MUTANȚII - Aveți o problemă? O mutăm noi!

MUTANȚII - Aveți o problemă? O mutăm noi!

actualizat la
16.11.2023
vizualizări
1784
1 voturi
status
actualizat

MUTANȚII se ocupă cu servicii profesionale de mutări mobilă, atât în țară, cât și la nivel internațional și se adresează persoanelor fizice și societăților.

Firma prestează servicii de mutări mobilă și alte obiecte casnice sau echipamente din diferite domenii, precum și mutări de locuințe sau relocări.

mutantii bucuresti

Cu peste 10.000 de mutări efectuate, echipa MUTANȚII deține peste 15 ani de experiență în domeniu, fiind și prima companie profesională de mutări din Cluj-Napoca.

Împachetarea bunurilor este asigurată odată cu transportul acestora, iar facilitățile de depozitare includ spații de depozitare în localitatea Gilău – unul de 1800 m2, iar altul de 780 m2.

În spațiul de 1800 m2 există boxe compartimentate de la care clientul poate primi o cheie, iar accesul la depozit se poate face în zilele de marți și joi, între orele 09 și 13, cu o programare anterioară. 

La cerere, compania poate oferi și cutii mici sau mari, de dimensiuni 420 x 300 x 280 sau 600 x 400 x 400.

Mutări și transport mobilă, soluții de depozitare

Firma deține un lift exterior (capacitate de încărcare a platformei până la 300 kg) cu ajutorul căruia se pot urca la etajele superioare ale unui imobil diverse materiale de construcții, obiecte sanitare, mobilier, jacuzzi sau chiar un ciubăr. După mutare, compania oferă și servicii de curățenie cu ajutorul unei firme specializate.

Pentru cei care adoră călătoriile și natura, echipa MUTANȚII vine cu soluția ideală de închiriere autorulotă. Spațiul este destinat pentru maxim 6 persoane/ 4 adulți și 2 copii.

Portofoliul de servicii cuprinde mutări și relocări în multe orașe din țară (Cluj-Napoca, București, Timișoara, Arad, Oradea, Sibiu, Brașov, Târgu Mureș, Satu Mare, Iași, Baia Mare), precum și la nivel internațional: Ungaria, Austria, Germania, Italia, Franța, Slovenia, Serbia, Belgia, Olanda, Anglia, Norvegia, Suedia, Finlanda, Spania.

MUTANȚII prestează serviciile cu ajutorul unor mașini pregătite special pentru mutări urmărite în timp real prin GPS și șoferi cu mulți ani de experiență în domeniu.

Buna organizare a activității, sistemele de depozitare eficiente și echipamentele de lucru sunt câteva dintre aspectele care plasează firma MUTANȚII în topul firmelor de încredere din domeniu.

Galerie fotografii MUTANȚII - Aveți o problemă? O mutăm noi!

Cum decurge totul?

 • 1. Evaluarea - Un reprezentant al firmei se deplasează la adresa clientului și notează obiectele care trebuie mutate. Pe baza acestei evaluări, în maxim 48 de ore (de obicei în aceeași zi) se va trimite și oferta de preț.
 • 2. Programarea - Se stabilește din timp, în funcție de disponibilitatea clientului și a echipei noastre.
 • 3. Împachetarea - Împachetarea obiectelor de birotică și IT sau vesela de bucătărie poate fi făcută atât de echipa MUTANȚII, cât și de către client, dacă acesta dorește să reducă costurile. Corpurile mari precum paturi matrimoniale sau șifonierele cu mai mult de 2 uși vor fi demontate de personal, urmând a fi montate ulterior în noua locație. De asemenea, se pot pune la dispoziție cutii pentru împachetare, folie stretch și folie cu bule.
 • 4. Mutarea - Încărcare, transport și descărcare. Pe timpul transportului, marfa este asigurată.
 • 5. Plata - Se poate plăti în numerar, prin bancă sau trezorerie. Nu este nevoie de avans decât în cazul în care mutarea se face în afara țării.

Servicii oferite de MUTANȚII:

MUTĂRI:

 • Mutări mobilier și lucruri personale;
 • Relocări sedii;
 • Mutări cu rastel pentru geamuri termopan;
 • Utilaje și aparatură medicală cu macara specială;
 • Piane și pianine;
 • Debarasări locuințe;
 • Cutii și folii protectoare;
 • Mutări cu lift exterior;
 • Estimare gratuită;

DEPOZIT:

 • Depozitare mobilier și alte obiecte în depozit compartimentat în Gilău, județul Cluj;

CURĂȚENIE:

 • Curățenie după mutare cu firmă specializată;

AMENAJĂRI:

 • Amenajări birouri;
 • Compartimentări;
 • Mobiler birouri;
 • Proiecte;

Contact Mutanții SRL

 • Telefon: 0727 240 356
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Strada Câmpului, nr. 101, Cluj-Napoca, județul Cluj

  Telefon: 0727 240 356; 0746 089 696; 0748 14 03 56; +1 123 312 32 26

  Oradea: 0738 130 020

  Ne găsiți și pe FACEBOOK: Mutantii

 • Adresa WEB: https://mutantii.ro/
1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti Mutanții SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

ZOLIAGABARITICETRANS - Transport agabaritic, transport național și internațional
24.05.2023
7551 vizualizari

ZOLIAGABARITICETRANS - Transport agabaritic, transport național și internațional

ZOLIAGABARITICETRANS activează în domeniul transporturilor, organizând transporturi agabaritice la nivel național și internațional. Transporturile se realizează în condiții de siguranță, iar serviciile sunt oferite la prețuri competitive. De peste...
SNK SPEEDLINE - Transport agabaritic - Transport utilaje și echipamente
19.11.2019
2934 vizualizari

SNK SPEEDLINE - Transport agabaritic - Transport utilaje și echipamente

SNK SPEEDLINE asigură de peste 13 ani servicii de transport agabaritic la nivel național și internațional. Compania dispune de o flotă proprie și garantează transportul mărfii în deplină siguranță. SNK SPEEDLINE - Transport agabaritic în siguranță! ...
GUZTRANS - Transport rutier de marfă intern și internațional
20.06.2017
5831 vizualizari

GUZTRANS - Transport rutier de marfă intern și internațional

GUZTRANS dispune de experiența necesară și oferă servicii de calitate în domeniul transporturilor rutiere de marfă, interne și internaționale. Suntem pe piață încă din anul 2004, dispunem de personal calificat și un parc logistic pentru a putea trans...