PROCEDROM - Servicii de tăiere cu laser, îndoire CNC, asamblare mecanică

PROCEDROM - Servicii de tăiere cu laser, îndoire CNC, asamblare mecanică

actualizat la
29.02.2024
vizualizări
397
1 voturi
status
actualizat

PROCEDROM asigură servicii de producție industrială a confecțiilor metalice, precum tăiere cu laser, îndoire CNC, sudură, servicii de outsourcing (subcontractare) și asamblare mecanică.

Serviciile de sudură sunt efectuate cu ajutorul a 14 echipamente de sudură MIG MAG (ESAB & Fronius) și 2 echipamente de sudură TIG Fronius.

procedrombucur

PROCEDROM dispune de procese controlate cu ajutorul unui sistem ERP de producție, permițând astfel optimizarea capacităților și o maximă eficiență în efectuarea serviciilor. Sistemul ERP asigură o planificare și urmărire exactă a producției, a stocurilor, a lanţului de aprovizionare, a costurilor și a fluxului de numerar, dar și a termenelor de livrare și onorare a comenzilor.

Îndoirea CNC a tablei reprezintă acel proces necesar care poate fi integrat în fluxul de producție cu procesul de tăiere cu laser. Folosind tehnologia de îndoire CNC, metalul poate lua orice formă.

Societatea deține două tipuri de mașini de îndoit CNC: Bystronic Xact Smart și Beyler EURO 3. Cu ajutorul acestora, îndoirea tablei este executată la un nivel de calitate ridicat.

Serviciile de debitare cu laser presupun o serie de avantaje. Pe lângă posibilitatea de realizare a formelor complicate, în procesul de debitare laser (tăiere cu laser) sunt eliminate eventualele prelucrări ulterioare.

Societatea deține 2 mașini de tăiat cu laser Bystronic (BySpeed 3015 4,4 kW și BySprint 3015 3kW) care pot satisface toate cerințele exigente ale pieței.

Dimensiunea mesei de tăiere este de 1500×3000 mm, ceea ce permite optimizarea și executarea pieselor complexe cu risipă minimă de material.

Pe baza experienței îndelungate în domeniu și a personalului instruit și calificat, societatea oferă know-how și soluții tehnice integrate, cooperând eficient cu clienții și îndeplinind cerințele de inginerie ale acestora.

Echipa acordă asistență tehnică oricărui responsabil interesat, profesionist sau particular, în legătură cu orice activitate de producție din industrie.

Compania este situată în mijlocul Transilvaniei, în localitatea Jucu, județul Cluj și activează în domeniu de peste 15 ani.

Confecțiile metalice sunt destinate multor industrii, precum cea a automobilelor, industria metalurgică, industria imobiliarelor, șine și metrouri, angrenaje și benzi transportoare și aviaţie.

PROCEDROM, producător industrial de primă clasă, oferă un nivel ridicat de calitate prin serviciile prestate, ceea ce include reducerea costurilor, creșterea profitabilității și asigurarea competitivității produselor/serviciilor pe piața de profil.

Galerie fotografii PROCEDROM - Servicii de tăiere cu laser, îndoire CNC, asamblare mecanică

Servicii oferite de PROCEDROM:

Tăiere cu laser:

 • Tăiere format maxim: 1500 x 3000 mm;
 • Grosimea maximă de tăiere: oțel – 20 mm, oțel inoxidabil – 12 mm, aluminiu – 6 mm;

Îndoire CNC

Sudură:

 • Servicii de sudură (dotare cu 14 echipamente de sudură MIG MAG (ESAB & Fronius) și 2 echipamente de sudură TIG Fronius);

Asamblare mecanică:

 • Servicii de montaj mecanic pentru diverse tipuri de produse;

Servicii de outsourcing (subcontractare):

 • Strunjire și frezare;
 • Sablare cu nisip;
 • Finisarea metalelor ca: vopsire umedă, acoperire electrică, zincare, cromare, înnegrire etc;

Contact PROCEDROM S.R.L.

 • Telefon: 0755 703 918
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Hala J8, Parc Tetarom 3, Juc-Herghelie, 407352, jud. Cluj

  FACEBOOK: Procedrom

  Acces rapid la căile de comunicații:

  Aeroportul International Cluj-Napoca -> 15 km
  E 60 – București – Budapesta – Viena -> 24 km
  A3 (București – Cluj-Napoca – Oradea)) -> 34 km

 • Adresa WEB: https://procedrom.com/
1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti PROCEDROM S.R.L., ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

MSC INTERNATIONAL - Prelucrare tablă - Producție mobilier metalic - Carcase metalice
26.02.2016
7225 vizualizari

MSC INTERNATIONAL - Prelucrare tablă - Producție mobilier metalic - Carcase metalice

MSC INTERNATIONAL BUCUREȘTI este o companie cu peste 10 ani de experiență în prelucrarea tablei, care vă stă la dispoziție cu servicii de debitare, ștanțare, îndoire și sudură (MIG-MAG și WIG), debavurare, șlefuire precum și proiectare confecții meta...
HYTECH CONSTRUCTION - Totul despre distanțieri
20.10.2023
17556 vizualizari

HYTECH CONSTRUCTION - Totul despre distanțieri

HYTECH CONSTRUCTION, unic importator în România al mărcilor de renume precum Reuss-Seifert GmbH și Nevoga GmbH - un mare producător de distanțieri din Europa, activează în domeniul materialelor de construcții  (distanțieri pentru armături)de peste 15...
TRIMA TOP - Garduri și porți din aluminiu, porți automatizate, balustrade, copertine, mobilier de grădină
02.02.2024
449 vizualizari

TRIMA TOP - Garduri și porți din aluminiu, porți automatizate, balustrade, copertine, mobilier de grădină

TRIMA TOP este o firmă specializată în porți și garduri din aluminiu, precum și în sisteme automatizate pentru porți batante sau autoportante. Produsele ies în evidență prin durabilitatea, prețul corect și aspectul estetic deosebit, iar clienții își...