LINDEC ROMANIA - pardoseli din rășini epoxidice și poliuretanice, parcări subterane și supraterane, șape suport

LINDEC ROMANIA - pardoseli din rășini epoxidice și poliuretanice, parcări subterane și supraterane, șape suport

actualizat la
20.10.2021
vizualizări
832
1 voturi
status
actualizat

Societatea LINDEC execută pardoseli din beton armat cu strat de uzură, platforme și drumuri de beton, dar și pardoseli din rășini epoxidice și poliuretanice, pardoseli în parcări subterane și supraterane, sape suport pentru alte finisaje, betoane de pantă, amenajări exterioare pe suport de beton sau radier și plăci de beton pentru infra și suprastructură.

lindec

Compania LINDEC ROMANIA a luat naștere în anul 2001, în urma semnării unui contract de exclusivitate cu firma AB Lindec Suedia, pentru implementarea tehnologiilor de realizare a pardoselilor de beton și utilizarea materialelor produse de AB Lindec: Herkulit, Lithurin, Lindolit etc.

În scurt timp, compania a semnat contractul de reprezentare în România și cu Allen Engeneering SUA, producător de utilaje specializate pentru prelucrarea betonului.

Lindec România este o companie de top în domeniul pardoselilor și platformelor din beton nu doar mulțumită pregătirii personalului companiei cu specialiști apreciați la nivel mondial, ci și datorită dotărilor cu utilaje noi și performante. Astfel, s-a conturat în timp un colectiv compact și unit care găsește mereu soluții de a înfrunta exigențele pieței.

Firma deține exclusivitate în importul și comercializarea de materiale specifice, dar și tehnologii noi, performante pe care Lindec le implementează cu mult succes pentru executia de pardoseli industriale cu caracteristici superioare, armate dispers cu fibre metalice sau sintetice, fără rosturi și superplane, sape fluide, pardoseli din rasini epoxidice sau poliuretanice.

LINDEC ROMANIA - servicii specializate în execuția pardoselilor și elementelor verticale din beton decorativ

Recunoașterea performanțelor companiei s-a materializat prin intrarea în rândul membrilor oficiali ai CEA (Colegiul de Excelență în Afaceri din cadrul Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România).

Împreună cu echipa de designeri și ingineri, Lindec România oferă soluții inspirate și servicii specializate în execuția pardoselilor și elementelor verticale din beton decorativ, pentru interior și exterior.

LINDEC oferă constant răspunsuri la provocările întâmpinate de clienți, îmbunătățește procesele și serviciile, garantând siguranță, prin echipamente adecvate, acțiuni și medii sigure de lucru.
Compania se situează în topul furnizorilor de servicii, materiale și tehnologii care răspund provocărillor cheie din domeniul prelucrării betonului și actionează pentru reducerea impactului asupra mediului, stimulând totodată creșterea economică și socială.

Galerie fotografii LINDEC ROMANIA - pardoseli din rășini epoxidice și poliuretanice, parcări subterane și supraterane, șape suport

Contact LINDEC ROMANIA SRL

  • Telefon: 0786 020 000
    Fax: Nespecificat
  • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
  • Adrese:

    Str. Grigore Ionescu, nr. 22, Sector 2, București

  • Adresa WEB: http://www.lindec.ro/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma LINDEC ROMANIA SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi LINDEC ROMANIA SRL, Tel: 0786 020 000

1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti LINDEC ROMANIA SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

OLD STEEL DARO GRUP - Confecții metalice - Demolări industriale - Asfaltări
11.03.2016
4002 vizualizari

OLD STEEL DARO GRUP - Confecții metalice - Demolări industriale - Asfaltări

Societatea OLD STEEL DARO GRUP activează în domeniul construcții civile și industriale, stând la dispoziția clienților cu o gamă variată de servicii aferente acestui domeniu: asfaltări, demolări industriale și confecții metalice.Specialiștii Old Stee...
GL Geosintex - Produse destinate infrastructurii drumurilor și anexelor acestora
24.03.2022
5267 vizualizari

GL Geosintex - Produse destinate infrastructurii drumurilor și anexelor acestora

Firma GL Geosintex este specializată în produse geosintetice destinate infrastructurii drumurilor, dar și anexelor acestora. Gama extinsă pusă la dispoziție poate fi utilizată în reabilitarea drumurilor, construcțiilor de poduri, construcțiilor de au...
CELPI SA - Structuri metalice - Confectii metalice - Stalpi metalici pentru linii electrice aeriene
07.11.2016
4503 vizualizari

CELPI SA - Structuri metalice - Confectii metalice - Stalpi metalici pentru linii electrice aeriene

Compania CELPI SA are o amplă experiență în domeniul confecțiilor metalice, construcțiilor civile și industriale, oferind clienților săi structuri metalice (hale, blocuri de locuințe, hypermarket-uri, căi ferate etc), confecții metalice precum: stâlp...