ROMFRIG COMPANY - proiectare și montaj echipamente și instalații frigorifice industriale

ROMFRIG COMPANY - proiectare și montaj echipamente și instalații frigorifice industriale

actualizat la
01.09.2021
vizualizări
1509
1 voturi
status
actualizat

Înființată în anul 1996, ROMFRIG COMPANY este o companie specializată în proiectarea și montajul echipamentelor și instalațiilor frigorifice industriale. Totodată, după anul 2000, societatea și-a extins activitatea în domeniul instalațiilor de climatizare, termice și sanitare, având capacitatea de a realiza centrale termice de mari dimensiuni, folosind combustibil gazos, lichid, mixt sau solid.

ROMFRIG COMPANY

Personalul firmei deține o experiență de peste 40 de ani în domeniul proiectării și execuției acestor tipuri de echipamente, iar lucrările companiei se adresează tuturor sectoarelor economice din România.

În ceea ce privește realizarea instalațiilor frigorifice industriale, agentul frigorific primar utilizat este amoniacul (R717). Acesta este un agent frigorific natural, primul agent frigorific folosit în industria frigului, cu cele mai bune caracteristici termodinamice pentru utilizare în obținerea temperaturilor scăzute, pentru refrigerare și congelare.

Printre cele mai recente proiecte realizate de către ROMFRIG COMPANY se numără lucrările executate pentru: EUROPA PRIMEX (livrare și montaj ventiloconvector hol intrare), ROCHUS SRL (lucrări de completare instalație frig cu NH3), ASOCIAȚIA PROPRIETARILOR BL. F11C (lucrări de canalizare menajeră și pluvială subsol), AB TEHNIC – Orkla Food SRL (lucrări de instalații de recuperare a căldurii stația de frig gaze calde NH3), ASOCIAȚIA SPLAIUL UNIRII 223 (procurare și montaj lămpi de siguranță cu senzor, lucrări de reabilitare împrejmuire imobil), INTERDEVELOPMENT (instalații termice), D.D. PROMOTERM (confecție butelie egalizare presiune) și multe altele.

ROMFRIG COMPANY - Condiții de execuție și autorizații

În proiectarea și execuția lucrărilor de instalații frigorifice cu NH3, ROMFRIG COMPANY respectă cu strictețe reglementările UE privind introducerea pe piață a recipientelor sub presiune, decurgând din Directiva 2014/68 UE a Parlamentului European și a Consiliului Europei, respectiv HG123/25.03.2015, Guvernul României.

Pe timpul derulării fabricației și a montajului conductelor, execuția acestora este supravegheată și certificată de către personalul tehnic, autorizat de către ISCIR București (responsabil tehnic cu sudura la instalații sub presiune și responsabil tehnic cu supravegherea lucrărilor la instalații sub presiune).

În timpul execuției, supravegherea permanentă și certificarea finală a lucrărilor se face de către organismul notificat TUV Austria. În ceea ce privește lucrările de centrale termice, ROMFRIG COMPANY este autorizată ISCIR pentru producerea cazanelor până la 1500kW, respectiv: autorizație cazane P ≤400 kW și autorizație cazane P 400 kW ≤ P = 1500kW.

În cei peste 20 de ani de activitate, ROMFRIG COMPANY a realizat un număr mare de instalații frigorifice cu NH3, respectiv instalații sub presiune, la nivel înalt de calitate și siguranță. La finalizarea lucrărilor, specialiștii companiei întocmesc documentația finală pentru sistemele de conducte sub presiune, pe baza căreia beneficiarul final poate să obțină de la ISCIR autorizația de funcționare a conductelor sub presiune.

Galerie fotografii ROMFRIG COMPANY - proiectare și montaj echipamente și instalații frigorifice industriale

Contact ROMFRIG COMPANY SRL

  • Telefon: 0744 649 355
    Fax: 021 3263589
  • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
  • Adrese:

    Splaiul Unirii, nr. 225, sector 3, Bucuresti,

  • Adresa WEB: http://www.romfrig.ro/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma ROMFRIG COMPANY SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi ROMFRIG COMPANY SRL, Tel: 0744 649 355

1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti ROMFRIG COMPANY SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

CID Corporate Construct SRL - Distribuitor materiale de construcții București
17.09.2021
8457 vizualizari

CID Corporate Construct SRL - Distribuitor materiale de construcții București

CID CORPORATE este un constructor de încredere, care finalizează lucrările în timpul promis în contract și care bifează toate standardele calitative cerute pe piață. În toți anii de activitate am menținut standardele de calitate pentru toate proiecte...
CONSOLIDARI SPECIALE 2007 - Hidroizolații, termohidroizolații, consolidări structurale
27.07.2020
1875 vizualizari

CONSOLIDARI SPECIALE 2007 - Hidroizolații, termohidroizolații, consolidări structurale

CONSOLIDARI SPECIALE 2007 activează din 2007 în domeniul construcțiilor realizând diverse tipuri de lucrări, de la consolidări structurale, la hidroizolații, termohidroizolații. Din seria de consolidări structurale realizate de CONSOLIDARI SPEC...
FUCHS - sisteme termoizolante - sisteme protectie anti-mucegai
13.08.2008
1350 vizualizari

FUCHS - sisteme termoizolante - sisteme protectie anti-mucegai

    Formarea ciupercilor de mucegai in apartamente si case este o problema ce trebuie luata in serios, care contribuie nu numai in devalorizarea cladirii ci poate aduce prejudicii grave sanatatii oamenilor. Pentru a scapa de igrasie si...