IDEA DECOR - Pardoseli decorative și finisaje decorative

IDEA DECOR - Pardoseli decorative și finisaje decorative

actualizat la
24.11.2022
vizualizări
1866
1 voturi
status
neactualizat
Această firmă nu are informaţii actualizate din 2022. Dacă dețineți această firmă click aici.

IDEA DECOR activează în domeniul finisajelor decorative și al pardoselilor decorative, fiind reprezentată de maestrul Gianni Zuccolo, artizan decorator. Cu o experiență de peste 30 de ani și folosind tehnici celebre din secolele trecute, îmbinate cu materiale vechi și noi de calitate superioară, care se adaptează la orice tip de exigență, rezultatul va fi unul spectaculos.

FireShot Capture 075 Pardoseli decorative Pardoseli turnate Pardoseli aplicate ideadecor.ro

IDEA DECOR - Pardoseli turnate și aplicate decorative

Tipurile de pardoseli care pot fi executate sunt turnate decorative epoxidice, poliuretanice sau minerale naturale, iar cele aplicate decorative din microciment, Stucco-floor și beton cire.

Pardoseala epoxidică turnată face parte din categoria pardoselilor calde, la fel ca parchetul sau dușumeaua din lemn,  aceasta se pretează pentru a fi aplicată și peste încălzirea prin pardoseala electrică. Finisajul este neted și antiderapant, iar întreținerea este facilă. 

Orice încăpere va primi o eleganță aparte, rafinament și bun gust, posibilitățile de finisare fiind nenumărate. Pardoseala epoxidică se poate aplica peste pardoseli vechi din rășini, beton, plăci ceramice sau mozaic.

Pardoseala poliuretanică este rezistentă la UV, are o flexibilitate ridicată care asigură o rezistență excelentă la impact și reduce riscul de fisurare din cauza deplasării substratului. Este potrivită pentru traficul industrial, spații profesionale, depozite, spații publice sau rezidențiale.

Pardoseala din minerale naturale are un aspect plăcut, natural, fără colorare artificială și transmite o senzație de căldură datorită materialului. În acest tip de pardoseală se pot îngloba granule de marmură, sticlă, nisip colorat, lemn, etc.

Pardoselile aplicate decorative vin într-o gamă variată de culori, curățarea se face cu ușurință, iar aplicabilitatea este, de asemenea, ușoară.

Microcimentul, cunoscut pentru valorile sale ridicate de rezistență.

despre ide decor

Microcimentul este un material netoxic, versatil și usor de utilizat pentru a crea spații originale și moderne. Este proiectat pentru clădiri noi, renovate, pereți, podele sau tavane. Întreținerea este minimă, facilitată de aplicarea de rășina poliuretanică și epoxidică mată sau lucioasă. 

Se poate aplica pe toate substraturile netede sau poroase, cum ar fi tencuiala, gips-carton, beton, lemn, metal și gresie.

Serviciile oferite de IDEA DECOR în domeniul pardoselior decorative cuprind : consultanță pentru alegerea tipului de sistem potrivit, oferte personalizate, soluții profesionale și aplicarea pardoselilor dorite.

IDEA DECOR - Finisaje decorative unice

IDEA DECOR colaborează cu arhitecți și designeri de interior cu referințe remarcabile, atât în țară cât și în străinătate. Finisajele decorative realizate sunt unice și originale, fapt care definește munca echipei.

Efectele decorative pentru pereții de interior sunt: Idea Decor Art, Piatră Naturală, Piatră Spartă, Silki, Corten, Alamă Oxidată, Textures Art, Beton Aparent, Bambus, Foița De Aur și Patină.

Serviciile oferite de IDEA DECOR în domeniul finisajelor decorative cuprind: consultanță pentru alegerea tipului de sistem potrivit, oferte personalizate, soluții profesionale, aplicare a finisajelor dorite și mostre cu finisajul dorit.

Vă doriți o schimbare sau o reîmprospătare a locuinței? Vă gândiți la un stil clasic sau contemporan, personalizat

și de durată?

Echipa IDEA DECOR tratează cu maximă atenție fiecare proiect!

Galerie fotografii idea decor - pardoseli decorative și finisaje decorative

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2022. Dacă dețineți această firmă click aici.

Produse oferite de IDEA DECOR:

Pardoseli decorative:

 • Pardoseli turnate decorative (epoxidice, poliuretanice, minerale naturale)
 • Pardoseli aplicate decorative (microciment, stucco-floor, beton cire)

Finisaje decorative:

 • Stucco veneziano
 • Marmorino
 • Microciment
 • Piatră naturală
 • Rășină epoxy

Servicii oferite de IDEA DECOR:

PARDOSELI

 • Consultanță pentru alegerea tipului de sistem potrivit
 • Oferte personalizate
 • Soluții profesionale
 • Aplicarea pardoselei dorite

FINISAJE

 • Consultanță pentru alegerea tipului de sistem potrivit
 • Oferte personalizate
 • Soluții profesionale
 • Plan de execuție a lucrărilor de finisaje
 • Aplicare a finisajelor dorite
 • Mostre cu finisajul dorit

Contact JOLLY-IDEA S.R.L

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2022. Dacă dețineți această firmă click aici.

Alţii au fost interesaţi şi de:

MLG EUROPEAN BUILDING TRADE - Fațade ventilate, tâmplărie aluminiu și PVC, pereți cortină, balustrade
31.07.2023
1977 vizualizari

MLG EUROPEAN BUILDING TRADE - Fațade ventilate, tâmplărie aluminiu și PVC, pereți cortină, balustrade

MLG European Building Trade produce și montează  structuri pereți cortină, structuri în fațade ventilate (diferite materiale), compozit, ceramică, precum și structuri în metal și consolidări, ferestre și uși PVC, tâmplărie aluminiu, lemn, lemn-alumin...
VENEX - Cărămidă aparentă
18.06.2024
12132 vizualizari

VENEX - Cărămidă aparentă

VENEX este o firmă specializată în placări interioare și exterioare cu cărămidă aparentă, granit, marmură, travertin și Blauwe Steen, care comercializează și materiale de construcții necesare în procesul de finisare. Firma este unic importator Nelis...
DEQORIA - Amenajări interioare și exterioare pentru spații rezidențiale și comerciale
20.03.2024
6128 vizualizari

DEQORIA - Amenajări interioare și exterioare pentru spații rezidențiale și comerciale

DEQORIA este o firmă cu vastă experiență în domeniul amenajărilor interioare și exterioare. În cele peste 500 de proiecte finalizate cu succes, aceasta a utilizat materiale de lux, realizând finisaje de înaltă calitate. Finisajele premium pe care DE...