SOLAR SOLUTION - Sisteme complete de panouri fotovoltaice, invertoare și accesorii

SOLAR SOLUTION - Sisteme complete de panouri fotovoltaice, invertoare și accesorii

actualizat la
07.11.2023
vizualizări
505
1 voturi
status
actualizat

SOLAR SOLUTION distribuie panouri solare fotovoltaice, invertoare, tablouri electrice, conectori și alte accesorii de înaltă calitate pentru alimentarea cu energie regenerabilă a clădirilor.

Fie că este vorba de un sistem solar complet pentru casă sau accesorii precum baterii solare, panouri solare sau invertoareSOLAR SOLUTION stă la dispoziția clienților cu produse, servicii și informații de calitate.

Avantaje panouri fotovoltaice

Echipa oferă servicii de instalare și întreținere a produselor, precum și livrare la nivel național pentru orice comandă plasată.

Prin intermediul echipamentelor oferite, clienții pot beneficia de soluții eficiente pentru a economisi energie și a contribui la un mediu mai curat și mai sănătos pentru generațiile viitoare.

Energie verde pentru un viitor mai curat

Gama de produse SOLAR SOLUTION:

 • acumulatori și BMS, conectori panouri fotovoltaice, tablou electric, protecții AC/DC, cabluri panouri fotovoltaice, invertor și controler, panouri fotovoltaice sau sisteme prindere panouri fotovoltaice;

Energia solară, una dintre principalele surse de energie verde, se obține prin captarea celulelor de lumină, care eliberează electroni ce dau naștere curentului electric. Principalul avantaj constă în oferirea energiei necesare pe tot parcursul zilei, fără a afecta mediul înconjurător.

Astfel, panourile fotovoltaice sunt soluția ecologică și inteligentă pentru un viitor sustenabil și cu facturi de energie scăzute considerabil.

Panoul solar fotovoltaic monocristalin Longi LR5 66HIH 500 M este un produs de top pentru cei care doresc să obțină o performanță maximă din sistemul lor de energie solară. 

Cu o putere nominală de 500 W, acest panou solar poate furniza o cantitate considerabilă de energie pentru a alimenta diverse aplicații și utilizări.

Experții SOLAR SOLUTION recomandă setul de Mufe MC4 și conectorii MC4 T sau Y, împreună cu un descărcător supratensiune de încredere și un cablu solar de 6 mm, pentru un sistem gata de utilizare. De asemenea, siguranțele automate DC sunt indicate pentru o siguranță suplimentară.

Pentru gama completă de panouri fotovoltaice, invertoare și accesorii de înaltă calitate, apelați cu încredere la SOLAR SOLUTION!

SOLAR SOLUTION - Tot ce ai nevoie pentru propriul tău sistem fotovoltaic

Galerie fotografii SOLAR SOLUTION - Sisteme complete de panouri fotovoltaice, invertoare și accesorii

Produse oferite de SOLAR SOLUTION:

Servicii oferite de SOLAR SOLUTION:

 • Consultanță și asistență dedicată 24/7;
 • Instalare și întreținere;
 • Livrare rapidă pentru orice comandă la nivel național;
 • Garanția Returnării produsului timp de 14 de zile de la data achiziționării;

Contact SOLAR SOLUTION S.R.L.

 • Telefon: 0745 069 426
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Bld. Nicolae Bălcescu, nr. 143, Pitești

  FACEBOOK: Fotovoltaice.Shop

 • Adresa WEB: https://esol.ro/
1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti SOLAR SOLUTION S.R.L., ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

FORCE TEAM CONSULT - Instalații electrice de iluminat și tablouri electrice
11.08.2017
7751 vizualizari

FORCE TEAM CONSULT - Instalații electrice de iluminat și tablouri electrice

FORCE TEAM CONSULT se ocupă cu proiectarea, furnizarea și execuția de instalații electrice de iluminat, paratrăsnete, prize de pământ și tablouri electrice. Firma oferă servicii de calitate și satisface chiar și atunci când cerințele sunt mai exigent...
TEKNO FM - Sisteme fotovoltaice - Încălzire în pardoseală - Panouri radiante - Sisteme termodinamice
03.11.2023
7777 vizualizari

TEKNO FM - Sisteme fotovoltaice - Încălzire în pardoseală - Panouri radiante - Sisteme termodinamice

De peste 15 ani, transformăm locuințele în resurse de energie verde! TeknoFM comercializează panouri fotovoltaice profesionale sau semiprofesionale, pompe de căldură, generatoare eoliene, iluminat cu LED-uri, stații de încărcare, branșamente electri...
INCOMAȘ - Confecții metalice - Structuri metalice
10.02.2017
3331 vizualizari

INCOMAȘ - Confecții metalice - Structuri metalice

Compania INCOMAȘ activează de peste 45 ani în domeniul confecțiilor metalice și al structurilor metalice, punând la dispoziție întregul proces care conduce la rezultatul final. Firma oferă o gamă largă și diversificată de produse la nivel național și...