LAC DE NUFERI - complex rezidential nou - apartamente noi

LAC DE NUFERI - complex rezidential nou - apartamente noi

actualizat la
17.11.2008
vizualizări
5148
0 voturi
status
neactualizat
Această firmă nu are informaţii actualizate din 2008. Dacă dețineți această firmă click aici.
Ti-ai imaginat vreodata ca poti locui intr-un cartier, in mijlocul naturii, pe malul unui lac de nuferi, la doi pasi de padure si, totodata, la numai 15 minute de birou? Ei bine, acum iti oferim prilejul de a deveni proprietarul unei locuinte amplasate intr-un cadru natural deosebit.

Situat in orasul Chitila la numai 10 km de Piata Victoriei, aproape de padurea Mogosoaia, complexul rezidential Lac de nuferi poate insemna sfarsitul cautarilor si implinirea viselor tale.
Gandit sa fie realizat esalonat, Lac de nuferi pune la dispozitia celor interesati, intr-o prima etapa cu termen de finalizare decembrie 2008 , un numar de 80 de apartamente proiectate la standarde occidentale. Facilitatile de care dispune complexul acopera o zona comerciala, sala de fitness, lifturi de ultima generatie, zona de solar natural, salon de infrumusetare si relaxare, precum si alte spatii pentru recreere si odihna.

Cu una, doua sau trei camere, a caror suprafata variaza intre 45 si 100 mp, apartamentele au fost concepute astfel incat sa se eficientizeze spatiul la maximum, fara a se renunta insa la confort. Cadrul natural de care beneficiaza complexul a impus in arhitectura apartamentelor terase generoase cu vedere spre lac si padure, iar aspectul practic se materializeaza si in spatiile de depozitare situate la subsol, in zona parcarilor subterane. Atenti la preferintele tale, ne-am flexibilizat oferta, astfel incat sa poti opta pentru un loc de parcare exterioara sau in subsol, cat si posibilitatea de a alege pentru apartamentul tau finisajele care te reprezinta.

Facilitati

   Cartierul "Lac de nuferi" va reprezenta pentru tine mai mult decat o simpla casa. Pe langa locatia deosebita in care este amplasat, aici, te vei bucura si de toate facilitatile unei vieti moderne si dinamice. Sala de fitness, salonul de infrumusetare, minimarketul, accesul monitorizat si supravegherea video sunt doar cateva din facilitatile de care dispune ansamblul rezidential. Mai amintim de faptul ca fiecare apartament dispune de contorizare separata, de centrala termica proprie, de internet, televiziune prin cablu, telefon si nu in ultimul rand vei avea posibilitatea de ati alege finisajul dorit in propria ta casa.

Chiar daca inaltimea cladirilor este de numai trei - patru etaje, aceasta nu a impiedicat dezvoltatorul sa propuna ca solutie pentru acces - lifturi de ultima generatie, care pornesc direct din parcarea subterana catre apartamentul tau.

Daca vrei sa afli mai multe despre nenumaratele facilitati pe care ti le oferim, te asteptam in showroom-ul din calea Grivitei, nr 371.

 • Inaltime cladiri: S+P+2E+3R+4R
 • Sistem constructiv: beton si caramida
 • Parcari subterane si exterioare
 • Usi de acces parcaj subteran cu telecomanda
 • Ferestre PVC, pentacameral, culoare: mahon, deschideri oscilobatante, plase tantari
 • Generator electric pentru asigurat iluminat de siguranta
 • Spatiu verde pentru odihna si relaxare
 • Solariu natural echipat cu dusuri, sezlonguri si umbrele
 • Supraveghere video si monitorizare acces
Modalitatea de finantare este urmatoarea
 • 15% avans minim la semnarea Antecontractului de Vanzare-Cumparare;
 • 85% la finalizarea proiectului in Decembrie 2008  (prin banca finantatoare Bancpost sau prin orice alta banca).

Galerie fotografii lac de nuferi - complex rezidential nou - apartamente noi

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2008. Dacă dețineți această firmă click aici.
 • ansamblu rezidential nou
 • apartamente noi

Contact SC MB Dezvoltare SRL

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2008. Dacă dețineți această firmă click aici.

Alţii au fost interesaţi şi de:

GRAND PARK PIPERA - ansamblu apartamente noi Iancu Nicolae, Băneasa
02.07.2020
873 vizualizari

GRAND PARK PIPERA - ansamblu apartamente noi Iancu Nicolae, Băneasa

GRAND PARK PIPERA este un nou ansamblu rezidențial, localizat pe strada Erou Iancu Nicolae, care cuprinde 96 apartamente special construite pentru tine și familia ta. Zona deosebită și imobilele moderne vă așteaptă cu numeroase facilități care asigur...
JASP REAL ESTATE - constructii noi - blocuri noi - apartamente noi - imobile noi
18.10.2008
4436 vizualizari

JASP REAL ESTATE - constructii noi - blocuri noi - apartamente noi - imobile noi

JASP REAL ESTATE este o companie tanara si dinamica, formata din oameni cu o vasta experienta in domeniul tranzactiilor imobiliare axate pe apartamente, blocuri si imobile noi din Bucuresti.In ultimii ani piata imobiliara din Bucuresti a cunoscut o p...
CITYLIGHTS PIPERA - proiect rezidential de apartamente noi
18.11.2008
4754 vizualizari

CITYLIGHTS PIPERA - proiect rezidential de apartamente noi

Citylights Pipera se ridica intr-o zona matura din punct de vedere al dezvoltarii imobiliare. Accesul facil la Bucuresti este garantat prin punctele de legatura care duc spre accesul spre Colentina, Floreasca si Baneasa iar pozitionarea in apropierea...