PROMPT GAZ - instalații gaze, instalații sanitare, instalații termice

PROMPT GAZ - instalații gaze, instalații sanitare, instalații termice

actualizat la
25.08.2022
vizualizări
5126
1 voturi
status
neactualizat
Această firmă nu are informaţii actualizate din 2022. Dacă dețineți această firmă click aici.

PROMPT GAZ este o companie specializată în proiectarea și execuția instalațiilor de gaze naturale, a instalațiilor termice și sanitare.

Înființată în anul 2004, PROMPT GAZ deține autorizația de execuție, verificare și revizie a instalațiilor de utilizare a gazelor naturale. Vasta experiență în domeniu, dar și echipa constant instruită au condus la crearea unui portofoliu bogat de clienți.

Instalație gaze naturaleÎn ceea ce privește realizarea instalațiilor de gaze naturale, PROMPT GAZ oferă consultanță de specialitate, asigură obținerea avizelor necesare pentru instalația ce urmează a fi executată, realizând proiectarea și execuția acesteia pentru imobile de locuit (cartiere rezidențiale, blocuri, case individuale) și pentru obiective industriale (fabrici și platforme, clădiri de birouri).

Societățile comerciale au posibilitatea încheierii unor contracte de mentenanță și intervenții, care includ servicii de verificări și revizii periodice.

PROMPT GAZ pune la dispoziția asociațiilor de proprietari o gamă vastă de servicii necesare întreținerii și bunei funcționări a instalațiilor comune și individuale, precum separări, măriri, verificări, revizii și altele.

Instalațiile termice și sanitare

Serviciile puse la dispoziție de PROMPT GAZ în vederea realizării instalațiilor termice includ proiectarea, dimensionarea și execuția acestora. Pentru debranșarea locuințelor din cadrul sistemului centralizat de încălzire, compania se ocupă de obținerea acordurilor RADET, oferind, de asemenea, consultanță de specialitate.

Instalațiile pot fi realizate utilizând sisteme clasice (centrale) sau sisteme ecologice (panouri solare), iar materialele utilizate în execuție sunt cupru, polipropilena (PPR), pexal sau oțel de înaltă calitate.

Garanția lucrărilor este de doi ani

Totodată, acociațiile de proprietari pot beneficia de servicii de înlocuire, modificare și întreținere a instalațiilor comune de furnizare a agentului termic pentru încălzire.

PROMPT GAZ efectuează proiectarea și execuția rețelelor de canalizare, dar și branșamente de apă menajeră și canalizare. Compania pune la dispoziția clienților servicii de achiziționare, executare și montare a instalațiilor sanitare, întreținerea și înlocuirea instalatiilor comune de canalizare și furnizare a apei reci și calde, înlocuirea plasei de apă caldă și rece de la subsol, reparații sau modernizări.

PROMPT GAZ se adresează atât persoanelor fizice, cât și societăților comerciale, asociațiilor de proprietari și instituțiilor publice, fiind autorizată ANRE pentru a efectua instalații de gaze naturale, instalații termice și sanitare.

Galerie fotografii prompt gaz - instalații gaze, instalații sanitare, instalații termice

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2022. Dacă dețineți această firmă click aici.

Servicii PROMPT GAZ:

  • Instalații de gaze naturale (proiectare, execuție, verificare și revizie)
  • Instalații termice (proiectare, execuție, achiziționare materiale, debranșare RADET)
  • Instalații sanitare (montare și racordare obiecte sanitare, branșamente apă, canalizări exterioare)
  • Construcții industriale metalice
  • Amenajări interioare
  • Hidroizolații
  • Garduri și porți de acces
  • Structuri metalice de suprafață mică și medie

Contact PROMPT GAZ SRL

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2022. Dacă dețineți această firmă click aici.

Alţii au fost interesaţi şi de:

EDURAL INSTAL - Amenajări interioare apartamente la cheie
26.07.2022
5934 vizualizari

EDURAL INSTAL - Amenajări interioare apartamente la cheie

Cu o experiență de peste 15 ani, compania EDURAL INSTAL execută lucrări de amenajări interioare la cheie, instalații sanitare, instalații termice și electrice. Firma oferă servicii de întreținere, reparații și montaj pentru instalațiile sanitare în ...
DELTAPHONE INTERFOANE - Instalare interfoane audio și video - Sisteme de control acces - Automatizări
15.12.2015
7596 vizualizari

DELTAPHONE INTERFOANE - Instalare interfoane audio și video - Sisteme de control acces - Automatizări

DELTAPHONE INTERFOANE este o societate specializată în servicii de instalare interfoane audio și video pentru blocuri și vile, automatizare instalații de iluminat precum și montaj sisteme de control acces. Compania furnizează toate echipamentele nece...
ECO VERA SYSTEMS - Fose septice, rezervoare 1000l, stații de epurare
18.01.2024
7667 vizualizari

ECO VERA SYSTEMS - Fose septice, rezervoare 1000l, stații de epurare

ECO VERA SYSTEMS distribuie la nivel național o gamă largă de produse: fose septice ecologice, stații de epurare, separatoare de grăsimi, separatoare de particule grele, separatoare de uleiuri și hidrocarburi, bioactivatori sau rezervoare de 1000 de ...