VICTORIA - cartier rezidential - ansamblu de vile individuale - vile cuplate si insiruite

VICTORIA - cartier rezidential - ansamblu de vile individuale - vile cuplate si insiruite

actualizat la
17.11.2008
vizualizări
6047
0 voturi
status
neactualizat
Această firmă nu are informaţii actualizate din 2008. Dacă dețineți această firmă click aici.
Ansamblurile rezidentiale sau cartierele rezidentiale reprezinta noua tendinta a pietei imobiliare din Romania, o tendinta nascuta din nevoia fiecaruia dintre noi de intimitate, confort si natura. Cererea continua pe segmentul mediu al pietei a determinat implementarea in regie proprie ACED Construct International a programului "Ansamblul rezidential Victoria ". Beneficiile rezidentilor unui astfel de complex incep cu intimitatea, confortul si securitatea caminului si se extind pana la numeroasele posibilitati de petrecere a timpului liber intr-un cadru natural, chiar in propria gradina sau terasa.

Ansamblul rezidential Victoria este amplasat in imediata vecinatate a statiei de metrou IMGB, permitand astfel rezidentilor acestui cartier un acces rapid, fiind la 10 minute de centrul Bucurestiului. Unitatile rezidentiale sunt compuse din parcele de teren cu acces la drumul de servitude al cartierului cu suprafete cuprinse intre 250 mp2 si 450 mp2 si case cu suprafete intre 125 mp2 si 195 mp2. Constructiile sunt de tip vile individuale, vile cuplate si vile insiruite, realizate pe structura mixta din beton si zidarie la parter si structura de lemn la etaj.

Ansamblul rezidential Victoria este format dintr-un numar de 42 de unitati rezidentiale ce vor fi predate beneficiarilor cu toate utilitatile ( apa, canalizare, gaze si curent electric ). Ansamblul este situat in zona care, conform statisticilor, va cunoaste in continuare o crestere de peste 30% pe an asigurand garantia unei investitii cu potential foarte accelerat de crestere valorica in timp pe masura realizarii constructiilor in cadrul ansamblului. Prin facilitatile deosebite oferite, cartierul rezidential Victoria proiecteaza coordonatele spatiului locativ clasic intr-un spatiu de petrecere a unei mini-vacante in fiecare zi.

Parcelele de teren aferente fiecarei constructii au o suprafata cuprinsa intre 250 mp2 si 450 mp2. In cadrul cartierului rezidential Victoria, constructiile tip vila sunt proiectate pe o suprafata construita - desfasurata cuprinsa intre 125 mp2 si 195 mp2 si se realizeaza numai pe structura mixta beton cu zidarie pentru parter si structura de lemn la etaj.

Proiectele ACED Construct International, finisajele interioare si exterioare sunt personalizate conform cerintelor si preferintelor fiecarui beneficiar, individualizand astfel fiecare constructie in parte.
Printre operatiunile standard cuprinse in constructia unei case mixte amintim:
 • fundatia din beton armat;
 • structura de beton si zidarie la parter cu placa de beton peste parter;
 • structura din panouri semifabricate tip sandwich din lemn masiv, placate pe ambele fete cu panouri de OSB si miez de vata minerala pentru o termoizolatie superioara;
 • sarpanta de lemn cu invelitoare din sindrila bituminata;
 • hidroizolatii terase, balcoane, soclu si termoizolatii pereti si sarpanta;
 • trasee de instalatii termice, sanitare si electrice;
 • finisaje exterioare cu tencuiala, polistiren, termosistem si zugraveala texturata;
 • finisaje interioare cu rigips, zugraveli, placari faianta, gresie si parchet laminat;
 • montaj tamplarie exterioara din pvc cu geam termopan si usa acces exterior;
 • montaj tamplarie interioara din usi lemn sau celulare;
 • montaj obiecte sanitare ( lavoare, cazi, cabine dus, vas wc cu rezervor ), radiatoare si centrala termica, prize si intrerupatoare.

Galerie fotografii victoria - cartier rezidential - ansamblu de vile individuale - vile cuplate si insiruite

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2008. Dacă dețineți această firmă click aici.
 • Ansambluri rezidentiale - case lemn, case zidarie, case mixte

Contact SC ACED Construct International SRL

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2008. Dacă dețineți această firmă click aici.

Alţii au fost interesaţi şi de:

BOHEMIA RESIDENCE - constructii imobiliare noi - apartamente noi - penthouse
14.10.2008
4940 vizualizari

BOHEMIA RESIDENCE - constructii imobiliare noi - apartamente noi - penthouse

Imobilul Bohemia Residence se dezvolta intr-o zona linistita si totusi ultracentrala, pe strada Samuil Vulcan nr. 65, la mai putin de 700m de Palatul  Parlamentului, la 50 m de Bulevardul 13 Septembrie imobilul va avea un subsol, parter, 3 etaje...