SHEV Systems - Trape de fum, luminatoare fixe, aparate de ventilație zilnică, sisteme de comandă manuală

SHEV Systems - Trape de fum, luminatoare fixe, aparate de ventilație zilnică, sisteme de comandă manuală

actualizat la
23.02.2024
vizualizări
269
1 voturi
status
actualizat

SHEV Systems se ocupă cu distribuția și montajul trapelor de fum și a sistemelor de comandă manuală pentru dispozitivele de desfumare.

Pornind din faza de proiectare și până la montajul produselor, echipa se asigură că fiecare etapă este executată cu maximă atenție și profesionalism.

Portofoliul de produse include trape de fum, luminatoare fixe și sisteme de comandă manuală pentru dispozitivele de desfumare.

shevsystemsbc

Echipa oferă servicii de service în garanție și mentenanță anuală, activitate autorizată IGSU conform OMAI 112/2014 începând cu decembrie 2014.

SHEV Systems este distribuitor pentru România al producătorului de trape de fum SIH SA FRANȚA și deține un portofoliu amplu de trape de fum mecanice, trape de fum pneumatice și trape de fum electrice, folosite la acoperișuri industriale, corturi și hale industriale, hale agricole, hale comerciale, etc.

Trapele de fum mecanice au o comandă manuală care poate fi făcută cu troliu, cu impuls pneumatic(CO2) sau cu impuls electric 24V.

Mecanismul de deschidere al trapei de fum pneumatice constă într-un piston pneumatic ce este acționat cu gaz (CO2). Comanda manuală a deschiderii la trapele de fum pneumatice se poate face în două moduri: cu impuls pneumatic(CO2) sau cu impuls electric 24V.

Trapele de fum electrice sunt folosite în general pentru casa scării/ casa liftului, aule, săli de ședințe în hoteluri, clădiri de birouri, clădiri de locuit comune sau individuale unde nu sunt necesare mai mult de una sau două trape de fum. Pentru aceste trape, funcția de ventilație (aerisire) zilnică este realizată cu același actuator ce asigură și deschiderea pentru desfumare.

Clienții pot opta pentru diferite tipuri de trape:

 • trapă de fum mecanică, trapă de fum electrică într-o deschidere, trapă de fum electrică cu două deschideri, trapă de fum pneumatică într-o deschidere, trapă de fum pneumatică cu două deschideri.

Luminatoarele fixe au aceeași structură ca a trapelor de fum, dar nu au mecanisme în interior și au doar cadre fixe, fiind folosite numai pentru funcția de iluminare naturală.

Aparatele care au funcția de iluminare naturală și funcția de acces pe acoperiș sunt prevăzute cu deschidere doar din interior, cu o bară suport pentru scară și o bară de susținere la urcare.

Aparatele de ventilație zilnică sunt aparate montate pe acoperiș ce asigură aerisirea spațiilor deservite și iluminarea naturală.

Ventilația bazată pe tirajul natural se poate face în trei variante: electric, manual sau statică permanentă, iar ventilația bazată pe tirajul mecanic asigură strict funcția de ventilare zilnică, dar nu și funcția de iluminare naturală.

Sistemele de comandă manuală comercializate de SHEV Systems sunt:

 • sisteme mecanice (troliu debreiabil, role întinzătoare, cablu flexibil);
 • sisteme pneumatice (panou de comandă manuală, modul Electromagnetic Impuls 24V, butelie CO2);
 • sisteme electrice (buton de comandă desfumare, centrală Desfumare 230-24V De La 5 La 75A, centrală Detecție Ploaie Vânt Cu Senzor Extern, detector De Fum, întrerupător Ventilație);

În funcție de tipul construcției și prevederile specifice sistemul de comandă manuală a dispozitivului de desfumare trebuie amplasat la serviciul de pompieri sau la un acces principal al construcției.

