LINDEC ROMANIA - pardoseli din rășini epoxidice și poliuretanice, parcări subterane și supraterane, șape suport

LINDEC ROMANIA - pardoseli din rășini epoxidice și poliuretanice, parcări subterane și supraterane, șape suport

actualizat la
20.10.2021
vizualizări
832
1 voturi
status
actualizat

Societatea LINDEC execută pardoseli din beton armat cu strat de uzură, platforme și drumuri de beton, dar și pardoseli din rășini epoxidice și poliuretanice, pardoseli în parcări subterane și supraterane, sape suport pentru alte finisaje, betoane de pantă, amenajări exterioare pe suport de beton sau radier și plăci de beton pentru infra și suprastructură.

lindec

Compania LINDEC ROMANIA a luat naștere în anul 2001, în urma semnării unui contract de exclusivitate cu firma AB Lindec Suedia, pentru implementarea tehnologiilor de realizare a pardoselilor de beton și utilizarea materialelor produse de AB Lindec: Herkulit, Lithurin, Lindolit etc.

În scurt timp, compania a semnat contractul de reprezentare în România și cu Allen Engeneering SUA, producător de utilaje specializate pentru prelucrarea betonului.

Lindec România este o companie de top în domeniul pardoselilor și platformelor din beton nu doar mulțumită pregătirii personalului companiei cu specialiști apreciați la nivel mondial, ci și datorită dotărilor cu utilaje noi și performante. Astfel, s-a conturat în timp un colectiv compact și unit care găsește mereu soluții de a înfrunta exigențele pieței.

Firma deține exclusivitate în importul și comercializarea de materiale specifice, dar și tehnologii noi, performante pe care Lindec le implementează cu mult succes pentru executia de pardoseli industriale cu caracteristici superioare, armate dispers cu fibre metalice sau sintetice, fără rosturi și superplane, sape fluide, pardoseli din rasini epoxidice sau poliuretanice.

LINDEC ROMANIA - servicii specializate în execuția pardoselilor și elementelor verticale din beton decorativ

Recunoașterea performanțelor companiei s-a materializat prin intrarea în rândul membrilor oficiali ai CEA (Colegiul de Excelență în Afaceri din cadrul Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România).

Împreună cu echipa de designeri și ingineri, Lindec România oferă soluții inspirate și servicii specializate în execuția pardoselilor și elementelor verticale din beton decorativ, pentru interior și exterior.

LINDEC oferă constant răspunsuri la provocările întâmpinate de clienți, îmbunătățește procesele și serviciile, garantând siguranță, prin echipamente adecvate, acțiuni și medii sigure de lucru.
Compania se situează în topul furnizorilor de servicii, materiale și tehnologii care răspund provocărillor cheie din domeniul prelucrării betonului și actionează pentru reducerea impactului asupra mediului, stimulând totodată creșterea economică și socială.

Galerie fotografii LINDEC ROMANIA - pardoseli din rășini epoxidice și poliuretanice, parcări subterane și supraterane, șape suport

Contact LINDEC ROMANIA SRL

  • Telefon: 0786 020 000
    Fax: Nespecificat
  • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
  • Adrese:

    Str. Grigore Ionescu, nr. 22, Sector 2, București

  • Adresa WEB: http://www.lindec.ro/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma LINDEC ROMANIA SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi LINDEC ROMANIA SRL, Tel: 0786 020 000

1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti LINDEC ROMANIA SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

PERFECT SHINE ART - Recondiționare pardoseli și închiriere utilaje de șlefuire pentru pardoseli
25.06.2020
10516 vizualizari

PERFECT SHINE ART - Recondiționare pardoseli și închiriere utilaje de șlefuire pentru pardoseli

Compania PERFECT SHINE ART se ocupă cu recondiționarea pardoselilor din granit, marmură, travertin, mozaic, beton, frezare beton. Acest tip de serviciu este executat prin șlefuire, curățare, lustruire, ceruire, cristalizare. De asemenea, Perfect Shin...
PROCEMA PERLIT - Perlit expandat, izolații termice și fonice, șape ușoare perlitice, agregate ușoare perlitice
04.11.2021
2061 vizualizari

PROCEMA PERLIT - Perlit expandat, izolații termice și fonice, șape ușoare perlitice, agregate ușoare perlitice

PROCEMA PERLIT are o experiență de 50 de ani în producția de perlit expandat, iar din 2007, prin intermediul tehnologiei avansate, produce perlit expandat pentru sisteme de izolații termice și izolații fonice. De asemenea, firma comercializează produ...
WOOD CLASS DESIGN - plintă MDF, parchet laminat, uși de interior, praguri și profile din aluminiu și PVC
30.07.2021
1137 vizualizari

WOOD CLASS DESIGN - plintă MDF, parchet laminat, uși de interior, praguri și profile din aluminiu și PVC

Compania WOOD CLASS DESIGN produce și distribuie, la nivel național, parchet laminat, plintă MDF, uși de interior, praguri din aluminiu, profile din aluminiu și PVC și multe alte produse destinate amenajărilor interioare. Aceasta este reprezentată în...