIZE
Expertiza terenului de construcție, indiferent că este vorba de un sistem tracker sau un parc fotovoltaic în câmp liber. În această fază este găsită împreună cu clientul varianta corectă a fundației - doar cu o fundație corectă instalația rezistă oricărei furtuni.
 • PLANIFICARE
Odată găsită suprafața adecvată, GREENCELLS ENERGY preia, la cerere, planificarea şi execuţia completă a construcţiei până la instalaţia gata la cheie. O echipă de ingineri proiectanţi, economişti şi manageri de proiect, stabilește împreună cu clientul toate etapele proiectului în urma unei analize vaste a acestuia.
 • IMPLANTAREA DE TEST / ÎNCERCĂRILE DE EXTRACŢIE
La parcurile fotovoltaice, implantarea de test face parte din faza de planificare, pentru a se stabili fundația corectă și a se elabora o statică verificabilă.
 • MĂSURĂTORILE TOPOGRAFICE
Pentru eficiență și precizie în realizarea proiectului sunt folosite cele mai moderne metode de măsurare prin GPS și laser.
 • CONCEPTUL DE SECURITATE
GREENCELLS ENERGY elaborează un concept de securitate individual pentru protecţia optimă a instalaţiilor fotovoltaice respectiv a investiţilor.
 • LOGISTICA MATERIALELOR ŞI ELIMINAREA DEŞEURILOR
Înainte de începerea lucrării, pentru o bună planificare se efectuează o retragere ordonată, o curăţare a şantierului şi o eliminare regulamentară a deşeurilor.
 • REALIZAREA PROIECTULUI
Aceasta include fundaţii pe piloni, rotative sau betonate, montarea de schelete metalice şi module, instalaţii electrice. Termenele sunt mereu respectate!
 • TERASAMENTE ŞI PREGĂTIREA TERENULUI
În realizarea proiectului sunt incluse și pregătirea suprafeţelor, procurarea de suprafeţe de compensare solicitate de autorităţi, de fundaţii pentru invertoare, centrale și terasamente, amenajarea de drumuri de şantier sau de locuri pentru transferul materialelor etc.
 • AMENAJAREA ŞANTIERULUI
La cerere, GREENCELLS ENERGY preia amenajarea şantierului: pregătirea containerelor pentru material, pentru cazarea personalului şi pentru birouri, amenajarea instalaţiilor sanitare, racordările pentru apă potabilă, apă industrială şi curent electric.
 • FUNDAŢII PE PILONI
Fundaţiile pe piloni - varianta cea mai economică în funcție de teren. Pregătirea terenului pentru montarea fundațiilor este executată cu cel mai nou utilaj al companiei, cu care este posibilă foarea, umplerea și implantarea perpendiculară în pământ a pilonilor.
 • FUNDAŢII ROTATIVE
Realizate în cazul în care solul e prea moale: sunt luate în calcul ajustările ulterioare ca urmare a deplasărilor de teren. Se optează pentru fundațiile cu șuruburi.
 • FUNDAŢIILE BETONATE
Atunci când structura solului nu permite fundații pe piloni sunt utilizate fundațiile betonate, fiindcă se pot așeza foarte precis într-un pat de pietriș anterior.
 • FORAREA ÎN STÂNCĂ
În cazul solurilor dure, GREENCELLS ENERGY deține echipamentul adecvat pentru forare în stâncă, reuşind astfel să creeze spaţiul necesar pentru fundaţii.
 • MONTAREA DE PANOURI SOLARE
Împărţit în mod clar în diferite echipe pentru fundaţie, personalul specializat realizează montarea scheletelor metalice şi modulelor, reușind să finalizeze și cele mai pretențioase proiecte.
 • INSTALAŢIILE ELECTRICE
Pentru o racordare sigură la rețea a instalației, personalul GREENCELLS ENERGY se ocupă de lucrările electrice: realizarea legăturilor, cablarea c.c., cablurile de date, cablurile de legare la pământ, configurarea invertoarelor şi monitorizarea pe potaluri de internet.

Contact Greencells Energy SRL

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2014. Dacă dețineți această firmă click aici.

Alţii au fost interesaţi şi de:

TEKNO FM - Încălzire în pardoseală - Panouri radiante - Sisteme termodinamice
10.09.2020
4288 vizualizari

TEKNO FM - Încălzire în pardoseală - Panouri radiante - Sisteme termodinamice

TEKNO FM activează în domeniul instalațiilor și al energiei alternative, oferind sisteme de încălzire în pardoseală, panouri radiante, sisteme termodinamice, sisteme fotovoltaice și nu numai. Cu o experiență de peste 13 ani, vă stă la dispoziție cu s...
Instal Impex - Obiecte sanitare, instalații termice și de încălzire
28.07.2017
3795 vizualizari

Instal Impex - Obiecte sanitare, instalații termice și de încălzire

INSTAL IMPEX se ocupă cu distribuția și depozitarea de produse utilizare pentru instalații sanitare, termice, de încălzire și răcire, a rețelelor de apă și canal, obiecte sanitare pentru băi. Înființată în anul 1998, compania este într-o continuă dez...
TERMING - instalatii termice - pompe caldura - centrale termice - panouri solare
15.09.2011
8077 vizualizari

TERMING - instalatii termice - pompe caldura - centrale termice - panouri solare

Terming va ofera servicii de instalatii termice, incalzire in pardoseala, instalatii sanitare si comercializeaza centrale termice, pompe de caldura, boilere, radiatoare, precum si panouri solare.Inca de la infiintare, in anul 1994, Terming furnizeaza...