UTILAJE DE ȘANTIER PRO - gamă completă de utilaje și scule de șantier

UTILAJE DE ȘANTIER PRO - gamă completă de utilaje și scule de șantier

actualizat la
30.06.2021
vizualizări
85
0 voturi
status
actualizat

Firma UTILAJE DE ȘANTIER PRO comercializează o gamă vastă de utilaje de șantier: circulare, betoniere profesionale, elicoptere pentru finisarea betonului, maiuri compactoare, malaxoare, mașini de tăiat piatra, plăci compactoare, dar și pompe de beton. Totodată, firma pune la dispoziția clienților pompe de zugrăvit, vibratoare de beton, cilindri compactori, unelte și accesorii pentru amenajări interioare și multe altele.

Placa Compactoare BisonteUTILAJE DE ȘANTIER PRO oferă posibilitatea de a închiria mașini de tencuit sau platforme. Din categoria platformelor disponibile pentru închiriere fac parte nacelele suspendate pe cabluri, dar și platformele autoridicătoare pe cremalieră.

Gamă variată de utilaje de șantier

Mașinile de tencuit comercializate se livrează echipate de serie, pregătite de funcționare. Acestea se pot utiliza pentru tencuieli mecanizate, având la bază un material tradițional (nisip în combinatie cu ciment, var), dar și pentru tencuieli pe bază de mortare sau gleturi preamestecate (ambalate la sac).

De asemenea, UTILAJE DE ȘANTIER PRO distribuie pompe pentru aplicarea gletului și tencuielii decorative sau pentru nivelare și finisare decorativă de la mărci precum Titan - Wagner, IMER sau Bisonte.

Compania distribuie plăci compactoare unidirecționale sau reversibile, dar și cilindru vibro-compactor de la mărci precum Wacker Neuson, Bisonte sau BATMATIC. Din categoria pompelor de zugrăvit marca Bisonte sau Titan - Wagner fac parte pompe airless destinate uleiurilor, materialelor de umplere, vopselelor pe baza de rășină sintetică sau latex, adezivilor și altele, pompe airless hidraulice, pompe industriale pentru metal și lemn, pompe airless pentru trasat marcaje rutiere și alte accesorii.

UTILAJE DE ȘANTIER PRO oferă utilaje de șantier profesionale marca MONTOLIT. Din această categorie fac parte mașini de tăiat profesionale Montolit cu diverse specificații, mașini pentru tăierea plăcilor de gresie, faianță sau a plăcilor de ceramică extra-lungi.

Turnurile de lumină telescopice sunt disponibile în mai multe variante: turn cu generator, turn cu generator ce poate fi folosit și independent (alimentare alte echipamente) și turn cu alimentare de la rețea. Turnurile sunt marca Genmac, sunt produse în Italia și se pot înalța pana la 8,5 m, fiind formate din secțiuni telescopice galvanizate. În funcție de model, sistemul de ridicare poate fi hidraulic sau manual.

Compania UTILAJE DE ȘANTIER PRO oferă o gamă vastă de produse, extrem de utile în domeniul construcțiilor, garantând profesionalism și promptitudine. Pentru gama de pompe Titan, Wagner, Bisonte și IMER, transportul și punerea în funcțiune sunt gratuite. Echipa stă la dispoziția clienților, oferindu-le consiliere tehnică de specialitate și ajutându-i să aleagă produsul optim pentru proiectul în desfășurare.

Galerie fotografii UTILAJE DE ȘANTIER PRO - gamă completă de utilaje și scule de șantier

Contact UTILAJE DE ȘANTIER PRO SRL

  • Telefon: 0772 008 792
    Fax: Nespecificat
  • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
  • Adrese:

    Deva, Str. Mihai Eminescu, nr. 100

    Telefon: 0772 008 792 sau 0770 270 922

  • Adresa WEB: https://www.utilajedesantier.ro/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma UTILAJE DE ȘANTIER PRO SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi UTILAJE DE ȘANTIER PRO SRL, Tel: 0772 008 792

0 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti UTILAJE DE ȘANTIER PRO SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

ROTECH TOTAL SYSTEMS - discuri abrazive - scule si unelte -echipamente industriale
27.02.2009
6111 vizualizari

ROTECH TOTAL SYSTEMS - discuri abrazive - scule si unelte -echipamente industriale

Activitatea de baza a firmei noastre o reprezinta importul si distributia de elemente de fixare, organe de asamblare, masini de tras nituri si piulite nit, masini de taiat si prelucrat foi de tabla, unelte si scule diverse. ROTECH TOTAL SYSTEMS dores...
CONVAR IMEX - Vânzare echipamente de curățenie stradală și deszăpezire, piese și consumabile
04.02.2021
9562 vizualizari

CONVAR IMEX - Vânzare echipamente de curățenie stradală și deszăpezire, piese și consumabile

CONVAR IMEX furnizează echipamente de curățenie stradală, echipamente de deszăpezire, măturătoare, dar și consumabile (inele de perie, perii laterale, lamele oțel, răzuitoare pentru lame de deszăpezire, etc.) pentru toată gama de utilaje oferite. Cal...
MEXIMPEX - constructii metalice - scule si utilaje - echipamente industriale
13.08.2008
9677 vizualizari

MEXIMPEX - constructii metalice - scule si utilaje - echipamente industriale

    Meximpex SA, firma privata avand capital integral romanesc, este specializata in operatiuni de export-import desfasurate prin reteaua sa de parteneri din intreaga lume. Pe langa calitatea de reprezentant general pentru export al tu...