Pavimax - Pardoseli elicopterizate, șape elicopterizate, rampe antiderapante și trotuare din beton

Pavimax - Pardoseli elicopterizate, șape elicopterizate, rampe antiderapante și trotuare din beton

Actualizat la
08.03.2018
8188
Vizualizări
 Telefon
 • Telefon:
  0240 575 123; 0745 476 142; 0761 737 937
 • Persoana de contact:
  Simion Marian
Nume firma: Pavimax SRL
Domeniu de activitate: Lucrări de construcții clădiri rezidențiale și nerezidențiale
Compania PAVIMAX oferă servicii de execuție pardoseli industriale, pardoseli epoxidice poliuretanice, parcări betonate și elicopterizate, rampe antiderapante, trotuare din beton. Lucrările pot fi executate în Tulcea, Constanța, Brăila, Galați, Buzău, Focșani, București și în alte orașe din țară, pentru diverse proiecte mari.

Cu peste 10 ani de experiență în domeniu, Pavimax a executat numeroase lucrări în Italia, Austria, dar și în România, aflându-se într-o continuă dezvoltare. Compania beneficiază de încrederea clienților săi, acesta fiind unul din criteriile pe care firma se bazează pentru bunul mers al afacerii. Lucrările Pavimax se încadrează întotdeauna în termenele convenite pentru proiectele în derulare, dând posibilitatea clienților să își poată calcula resursele de care dispun, astfel încât aceștia să nu întâmpine amânări sau întârzieri în activitatea lor.

PAVIMAX - Peste 10 ani de experiență în domeniul pardoselilor!

pavimax-pardoseli
Obiectivul principal Pavimax este finalizarea cu suces a lucrărilor, dorind să mențină o relație strânsă și de lungă durată cu toți clienții care apelează la serviciile companiei. Echipa are grijă la fiecare detaliu al proiectului și acordă o atenție majoră tuturor cerințelor și exigențelor, dorința fiind cea de a mulțumi fiecare persoană. Alege Pavimax pentru servicii și produse la un raport calitate/preț optim, rapiditate în execuția lucrărilor, un grad înalt de finisare și asigurarea unei calități ridicate a materialelor folosite.

Produse oferite de PAVIMAX:

Pardoseli industriale din beton elicopterizat
 • pot fi armate cu fibre metalice sau cu fibre de polipropilenă
 • sunt finisate mecanic cu ajutorul elicopterelor la care se adaugă un strat de uzură format din minerale și ciment (cuarț de diferite culori), folosind tehnologia „proaspăt pe proaspăt” și sunt cele mai rezistente și rapide soluții de infrastructură pentru hale industriale, parcări subterane, centre logistice, centre comerciale, depozite de materiale, parcări auto, piețe, benzinării etc.
Pardoseli epoxidice poliuretanice
 • dispune de calități care duc la ridicarea confortului și a igenei în industria alimentară, magazine, depozite, spitale, școli, săli de sport, parcări etc.
 • izolează stratul suport fără a permite să pătrundă umezeala, izolează fonic, termic, rezistă la diferențe de temperaturi
Rampe antiderapante
 • realizate dintr-un amestec de cuarț, care se aplică pe un strat suport din beton proaspăt turnat. Amestecul de cuarț se prelucrează cu ustensile speciale care dau rampei aspectul dorit – periate sau ”solz de pește”.
Beton amprentat
 • sistem de pavare ce folosește tehnologia de imprimare a betonului crud cu ajutorul unor matrițe ce copiază forma și aspectul pietrelor naturale, a cărămizii, a gresiei sau a lemnului.
Șape elicopterizate de nivel, șape mecanizate
 • se folosesc la egalizarea suprafețelor interioare și exterioare, în special cele de beton, servind ca suport pentru parchet, gresie, mochetă etc., dar pot fi și stratul final pentru depozite, pivnițe etc.
Hidroizolații cu membrane lichide a pardoselilor
 • aplicarea prin pulverizare pe suprafața lucioasă a pardoselii a unei pelicule de polimer acrilic (curing) conferă acesteia calități deosebite de impermeabilizare, diminuând și riscul de fisurare provocată de evaporarea rapidă a apei.


Servicii oferite de PAVIMAX:

 • Pavimax execută pardoseli industriale elicopterizate, pardoseli epoxidice poliuretanice, șape mecanizate, platforme betonate cu cuart, rampe antiderapante, beton amprentat

Date de contact Pavimax SRL:

 • Telefon: 0240 575 123; 0745 476 142; 0761 737 937
  Fax: 0240 575 123
 • Persoana de contact: Simion Marian
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://www.pavimax.ro
 • Adrese:
  • Str. 1 Decembrie, nr. 36, Comuna Greci, 827080 jud. Tulcea
  LIVRARE PARDOSELI INDUSTRIALE ELICOPTERIZATE, RAMPE DERAPANTE, ȘAPE ELICOPTERIZATE, TROTUATE BETON ARMAT, EXECUȚIE PARCĂRI BETONATE ȘI ELICOPTERIZATE ȘI ÎN BUCUREȘTI