THOMAS - servicii de dezinsectie si deratizare

THOMAS - servicii de dezinsectie si deratizare

actualizat la
20.10.2008
vizualizări
4827
0 voturi
status
neactualizat
Această firmă nu are informaţii actualizate din 2008. Dacă dețineți această firmă click aici.

Thomas ofera familiei tale servicii eficiente, sigure si de incredere. Vom elabora un program care sa se potriveasca exact cu ce ai nevoie, bazat pe o inspectie amanuntita a caminului tau. Nu ai decat sa stai deoparte si sa te relaxezi avand siguranta ca familia si proprietatea ta sunt protejate. Oferind familiilor servicii eficiente si de incredere de peste 15 ani, Thomas are o bogata experienta pentru a va asigura ca familia si proprietatea va sunt bine protejate. Thomas pune foarte mare accent pe angajarea unui personal amabil, de incredere, adaptabil, descurcaret si cu o buna instruire din domeniu.

Disponibilitate si promptitudine
- Daca intampinati neplaceri legate de daunatori, sunati-ne – suntem pe drum spre dumneavoastra! Daca sunteti in programul de protectie a locuintei interventia va fi facuta gratuit fara nici o cheltuiala in plus.

Avantaje:


Protejarea mediului - Pentru a intelege corect conceptul de mediu in dezinsectie si deratizare, este necesar sa inveti proceduri “traditionale” de control a daunatorilor. Tratamentul traditional de daunatori presupunea metode convenabile, cum ar fi tratamentul prin pulverizarea generala cu substante chimice. Acest tip de procedura nu rezolva complet problemele pentru ca eliminarea daunatorilor depinde de felul in care au aparut si prevenirea reaparitiei lor.

Programul Super Ecologic - Ca raspuns al cresterii solicitarii publicului pentru practici responsabile si in conformitate cu cerintele protectiei mediului,Thomas Dezinsectie si Deratizare a lansat Programul Super Ecologic. Programul super ecologic Thomas este un proces de management integrat al daunatorilor (PMI) – o abordare responsabila asupra cerintelor mediului pentru a gestiona problemele legate de daunatori – aplicat la un nivel inalt.
In programul super ecologic, Thomas ridica PMI-ul la un nou nivel prin acordare prioritatii folosirii pesticidelor naturale impotriva celor obtinute sintetic atunci cand folosirea pesticidelor este considerat ca fiind necesara. Ca exemplu, cand avem de aface cu pleosnite, bazat pe programul nostru normal PMI, putem folosi niste pesticide sintetice sau pesticide ecologice care in timp se dezintegreaza in substante inofensive mediului.

Galerie fotografii thomas - servicii de dezinsectie si deratizare

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2008. Dacă dețineți această firmă click aici.

  • deratizare
  • desinsectie
  • garantie - in functie de tratamentul aplicat si de particularitatile invaziei, se ofera garantie in conformitate cu specificatiile substantelor folosite. Perioada de garantie variaza de la caz la caz in urma analizei si constatrilor de la fata locului. Pentru a beneficia de garantie, clientul trebuie sa urmeze intocmai recomandarile facute de agentul de servici. Garantia este astfel conceputa pentru a proteja beneficiarul si pentru a conferi acestuia siguranta. Ne asumam responsabilitatea oricarei probleme pentru a pastra reputatia excelentei in domeniu si pentru satisfactia clientului.
  • In cazul in care nu sunteti multumiti de serviciile noastre, va dam banii inapoi.

Contact SC Thomas SRL

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2008. Dacă dețineți această firmă click aici.

Alţii au fost interesaţi şi de:

MIR 59 SERVICE - Dezinsecție - Dezinfecție - Deratizare - Servicii de curățenie
17.11.2015
8795 vizualizari

MIR 59 SERVICE - Dezinsecție - Dezinfecție - Deratizare - Servicii de curățenie

Cu Mir 59 Service dăunătorii își găsesc nașul! Mir 59 Service asigură servicii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare, precum și servicii de curățenie și întreținere spații,  alpinism utilitar și publicitar, spălarea mașinilor cu soluții fără apă,...
BS GROUP - Serivicii și produse de curățenie - Întreținere tehnică clădiri
07.03.2016
7218 vizualizari

BS GROUP - Serivicii și produse de curățenie - Întreținere tehnică clădiri

Societatea BS GROUP a fost înființată în anul 1999 și este specializată în a oferi servicii profesionale de curățenie în industrie, spații office sau spații comerciale.De mai bine de 15 ani, BS GROUP oferă o gamă completă de servicii de curățenie, la...
ALLCHIM - dezinsectie si deratizare
13.08.2008
4805 vizualizari

ALLCHIM - dezinsectie si deratizare

Societatea Allchim Co SA realizeaza prestari servicii de dezinsectie si deratizare fiind autorizata de catre Directia Sanitara in vederea combaterii vectorilor (larve, insecte, rozatoare,etc), lucrari de o calitate exceptionala. Procedeele de lucru s...