KE KELIT PIPE SYSTEMS RO - Distribuitor țevi și fitinguri

KE KELIT PIPE SYSTEMS RO - Distribuitor țevi și fitinguri

actualizat la
30.01.2023
vizualizări
4860
3 voturi
status
actualizat

KE KELIT PIPE SYSTEMS RO este reprezentant al renumitului brand KE KELIT Kunstoffwerk GmbH din Austria, punând la dispoziția clienților din România țevi și fitinguri din mase plastice pentru instalații sanitare și de încălzire, țevi industriale pentru răcire și aer comprimat, țevi metalice din oțel zincat și inox și țevi preizolate pentru termoficare.

Din dorința de a răspunde tuturor cerințelor de pe piața, oferă timpi de livrare foarte flexibili, cu produse ușor de utilizat și calitate înaltă, recunoscută la nivel internațional.

Compania reprezentată de KE KELIT PIPE SYSTEMS RO este apreciată la nivel mondial și distribuie o varietate de țevi din mase plastice în multiple locații din lume, precum: Germania, Italia, Rusia, Singapore, Thailanda, Australia, Noua Zeelandă și nu numai.

KE KELIT PIPE SYSTEMS RO - Țevi și fitinguri pentru instalații

KE KELIT PIPE SYSTEMS RO Produse

KE KELIT PIPE SYSTEMS RO - Gamă diversă de țevi și fitinguri 

În portofoliul de produse KE KELIT PIPE SYSTEMS RO se regăsesc diverse clase. Clasa KELIT HIT include țevi și fitinguri sudabile pentru sisteme de alimentare apă caldă și apă rece, cu posibilități multiple de montaj, rezistente la coroziune și într-o varietate mare de dimensiuni.

Clasa KETRIX conține țevi și fitinguri sudabile pentru instalații aer comprimat, ventilație și răcire. Apelarea la acestea oferă, de asemenea, posibilități multiple de montaj, pierdere mică de presiune și o rezistență mare la coroziune.

Produsele clasa KELEN oferite de KE KELIT PIPE SYSTEMS RO sunt destinate alimentării cu apă caldă și apă rece. Acestea au un diametru între d20 și d160, sunt țevi și fitinguri pre-izolate, iar partea metalică este făcută din alamă rezistentă la coroziune.

Gama de țevi și fitinguri KELOX este testată pe teren de peste 20 ani, poate fi montată în spații mici și are diverse atribuții. În clasa KELOX sunt adăugate și sisteme inteligente de control al temperaturii, cu termostat analogic de cameră, termostat digital de cameră, etc.

Soluții pentru siguranță și confort!

Clasa STEELFIX conține țevi metalice, fitinguri metalice prin presare și accesorii. Acestea se pretează atât sistemelor de apă caldă și rece, cât și sistemelor de ventilație sau anti-incendiu.

Produsele STEELFIX garantează un standard înalt al procesului de fabricație, rugozitate foarte mică, etanșare foarte bună, instalare simplă și sigură. La acestea se adaugă sisteme de izolație pentru țevi clasa LEXEL și sisteme de țevi preizolate KELIT PEX.

Clienții din România beneficiază de un portofoliu extins de produse distribuite de KE KELIT PIPE SYSTEMS RO, la care se adaugă și consiliere în domeniu pentru ca fiecare să aleagă elementele necesare proiectului personal.

Livrarea este foarte flexibilă, produsele sunt ușor de utilizat, iar calitatea este înaltă, recunoscută la nivel internațional.

KE KELIT PIPE SYSTEMS RO - Sisteme de conducte inovative

Galerie fotografii KE KELIT PIPE SYSTEMS RO - Distribuitor țevi și fitinguri

Produse oferite de KE KELIT PIPE SYSTEMS RO:

 • Țevi și fitinguri KELIT;
 • Țevi și fitinguri KETRIX;
 • Țevi și fitinguri KELEN;
 • Țevi și fitinguri KELOX;
 • Țevi și fitinguri STEELFIX;
 • Țevi și fitinguri COPPERFIX;
 • Țevi și fitinguri XTRMEFIX;
 • Țevi și fitinguri COOLFIX;
 • Țevi și fitinguri PHONEX;
 • Sisteme de control al temperaturii KELOX;
 • Sisteme de izolație pentru țevi LEXEL;
 • Sisteme de țevi preizolate KELIT PEX.

Sisteme de conducte pentru toate aplicațiile:

Podele active pentru încălzire și răcire:

 • Sisteme de încălzire prin pardoseală;
 • Încălzire pe suprafață industrială;
 • Încălzire prin parchet sportiv;
 • Încălzire în spațiu deschis;
 • Încălzire subsol.

