THOMAS - servicii de dezinsectie si deratizare

THOMAS - servicii de dezinsectie si deratizare

actualizat la
20.10.2008
vizualizări
4717
0 voturi
status
neactualizat
Această firmă nu are informaţii actualizate din 2008. Dacă dețineți această firmă click aici.

Thomas ofera familiei tale servicii eficiente, sigure si de incredere. Vom elabora un program care sa se potriveasca exact cu ce ai nevoie, bazat pe o inspectie amanuntita a caminului tau. Nu ai decat sa stai deoparte si sa te relaxezi avand siguranta ca familia si proprietatea ta sunt protejate. Oferind familiilor servicii eficiente si de incredere de peste 15 ani, Thomas are o bogata experienta pentru a va asigura ca familia si proprietatea va sunt bine protejate. Thomas pune foarte mare accent pe angajarea unui personal amabil, de incredere, adaptabil, descurcaret si cu o buna instruire din domeniu.

Disponibilitate si promptitudine
- Daca intampinati neplaceri legate de daunatori, sunati-ne – suntem pe drum spre dumneavoastra! Daca sunteti in programul de protectie a locuintei interventia va fi facuta gratuit fara nici o cheltuiala in plus.

Avantaje:


Protejarea mediului - Pentru a intelege corect conceptul de mediu in dezinsectie si deratizare, este necesar sa inveti proceduri “traditionale” de control a daunatorilor. Tratamentul traditional de daunatori presupunea metode convenabile, cum ar fi tratamentul prin pulverizarea generala cu substante chimice. Acest tip de procedura nu rezolva complet problemele pentru ca eliminarea daunatorilor depinde de felul in care au aparut si prevenirea reaparitiei lor.

Programul Super Ecologic - Ca raspuns al cresterii solicitarii publicului pentru practici responsabile si in conformitate cu cerintele protectiei mediului,Thomas Dezinsectie si Deratizare a lansat Programul Super Ecologic. Programul super ecologic Thomas este un proces de management integrat al daunatorilor (PMI) – o abordare responsabila asupra cerintelor mediului pentru a gestiona problemele legate de daunatori – aplicat la un nivel inalt.
In programul super ecologic, Thomas ridica PMI-ul la un nou nivel prin acordare prioritatii folosirii pesticidelor naturale impotriva celor obtinute sintetic atunci cand folosirea pesticidelor este considerat ca fiind necesara. Ca exemplu, cand avem de aface cu pleosnite, bazat pe programul nostru normal PMI, putem folosi niste pesticide sintetice sau pesticide ecologice care in timp se dezintegreaza in substante inofensive mediului.

Galerie fotografii thomas - servicii de dezinsectie si deratizare

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2008. Dacă dețineți această firmă click aici.

  • deratizare
  • desinsectie
  • garantie - in functie de tratamentul aplicat si de particularitatile invaziei, se ofera garantie in conformitate cu specificatiile substantelor folosite. Perioada de garantie variaza de la caz la caz in urma analizei si constatrilor de la fata locului. Pentru a beneficia de garantie, clientul trebuie sa urmeze intocmai recomandarile facute de agentul de servici. Garantia este astfel conceputa pentru a proteja beneficiarul si pentru a conferi acestuia siguranta. Ne asumam responsabilitatea oricarei probleme pentru a pastra reputatia excelentei in domeniu si pentru satisfactia clientului.
  • In cazul in care nu sunteti multumiti de serviciile noastre, va dam banii inapoi.

Contact SC Thomas SRL

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2008. Dacă dețineți această firmă click aici.

Alţii au fost interesaţi şi de:

CORAL IMPEX - Deratizare, Dezinsecție, Dezinfecție și Tratamente fitosanitare
22.01.2024
4696 vizualizari

CORAL IMPEX - Deratizare, Dezinsecție, Dezinfecție și Tratamente fitosanitare

CORAL IMPEX activează de peste 30 de ani în domeniul DDD și oferă servicii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare, combatere a insectelor și dăunătorilor de orice fel, dar și tratamente fitosanitare. Societatea deține 14 puncte de lucru în orașel...
AliasVIK- servicii de vidanjare și desfundare
27.06.2017
10486 vizualizari

AliasVIK- servicii de vidanjare și desfundare

ALIASVIK SRL prestează servicii de vidanjare, desfundare canalizare, decolmatări rețele de canalizare și preluarea apelor uzate menajere. Suntem la dispoziția dumneavoastră cu un personal specializat și utilaje performante pentru a rezolva problemele...
ServiciiNonStop.ro - servicii de la A la Z
03.10.2023
15123 vizualizari

ServiciiNonStop.ro - servicii de la A la Z

ServiciiNonStop.ro se ocupă cu prestarea serviciilor pentru diferite sectoare de activitate, precum alpinism utilitar, amenajări spații verzi, colectare deșeuri infecțioase, deratizări, dezinsecții, etc. Firma deține peste 20 de ani de experiență și...