SHEV Systems este o firmă activă în domeniul sistemelor de desfumare de peste 15 ani, timp în care s-a specializat în mod constant în efectuarea de lucrări de instalare și întreținere a sistemelor și instalațiilor de evacuare a fumului și a gazelor fierbinți prin tiraj natural.

Proiectele finalizate sunt întotdeauna conforme cu normele actuale și realizate cu un cost minim pe metrul pătrat de desfumare.

Competența acumulată în timp, cunoașterea procedurilor și a reglementărilor din domeniu și rezultatele excelente ale proiectelor anterioare sunt numai câteva dintre motivele pentru care o colaborare cu echipa SHEV Systems nu poate fi decât benefică!

Galerie fotografii SHEV Systems - Trape de fum, luminatoare fixe, aparate de ventilație zilnică, sisteme de comandă manuală

Produse oferite de SHEV Systems:

Trape de fum:

 • Trapă de fum mecanică;
 • Trapă de fum electrică într-o deschidere;
 • Trapă de fum electrică cu două deschideri;
 • Trapă de fum pneumatică într-o deschidere;
 • Trapă de fum pneumatică cu două deschideri;

Luminatoare fixe:

 • Aparate cu funcție de iluminare naturală și funcție de acces pe acoperiș;
 • Aparate montate pe acoperiș ce asigură aerisirea spațiilor și iluminarea naturală;
 • Aparate de ventilație zilnică montate pe acoperiș ce asigură aerisirea spațiilor deservite și iluminarea naturală;

Sisteme de comandă manuală:

 • Sisteme mecanice (troliu debreiabil, role întinzătoare, cablu flexibil);
 • Sisteme pneumatice (panou de comandă manuală, modul electromagnetic impuls 24V, butelie CO2);
 • Sisteme electrice (buton de comandă desfumare, centrală desfumare 230-24V de la 5 la 75A, centrală detecție ploaie vânt cu senzor extern, detector de fum, întrerupător ventilație);

Servicii oferite de SHEV Systems:

 • Montaj;
 • Lucrări de instalare a sistemelor și instalațiilor de evacuare a fumului și gazelor fierbinți prin tiraj natural;
 • Service;
 • Revizii anuale/întreținere;

Contact SHEV Systems S.R.L.

 • Telefon: 0723 273 513; 0745 495 373
  Fax: 0268 257 697
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Strada Laterală, nr. 28, comuna Cristian, județul Brașov

  Ne puteți găsi și pe FACEBOOK

 • Adresa WEB: https://trapefum.ro/
1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti SHEV Systems S.R.L., ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

BELPROFILE - sisteme complete de acoperis metalic
11.08.2010
12040 vizualizari

BELPROFILE - sisteme complete de acoperis metalic

Compania Bel Profile S.R.L este prezenta din anul 2003 pe piata materialelor de constructie, in calitate de furnizor de sisteme complete de acoperis metalic. Activitatea sa este integrata grupului romano-belgian Bravo International Holding, specializ...
ANGY DESIGN BUILDING - Constructii case - Amenajari interioare si exterioare - Demolari cladiri
09.10.2013
17609 vizualizari

ANGY DESIGN BUILDING - Constructii case - Amenajari interioare si exterioare - Demolari cladiri

Angy Design Building realizeaza constructii case la rosu sau la cheie, demolari cladiri, precum si amenajari interioare si exterioare in Bucuresti si in Constanta. Compania Angy Design Building are detine o experienta vasta si o pregatire tehnica rem...
PARTNER CONS STEEL FRAME - Profile zincate, hale metalice, panouri sandwich
14.09.2022
17098 vizualizari

PARTNER CONS STEEL FRAME - Profile zincate, hale metalice, panouri sandwich

PARTNER CONST STEEL FRAME se ocupă cu realizarea construcțiilor metalice la cheie din domeniul industrial și alimentar. Cu o experiență de 18 ani în domeniu, compania are parteneriate de succes cu producători importanți la nivel național și european,...