MOBI CORD - Producător canapele și colțare

MOBI CORD - Producător canapele și colțare

Actualizat la
25.10.2017
568
Vizualizări
 Telefon
 • Telefon:
  0769 076 993
Nume firma: MOBI CORD SRL
Domeniu de activitate: Nespecificat
Firma MOBI CORD oferă gama completă de produse special creată pentru confortul spațiului tău precum canapelele, fotlii sau colțare. Fiecare piesă dispune de un design modern și unic alături de standarde înalte de calitate, toate la prețuri atractive.
functii-coltar-anemary2locuriSuntem o afacere de familie care a reușit să se mențină pe piața din România și este în permanență în pas cu exigențele dumneavoastră, clienții noștri. Creativitatea este un alt cuvânt care ne definește afacerea, creând mereu modele noi pentru toate gusturile.


Fabrica Mobi Cord asteaptă să vă dezlege misterul confortului dumneavoastră, oferindu-vă o gamă de canapele și colțare moderne, de tapițerie și mobilier corp pentru spațiul tău.

Oricare ar fi cerințele spațiului tău, noi avem produsele care se pliază nevoilor tale. De aceea, noi, Mobi Cord, proiectăm mobilă la comandă special creată pentru nevoile tale, care îmbină și practicul. Astfel, vă punem la dispoziție o gamă variată de stofe și plușuri de cea mai bună calitate, structură din metal, perne elastice din aliaj de oțel și poliuretan, profile MDF, posforming, PAL melaminat sau furniruit, bordurat cu aluminiu sau ABS, îmbinate armonios, prin design și rafinament. Facem mobilă pe gustul inimii dumneavoastră, fie pentru living, dormitor, sau camera copiilor.

Produse oferite de Mobi Cord:

CanapeleColțare
 • Canapelele MOBI CORD sunt modele de canapele practice majoritatea extensibile, care se remarcă printr-o construcție solidă pe structură metalică și tapițerii atent finisate prin cusături și îmbinări gândite pentru confort, rezistență, durabilitate în timp cu întreținere ușoară. Scheletul metalic asigură canapelelor MOBI CORD extensibilitate ușoară, precisă și silențiozitate.
 • În calitate de producător asigurăm personalizarea canapelelor MOBI CORD în functie de dimensiuni, culori stofe și design.
 • Colțarele MOBI CORD sunt modele de canapele de colț practice majoritatea extensibile, care se remarcă printr-o construcție solidă pe structură metalică și tapițerii atent finisate prin cusături și îmbinări gândite pentru confort, rezistență, durabilitate în timp cu întreținere ușoară. Scheletul metalic asigură colțarelor MOBI CORD extensibilitate ușoară, precisă și silențiozitate.
 • În calitate de producător asigurăm personalizarea colțarelor MOBI CORD în functie de dimensiuni, culori stofe și design.
Fotolii și holuri
 • Fotolii și holuri, colecții de canapele cu fotolii, set canapea cu fotolii producător MOBI CORD. Se poate opta pentru seturi complete sau fotolii independente. În calitate de producător asigurăm personalizarea produselor MOBI CORD în functie de dimensiuni, culori stofe și design.
 • Vă invităm să descoperiți seturile de fotolii cu canapele și să ne contactați pentru orice detalii.

Date de contact MOBI CORD SRL:

 • Telefon: 0769 076 993
  Fax: Nespecificat
 • Persoana de contact: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: https://www.mobicord.ro/
 • Adrese:
  • Fabrica: Maneciu-Unghnei, Str. Bodeni 91, jud. Prahova

  -Departamentul nostru de informaţii vă stă la dispoziţie zilnic între 09:00 şi 18:00


  Magazin MOBI CORD București

  Adresa: Complex Tamilia, B-dul Ghencea, nr.79, Sector 6 București
  ORAR: Luni-Vineri 10-19, Sâmbătă 09 - 16, Duminică 09 - 14
  Magazin MOBI CORD Brașov

  Adresa: Complex Altex etaj 1, Str. Cărămidăriei nr 1, Brașov
  ORAR: Luni-Vineri 10:30-19:30, Sâmbătă 10 - 16, Duminică 10 - 14
  Magazin MOBI CORD Cluj-Napoca

  Adresa: Strada Frunzișului, nr. 76, etaj 1, Cluj-Napoca
  ORAR: Luni-Vineri 10:30-19:30, Sâmbătă 10 - 16, Duminică 10 - 14