SPECTRAL NDT SERVICES - Examinări nedistructive

SPECTRAL NDT SERVICES - Examinări nedistructive

actualizat la
18.10.2023
vizualizări
9195
5 voturi
status
actualizat

SPECTRAL NDT SERVICES activează în domeniul echipamentelor de examinare nedistructivă, la un raport calitate-preț optim.

ID05

Garanția calității este oferită prin echipamentele folosite și prin expertiza personalului. Personalul autorizat al Laboratorului propriu de Examinări Nedistructive, efectuează servicii de:

 • examinări nedistructive cu Ultrasunete, Pulberi Magnetice, Lichide Penetrante, Examinări Vizuale cât și determinări de Grosimi pentru diverse categorii de produse industriale, subansamble sau prototipuri atât din oțel-carbon, inox, aluminiu, aliaje sau alte tipuri de materiale.

Laboratorul SPECTRAL NDT SERVICES este echipat cu echipamente de examinare nedistructivă de ultimă generație pentru testări cu ultrasunete, determinări de grosimi, testări cu particule magnetice sau cu lichide penetrante.

Compania colaborează cu colegi din același domeniu de activitate din România cât și din Statele Unite, Canada și Germania pe teme tehnice și este la curent în mod constant cu ultimele trenduri și informări din domeniu examinărilor nedistructive.

ULTRASUNETE

Examinări nedistructive cu ultrasunete pentru cordoane de sudură, țevi, table - control pe caroiaj sau pe 100% din suprafață, piese turnate, piese forjate, cât și pentru alte tipuri de piese și elemente industriale.

Putem efectua examinări cu ultrasunete în oțel-carbon, inox, dar și în materiale speciale. 

Normele și procedurile după care se efectuează examinările cu ultrasunete sunt respectate cu strictețe, acestea putând fi EN ISO, ASME, JIS sau norme și cerințe tehnice speciale, solicitate de către clienții noștri.

LICHIDE PENETRANTE

Examinări nedistructive cu lichide penetrante pentru cordoane de sudură, țevi, table - control pe 100% din suprafață, piese turnate și piese forjate. 

Examinările se pot efectua atât la produse din oțel-carbon, cât și la produse din inox sau materiale speciale.

Folosim spray-uri de tip Ardrox, KD-Chemie, Namicon și pentru toate aceste verificări, avem blocuri de calibrare și etalonare.

PARTICULE MAGNETICE

Examinări nedistructive cu particule magnetice pentru cordoane de sudură, țevi, table - control pe 100% din suprafață, piese turnate și piese forjate. Examinările se pot efectua atât la produse din oțel-carbon, cât și la produse din inox feritic sau materiale speciale care permit efectuarea acestui tip de examinare nedistructivă.

Suntem dotați cu aparate portabile tip jug magnetic marca Tiede și Namicon, lămpi și filtre cu ultraviolete tip Helling, Tiede și Labino, iar pulberea fluorescentă sau cu contrast de culoare este de tip Ardrox, KD-Chemie și Helling.

DETERMINĂRI DE GROSIMI

Determinări de grosimi pentru țevi, table, piese turnate, piese forjate, dar și pentru alte tipuri de piese. Determinările de grosimi se pot realiza pentru produse din oțel-carbon sau inox, dar și pentru cele din materiale speciale.

În funcție de solicitări, putem realiza determinări de grosimi pentru o gamă largă de produse industriale.

Aparatura folosită pentru determinările de grosimi este de tip GE și Olympus, ambele tipuri fiind cotate ca având o înaltă fidelitate pentru acest tip de examinări nedistructive.

EXAMINĂRI VIZUALE

Examinarea vizuală reprezintă primul reper al existenței calității în ceea ce privește reperul sau comportamentul testat. Se recomandă acolo unde este posibilă completarea examinării vizuale cu tehnici complementare de examinare nedistructivă, pentru a avea la dispoziție mai multe repere în ceea ce privește calitatea elementelor analizate.

Examinarea vizuală reprezintă pilonul de bază al examinărilor nedistructive, de aceea este un element căruia îi acordăm o foarte mare importanță în activitatea laboratorului de examinări nedistructive pe care societatea noastră se bazează în orice situație.

Laboratorul Nostru

Inspectorii NDT ai laboratorului societății sunt autorizați Nivelul 2 și 3 de către Aroend, DNV-GL și ASNT, rezultatele examinărilor efectuate având o ridicată acuratețe. Aparatura folosită este de tip Olympus, dar și General Electric.

SPECTRAL NDT SERVICES

- Partenerul tău de încredere pentru desfășurarea activității de control și examinări nedistructive -

Galerie fotografii SPECTRAL NDT SERVICES - Examinări nedistructive

Servicii oferite de SPECTRAL NDT SERVICES:

 • Examinări nedistructive cu ultrasunete;
 • Examinări nedistructive cu lichide penetrante;
 • Examinări nedistructive cu particule magnetice;
 • Determinări de grosimi;
 • Examinări vizuale;

Contact SPECTRAL NDT SERVICES SRL

 • Telefon: 0759 013 224
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Strada Zemeș, nr. 1A, Sector 3, București

 • Adresa WEB: https://examinarinedistructive.ro/
5 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti SPECTRAL NDT SERVICES SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

ARTINOX DESIGN - Confecții metalice, balustrade și obiecte de design interior
11.09.2014
4625 vizualizari

ARTINOX DESIGN - Confecții metalice, balustrade și obiecte de design interior

ARTINOX DESIGN este o firmă specializată în producția de confecții metalice, balustrade și obiecte de design interior. Cu o experiență de 15 ani în domeniu, compania are un portofoliu bogat de lucrări executate în orașe importante din România: Bucure...
STORE LOGISTIC – MAȘINI ȘI UTILAJE CNC – LASER, PUNCH,ABKANT, PLASMĂ, WATERJET pentru prelucrare table metalice
16.02.2018
12678 vizualizari

STORE LOGISTIC – MAȘINI ȘI UTILAJE CNC – LASER, PUNCH,ABKANT, PLASMĂ, WATERJET pentru prelucrare table metalice

STORE LOGISTIC este o companie românească ce are ca obiectiv distribuirea națională a soluțiilor logistice pentru depozitare (rafturi metalice, mobilier metalic, stivuitoare) și echipamentelor moderne de prelucrare metale și nemetale. STORE LOGISTIC ...
MASTER ELECTROSERVICE - Automatizări uși secționale, porți rezidențiale, uși de garaj, sisteme de interfonie
06.09.2017
9381 vizualizari

MASTER ELECTROSERVICE - Automatizări uși secționale, porți rezidențiale, uși de garaj, sisteme de interfonie

Compania MASTER ELECTROSERVICE activează în domeniul automatizărilor pentru uși secționale, uși de garaj, uși de garaj secționale, uși secționate rezidențiale, porți, porți batante și culisante, porți cu telecomandă, porți autoportante, interfonie au...