Pereți activi pentru încălzire și răcire:

 • Pereții activi funcționează pe un principiu similar cu încălzirea prin pardoseală: au o proporție ridicată de căldură radiantă, care, la rândul său, asigură o temperatură plăcută și confortabilă – la fel ca gradientul de temperatură echilibrat și convecția scăzută.

Plafoane active pentru încălzire și răcire:

 • Core Activation este termenul folosit pentru încălzirea spațiilor sau a clădirilor complete prin încorporarea registrelor de încălzire și răcire în părți ale clădirii în timpul construcției acesteia.

Sisteme de tavane suspendate:

 • Sistemele de tavane suspendate sunt potrivite atât pentru utilizarea în clădiri noi, cât și pentru modernizarea în renovări. Datorită ajustării individuale a dimensiunii, suprafețele de tavan disponibile pot fi utilizate în mod optim pentru aplicații de încălzire și răcire.

Activare tavan industrial:

 • Un climat interior echilibrat și temperaturi uniforme în cameră vara și iarna sunt de o importanță deosebită în sălile de vânzare și halele de producție moderne, pentru a asigura bunăstare și muncă concentrată. Pentru a satisface aceste cerințe, sistemele de răcire și încălzire pentru zona tavanului au fost dezvoltate în sisteme multifuncționale.

Aer comprimat:

 • În sectorul industrial ne confruntăm cu provocări tehnice tot mai mari. Una dintre aceste provocări este proiectarea unui sistem care este capabil să reziste la operațiuni de înaltă presiune conform standardelor. Produsele KE KELIT cu aprobare pentru aer comprimat rezolvă această problemă și garantează o funcționare fără probleme.

Solar:

 • Una dintre energiile regenerabile importante este energia solară termică, fiind și o formă simplă de producere a energiei alternative. Apa este încălzită de soare în colectoare solare și apoi folosită pentru încălzire sau apă caldă.

Refrigerare:

 • Pentru a transporta apa de proces prin sistemele de conducte, sunt necesare conducte corespunzătoare rezistente la frig. Liniile de răcire de la KE KELIT îndeplinesc toate criteriile necesare pentru a transporta în mod optim și eficient apa de proces de la generatorul de rece la unitatea de consum de răcire.

Încălzire centrală:

 • Încălzirea centralizată curată și un sistem de încălzire confortabil și ecologic garantează un climat de locuit plăcut la atingerea unui buton. Un avantaj esențial al acestui sistem este ca nu este nevoie de investiții pentru o cameră de cazane sau șemineu. Acest lucru elimină, de asemenea, nevoia de stocare a combustibilului. Eficiența energetică ridicată este garantată.

 

Contact KE KELIT PIPE SYSTEMS RO

 • Telefon: 0269 220 055; 0735 169 271
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Str. Viile Sibiului, Nr. 1, Sibiu

  Distribuție la nivel național!

  FACEBOOK: KE KELIT RO

 • Adresa WEB: https://www.kekelit.com/en_eu
3 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti KE KELIT PIPE SYSTEMS RO, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

INTERFRIG GROUP - Instalații frigorifice, de climatizare și ventilație
28.09.2023
2295 vizualizari

INTERFRIG GROUP - Instalații frigorifice, de climatizare și ventilație

INTERFRIG GROUP oferă soluții pentru realizarea sistemelor de ventilație, climatizare și tehnologii pentru domeniul agro-alimentar industrial și comercial.  Pentru domeniul industrial: depozite frigorifice, abatoare și fabrici de procesare (carne, p...
HTM - High Technology Manufacturer - Boilere electrice, cazane de baie, centrale termice, sobe şi şeminee
13.05.2019
3317 vizualizari

HTM - High Technology Manufacturer - Boilere electrice, cazane de baie, centrale termice, sobe şi şeminee

HTM - High Technology Manufacturer este o firmă cu experienţă care distribuie la nivel naţional o serie de produse, precum: boilere electrice, cazane de baie, centrale termice, sobe şi şeminee. Aceasta îşi dezvoltă constant competenţele tehnice, gama...
VIESSMANN ROMANIA - Sisteme de încălzire economice, eficiente și fiabile!
21.11.2014
11192 vizualizari

VIESSMANN ROMANIA - Sisteme de încălzire economice, eficiente și fiabile!

VIESSMANN - unul dintre liderii internaționali în producerea sistemelor de încălzire, este prezent în ROMÂNIA prin reprezentanța tehnic-comercială din localitatea Ghimbav, jud. Brașov și 3 puncte de lucru (în București, Bacău și Cluj-Napoca). Fondată...