JUPITER - blocuri noi - apartamente noi Bucuresti

JUPITER - blocuri noi - apartamente noi Bucuresti

actualizat la
17.11.2008
vizualizări
7842
0 voturi
status
neactualizat
Această firmă nu are informaţii actualizate din 2008. Dacă dețineți această firmă click aici.
RCC Group SA este primul dezvoltator imobiliar din Bucuresti care a reusit sa dea in folosinta, in octombrie 2007, un ansamblu rezidential format din trei blocuri, cu aproximativ 200 de apartamente: Jupiter Residence, situat in Piata Sudului, o zona in plina dezvoltare imobiliara.
In prezent, RCC Group detine in portofoliu inca trei ansambluri rezidentiale, aflate in diferite stadii de constructie, acestea fiind dezvoltate in orasul Voluntari, la doar 8 kilometri de centrul capitalei.
Activitatea companiei are la baza principiul calitatii constructiei si locuirii, apartamentele oferind beneficiarilor spatii moderne, intr-un mediu protejat si la un pret accesibil.

Ansamblu rezidential Jupiter

Ansamblul de locuinte “Jupiter”, situat in zona Piata Sudului, se intinde pe o suprafata de 6.400 de metri patrati si este alcatuit din trei blocuri, desfasurate pe 15 nivele (subsol pe 2 nivele, parter, 10 etaje si 2 etaje retrase), ce insumeaza 201 apartamente. Constructia acestui complex rezidential a inceput in martie 2006 si a fost finalizata in octombrie 2007, suprafata totala construita fiind de 28.000 de metri patrati. Apartamentele au fost predate la cheie, avand baia si bucataria complet mobilate si utilate. Fiecare apartament beneficiaza de centrala termica proprie si de aer conditionat in living. In plus, fiecare apartament are proiectat un loc propriu de parcare, subteran sau suprateran.
Ultimele doua nivele ale cladirilor sunt ocupate de cate doua locuinte deosebite: penthouse-uri cu suprafete de 330 mp si 470 mp. Tinand cont de faptul ca ansamblul rezidential “Jupiter” este situat pe cea mai inalta culme a Bucurestiului, vederea pe care o ofera aceste penthouse-uri este deosebita. Terasa fiecaruia este ampla, de peste 100 de metri patrati, iar spatiile interioare corespund unui stil de viata luxos prin definitie.
RCC Group se mandreste cu faptul ca “Jupiter” este primul ansamblu de blocuri dat in folosinta in Bucuresti, 190 de familii mutandu-se din toamna anului 2007 si creand deja o adevarata comunitate intr-un spatiu modern, cu gradini interioare si loc de joaca. Prin calitatea constructiei, a finisajelor interioare, precum si prin grija constanta manifestata pentru siguranta si confortul clientilor companiei noastre am castigat increderea celor care ne-au fost parteneri de-a lungul desfasurarii acestui proiect.
Jupiter Residence este situat in zona Piata Sudului, pe strada Savinesti nr. 5, sector 4, in apropierea Lacului Vacaresti. Accesul se face usor din Soseaua Oltenitei, iar la mica distanta se afla magazine, scoli, gradinite, zone de agrement.

Galerie fotografii jupiter - blocuri noi - apartamente noi bucuresti

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2008. Dacă dețineți această firmă click aici.
  • blocuri noi
  • apartamente noi
  • penthouse

Contact SC RCC Group SA

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2008. Dacă dețineți această firmă click aici.

Alţii au fost interesaţi şi de: