LUCA GLOBAL GROUP - Ferestre lemn stratificat, uși interior și exterior, obloane

LUCA GLOBAL GROUP - Ferestre lemn stratificat, uși interior și exterior, obloane

actualizat la
17.03.2023
vizualizări
587
1 voturi
status
actualizat

LUCA WOOD deține o experiență de 13 ani în producția și comercializarea tâmplăriei de exterior și interior, și anume ferestre din lemn stratificat, uși interior și exterior, obloane, și accesorii aferente. Produsele sunt vândute atât în țară, cât și în Europa.

1002 image 10

Acesta este un brand care dorește să reprezinte calitatea și durabilitatea produselor din lemn, producând profile din lemn stratificat din esențe moi (pin, molid, meranti) sau tari (stejar). Feroneria folosită pentru tâmplărie este Roto Germania sau Maco Austria.

Ferestrele produse de LUCA WOOD pot fi: LUCA CLASIC profil 40 mm și 52 mm (clădiri clasice/istorice); LUCA MODERN profil 68 mm; LUCA MODERN II profil 80 mm; LUCA PASIV profil de 92 mm; Ferestre placate cu aluminiu GUTMANN CORA;

Sistemul de ferestre din lemn placat cu aluminiu sunt făcute pentru modernizarea ferestrelor din lemn. Sistemul GUTMANN CORA este un sistem economic global, proiectat ca rabat dublu, rabat unic sau rabat unghiular.

Sistemul CORA lemn-aluminiu se bazează pe construcția de bază pentru ferestrele standard din lemn „IV 68” cu o grosime de lemn de 68 mm pe canat și cadru. Astfel, nu sunt necesare investiții în instrumente speciale de frezare pentru producerea cadrului din lemn.

Cu ajutorul culorilor de trend de la Gutmann, clienții pot găsi nuanța preferată.

Compania folosește o gamă largă de culori și baițuri impregnante de la mărci renumite ca Milesi și Remmers.  Sticla utilizată este marca Saint Gobain și se poate personaliza pe comandă pentru tâmplărie interioară și exterioară.

Pentru ușile de exterior clasice sau moderne, LUCA WOOD recomandă esența de stejar, datorită rezistenței. Ușile de interior sunt clasice, cu tăblii și toc reglabil. Acestea se pot personaliza în funcție de necesități, de la sisteme de glisare, sisteme armonice, sisteme duble sau uși securizate.

În portofoliul de lucrări intră: Teatrul Odeon, Academia Tehnică Militară, Liceul Internațional Ioanid, Primăria Prejmer, precum și multe proiecte private. În 2020, LUCA WOOD a finalizat o însemnată referință în portofoliu – Centrul Bisericesc de la München – așezământ creștin ortodox.

Tâmplărie pentru o viață” - este misiunea LUCA.

LUCA GLOBAL GROUP încurajează comunicarea cu clienți, furnizori sau colaboratori, deoarece numai prin și cu oameni, lucrurile frumoase prind contur.

Galerie fotografii LUCA GLOBAL GROUP - Ferestre lemn stratificat, uși interior și exterior, obloane

Produse oferite de LUCA WOOD:

Ferestre lemn stratificat:

 • LUCA CLASIC profil 40 mm și 52 mm (clădiri clasice/istorice);
 • LUCA MODERN profil 68 mm;
 • LUCA MODERN II profil 80 mm;
 • LUCA PASIV profil de 92 mm;
 • Ferestre placate cu aluminiu GUTMANN CORA;

Uși interior/exterior:

 • Clasic;
 • Modern;

Obloane:

 • Obloane cu lamele mobile;
 • Obloane cu lamele fixe (închidere batantă/culisantă);

Contact LUCA GLOBAL GROUP

 • Telefon: 0 745 375 017
  Fax: 021 320 60 85
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Bulevardul 1 Mai, nr. 1, Berceni, Ilfov

  Telefon: 0745 375 017; 021 320 60 86

  FACEBOOK: Luca Wood

   

 • Adresa WEB: https://lucawood.ro/
1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti LUCA GLOBAL GROUP, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

VALPREST PARCHET – Parchet stratificat - Parchet lemn masiv – Dușumea lemn masiv – Scări interioare
27.10.2022
18231 vizualizari

VALPREST PARCHET – Parchet stratificat - Parchet lemn masiv – Dușumea lemn masiv – Scări interioare

VALPREST PARCHET se ocupă de distribuția și montarea parchetului din lemn masiv tradițional într-o gamă variată de esențe europene și exotice, dar și de parchet dublustratificat și triplustratificat Herringbone sau Chevron cu un design deosebit. În g...
ECO AMBIENT - Tâmplărie din lemn stratificat
28.06.2023
9951 vizualizari

ECO AMBIENT - Tâmplărie din lemn stratificat

ECO AMBIENT deține o experiență de peste 25 de ani ca montator de tâmplărie din lemn stratificat și tâmplărie din lemn-aluminiu. De asemenea, produce de peste 20 de ani ferestre din lemn stratificat, uși din lemn stratificat, pereți cortină, dar și o...
DOMUS ­- Uși, ferestre, tâmplărie termoizolantă, mobilier lemn masiv și stratificat
14.07.2023
379 vizualizari

DOMUS ­- Uși, ferestre, tâmplărie termoizolantă, mobilier lemn masiv și stratificat

DOMUS oferă soluții personalizate de tâmplărie din lemn stratificat și realizează amenajări interioare și exterioare din lemn, precum ferestre, uși de interior și uși de exterior, scări interioare, mobilă de bucătărie și alte piese de mobilier din le...