INCON IMPEX - Hidroizolații terase - Izolații termice - Ignifugări - Amenajări

INCON IMPEX - Hidroizolații terase - Izolații termice - Ignifugări - Amenajări

actualizat la
30.01.2024
vizualizări
11290
1 voturi
status
actualizat

INCON IMPEX execută lucrări profesionale în domeniul hidroizolațiilor și termohidroizolațiilor, atât pentru locuințe private, cât și pentru spații industriale.

Firma prestează servicii de peste 30 de ani și se ocupă atât de hidroizolații pentru acoperișuri, izolații termice, termohidroizolații, cât și de lucrări de ignifugare și tratare a lemnului și servicii de amenajări interioare și exterioare.

poza incon impexxx

Lucrările se pot executa în mai multe variante, atât la construcțiile noi cât și pentru refacerea hidroizolației la construcțiile vechi.

Echipa s-a specializat în mod constant în găsirea și aplicarea soluțiilor pentru protecție împotriva infiltrațiilor de apă și menținerea confortului termic. 

Aceasta realizează lucrări de învelitori șarpante și terase pentru construcții, cu ajutorul materialelor eficiente și înalt calitative, precum membrane bituminoase cu ardezie și armate cu poliester de la producători de renume.

INCON IMPEX este o firmă autorizată de către Centrul Național pentru Securitate la Incendiu și Protecție Civilă să efectueze lucrări în domeniul apărării împotriva incendiilor.

Firma este atestată ISO 9001 privind SISTEMUL DE MANAGEMENT AL CALITĂȚII, pentru LUCRĂRI DE ÎNVELITORI, ȘARPANTE ȘI TERASE LA CONSTRUCȚII.

Pentru lucrările de hidroizolații ale teraselor, garanția este de 10 ani. Plata se poate face în rate pentru asociațiile de proprietari, iar lucrările sunt realizate în conformitate cu normele europene în vigoare.

Galerie fotografii INCON IMPEX - Hidroizolații terase - Izolații termice - Ignifugări - Amenajări

Servicii oferite de INCON IMPEX:

Hidroizolații terase:

 • Elimină problemele care apar din cauza infiltrațiilor de apă.

Ignifugare poduri lemn:

 • Presupune aplicarea unor soluții ignifuge și este o cerință pentru îmbunătățirea gradului de rezistență la foc a unei construcții.

Acoperișuri din tablă tip Lindab:

 • Montare tablă tip Lindab.

Izolații termice:

 • Tencuiala devine rezistentă la apă, nu se mai formează igrasie, iar prin peretele astfel izolat transferul termic este mult diminuat: iarna ține căldură, vara menține răcoarea.

Termohidroizolații:

 • Recomandate la construcțiile noi, oferă protecție împotriva infiltrațiilor de apă și micșorează pierderile de căldură.

Amenajări:

 • Lucrări de finisaje exterioare și interioare.

Contact INCON IMPEX SRL

 • Telefon: 0722 764 272
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Str. Atmosferei, nr. 1, Sector 6, București

  Telefon: 0722 764 272; 0733 929 001

 • Adresa WEB: https://incon-impex.ro/
1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti INCON IMPEX SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

SAUNE BRASOV - Saune personalizate la comandă, biosaune și saune de grădină
15.11.2023
18710 vizualizari

SAUNE BRASOV - Saune personalizate la comandă, biosaune și saune de grădină

SAUNE BRASOV produce de 28 de ani o gamă largă de saune de calitate sub licență austriacă, atât pentru piața internă, cât și pentru piața externă. Firma exportă anual între 2000-3000 de saune executate din materiale de calitate superioară. Materiale...
OLIMPIADA PROD - Pavele, placaje și ornamente din beton
27.06.2023
24044 vizualizari

OLIMPIADA PROD - Pavele, placaje și ornamente din beton

OLIMPIADA PROD produce și comercializează pavele, garduri, piatră de placat și elemente de decor pentru casă și grădină de peste 15 ani.  În portofoliul firmei mai intră: coame, decorațiuni, borduri, bolțari, spaliere și tuburi. Produsele sunt uș...
ELEGANCE DECOR - Profile decorative, tapet și panouri 3D pentru design-uri deosebite!
11.08.2014
12474 vizualizari

ELEGANCE DECOR - Profile decorative, tapet și panouri 3D pentru design-uri deosebite!

CASE ȘI OAMENI ÎN SCHIMBARE ELEGANCE DECOR pune la dispoziția clienților săi o gamă extinsă de profile decorative, tapet și fototapet, panouri decorative 3D (50 de modele) și panouri fotoimprimate, vopsea și tencuială decorativă, corpuri de iluminat...