LINDEC ROMANIA - pardoseli din rășini epoxidice și poliuretanice, parcări subterane și supraterane, șape suport

LINDEC ROMANIA - pardoseli din rășini epoxidice și poliuretanice, parcări subterane și supraterane, șape suport

actualizat la
20.10.2021
vizualizări
2488
1 voturi
status
neactualizat
Această firmă nu are informaţii actualizate din 2021. Dacă dețineți această firmă click aici.

Societatea LINDEC execută pardoseli din beton armat cu strat de uzură, platforme și drumuri de beton, dar și pardoseli din rășini epoxidice și poliuretanice, pardoseli în parcări subterane și supraterane, sape suport pentru alte finisaje, betoane de pantă, amenajări exterioare pe suport de beton sau radier și plăci de beton pentru infra și suprastructură.

lindec

Compania LINDEC ROMANIA a luat naștere în anul 2001, în urma semnării unui contract de exclusivitate cu firma AB Lindec Suedia, pentru implementarea tehnologiilor de realizare a pardoselilor de beton și utilizarea materialelor produse de AB Lindec: Herkulit, Lithurin, Lindolit etc.

În scurt timp, compania a semnat contractul de reprezentare în România și cu Allen Engeneering SUA, producător de utilaje specializate pentru prelucrarea betonului.

Lindec România este o companie de top în domeniul pardoselilor și platformelor din beton nu doar mulțumită pregătirii personalului companiei cu specialiști apreciați la nivel mondial, ci și datorită dotărilor cu utilaje noi și performante. Astfel, s-a conturat în timp un colectiv compact și unit care găsește mereu soluții de a înfrunta exigențele pieței.

Firma deține exclusivitate în importul și comercializarea de materiale specifice, dar și tehnologii noi, performante pe care Lindec le implementează cu mult succes pentru executia de pardoseli industriale cu caracteristici superioare, armate dispers cu fibre metalice sau sintetice, fără rosturi și superplane, sape fluide, pardoseli din rasini epoxidice sau poliuretanice.

LINDEC ROMANIA - servicii specializate în execuția pardoselilor și elementelor verticale din beton decorativ

Recunoașterea performanțelor companiei s-a materializat prin intrarea în rândul membrilor oficiali ai CEA (Colegiul de Excelență în Afaceri din cadrul Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România).

Împreună cu echipa de designeri și ingineri, Lindec România oferă soluții inspirate și servicii specializate în execuția pardoselilor și elementelor verticale din beton decorativ, pentru interior și exterior.

LINDEC oferă constant răspunsuri la provocările întâmpinate de clienți, îmbunătățește procesele și serviciile, garantând siguranță, prin echipamente adecvate, acțiuni și medii sigure de lucru.
Compania se situează în topul furnizorilor de servicii, materiale și tehnologii care răspund provocărillor cheie din domeniul prelucrării betonului și actionează pentru reducerea impactului asupra mediului, stimulând totodată creșterea economică și socială.

Galerie fotografii lindec romania - pardoseli din rășini epoxidice și poliuretanice, parcări subterane și supraterane, șape suport

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2021. Dacă dețineți această firmă click aici.

Servicii oferite de LINDEC ROMÂNIA:

 • Hale industriale și depozite logistice;
 • Pardoseli din beton cu strat de uzură;
 • Platforme și drumuri de beton;
 • Pardoseli din rășini epoxidice și poliuretanice;
 • Clădiri de birouri comerciale și rezidențiale;
 • Pardoseli în parcări subterane și supraterane;
 • Sape suport pentru alte finisaje;
 • Betoane de pantă;
 • Amenajări exterioare pe suport de beton;
 • Radier și plăci de beton pentru infra și suprastructură;
 • Beton decorativ;

Contact LINDEC ROMANIA SRL

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2021. Dacă dețineți această firmă click aici.

Alţii au fost interesaţi şi de:

PAVIRESIN - Pardoseli industriale şi civile
11.04.2024
3258 vizualizari

PAVIRESIN - Pardoseli industriale şi civile

PAVIRESIN execută la nivel național servicii de aplicare a pardoselilor din rășini pentru domeniul civil și cel industrial. În procesul de execuție sunt folosite utilaje și echipamente performante, care oferă precizie și rapiditate în montarea pardo...
BENCOMP - Profile din WPC (lemn compozit)
11.03.2020
12317 vizualizari

BENCOMP - Profile din WPC (lemn compozit)

BENCOMP produce elemente de pardoseală, elemente pentru garduri, lambriuri, dușumele pentru terase, pontoane, plaje piscină, piste de joacă, alei, pergole, mobilier urban, foișoare și garduri din lemn compozit. Compania valorifică excesul de lemn din...
HIROS ROM - Pardoseli industriale
14.08.2023
3376 vizualizari

HIROS ROM - Pardoseli industriale

HIROS ROM execută pardoseli din beton cu armare dispersă și cu strat de uzură pe bază de quartz, rășini epoxidice și gresie vibrată. Prima pardoseală pe care compania a executat-o în România, în anul 1996, a fost la obiectivul Metro Otopeni. Din ac...