WOOD CLASS DESIGN - plintă MDF, parchet laminat, uși de interior, praguri și profile din aluminiu și PVC

WOOD CLASS DESIGN - plintă MDF, parchet laminat, uși de interior, praguri și profile din aluminiu și PVC

actualizat la
13.07.2022
vizualizări
2882
2 voturi
status
actualizat

Compania WOOD CLASS DESIGN produce și distribuie, la nivel național, parchet laminat, plintă MDF, uși de interior, praguri din aluminiu, profile din aluminiu și PVC și multe alte produse destinate amenajărilor interioare. Aceasta este reprezentată în peste 1200 de magazine din întreaga țară și dispune de 4 depozite și 12 autoutilitare.

Societatea pune la dispoziția clienților o gamă vastă de produse, precum: plintă MDF, praguri de aluminiu, plinte din PVC cu canal cablu, dar și uși de interior celulare sau modulare, disponibile în diverse variante și modele.

Din catalogul de produse mai fac parte mânerele pentru uși de interior, parchetul laminat Yildiz, parchetul laminat de la Krono, parchetul LVT, dar și izolator pentru parchet, profile PVC si aluminiu, adezivi și spume.

179504385 3487734581452283 3117073297148404375 n

Totodată, WOOD CLASS DESIGN aduce un element de noutate pe piața plintelor din MDF, prin utilizarea decorului Folio Premium, asigurând astfel o calitate ridicată fiecărui produs ce iese de pe linia de producție.

Acest decor garantează o rezistență mare la acțiuni mecanice și umiditate.

Produsele firmei, concepute pentru finisajul pardoselilor, sunt destinate constructorilor, arhitecților, dar și magazinelor de specialitate.

Echipa, având o vastă experință în domeniu, stă la dispoziția clienților cu servicii de consultanță de specialitate, ajutând-i să ia decizia optimă cu privire la produsele achiziționate.

WOOD CLASS DESIGN - Procesul de producție și stocare

Compania poate să execute comenzi speciale, producând modele exclusive, personalizate, care nu sunt incluse în programul de stoc. Pentru cantitățile medii sau mari achiziționate, transportul este asigurat de către firmă. De asemenea, la nevoie, livrarea produselor se poate face chiar și prin curierat.

În timpul procedurilor de producție, fiecare parte componentă a produsului este testată în mod repetat, pentru a identifica corespondența cu dimensiunile și puterea de adeziune dintre folie si MDF, dar și pentru a asigura corespondența cu modelul aprobat.

Pentru a diminua contactul fizic între produse, stocarea acestora se face în pachete, menținându-se în conformitate cu toate cerințele și specificațiile necesare. Ba mai mult, produsele declarate în lista de prețuri se află într-un program de stoc, a cărui cantitate optimă este întotdeauna menținută în depozit.

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, WOOD CLASS DESIGN distribuie la nivel național o gamă largă de plinte din MDF sau aluminiu, praguri, profile, uși de interior sau parchet laminat, asigurându-se că oferă întotdeauna calitate și excelență în produse și servicii.

Galerie fotografii WOOD CLASS DESIGN - plintă MDF, parchet laminat, uși de interior, praguri și profile din aluminiu și PVC

Produse oferite de WOOD CLASS DESIGN:

 • Plintă MDF
 • Plintă PVC
 • Praguri aluminiu
 • Uși celulare
 • Uși modulare
 • Mânere uși
 • Parchet laminat Yildiz
 • Parchet laminat Krono
 • Parchet LVT
 • Izolatori parchet
 • Profile alumniu
 • Șine perdea
 • Profile PVC
 • Plintă Polimer
 • Adezivi și spume

Servicii oferite de WOOD CLASS DESIGN:

 • Consultanță de specialitate;
 • Transport asigurat pentru comenzile mari sau medii;

Contact WOOD CLASS DESIGN SRL

 • Telefon: 0768 343 431
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Str. Sabarului nr. 64, Darvari, Ciorogarla, Ilfov

 • Adresa WEB: https://woodclass.ro/
2 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti WOOD CLASS DESIGN SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

LIFTEHNOLOGI - Servicii de montaj, service și modernizare ascensoare
25.07.2018
9341 vizualizari

LIFTEHNOLOGI - Servicii de montaj, service și modernizare ascensoare

LIFTEHNOLOGI este o firmă ce are ca obiectiv montajul, service-ul și modernizarea ascensoarelor pentru sporirea confortului public sau privat. Pachetul de servicii Liftehnologi este adaptabil unor diverse tipuri de ascensoare cu diferite destinații ș...
MURASPEC - Tapete și fototapete, tapet vinilic, tapet din fibră de sticlă
08.12.2009
7639 vizualizari

MURASPEC - Tapete și fototapete, tapet vinilic, tapet din fibră de sticlă

Tapetul vinilic pe suport de bumbac, fibră de sticlă sau hârtie, datorită rezistenței la șocuri, uzură și foc, este utilizat în acoperirea suprafețelor din hoteluri, restaurante, săli de conferință, vase de croazieră, magazine, școli și locuințe part...
AMAZING ART DESIGN - Design interior și amenajări interioare
22.05.2017
2205 vizualizari

AMAZING ART DESIGN - Design interior și amenajări interioare

Firma AMAZING ART DESIGN aduce pe piața din România un concept UNIC și ORIGINAL ce permite fiecărui client să își construiască proiectele sale decorative cu un sistem de decorație inovativ, cu o formă rapidă, ușor și sigur, totul cu un simplu click. ...