Beneficiile pavajelor din beton

Beneficiile pavajelor din beton

 
Pavaje de beton pentru piscine
 
Pavaje:
  • O mare varietate de stiluri de pavaj
  • Posibilitati de culori nelimitate
  • Creati-va propriul design
  •  Cost scazut, fara intretinere
  • 50 ani durabilitate
  • Nu se crapa
  • De 3 ori mai puternic decat betonul turnat
  • Perfect pentru conditiile de ger
  •  Pavajul se muta odata cu conditiile de sol
  • Usor de instalat   
 

Flexibilitatea design-ului


    Cele mai multe forme, modele si culori de pavaje din beton, permit proiectarea creativa, precum si delimitarea zonelor de pavare, cum ar fi parcarile, treceri de pietoni si intersectii. Frumusetea pavajelor aduce un plus de valoare si o atractie vizuala oricarei proprietati.

Pavaje de beton pentru piscine

Costul initial de instalare al pavajelor


    Economiile pot fi realizate pentru proiectele mici si simple de catre un proprietar ce a decis sa-si instaleze pavajul singur. In general, pavajele din beton sunt mai putin costisitoare decat pavajele din argila, granit sau gresie. Cand se iau in considerare costurile cu intretinerea si inlocuirea acestora, pavajele ofera o alternativa economica pe termen lung pentru alte tipuri de pavari.

Duritatea pavajului


    Pavajele din beton sunt unitati extrem de dense ce poseda duritate si durabilitate exceptionale, stabilitate superioara sub incarcaturi mari si nu sunt afectate de extreme ale temperaturii. Fiecare unitate are articulatii, care permit circulatia fara a se crapa. Pavajele realizate in fabrica dureaza decenii.
    Fabricate pentru tolerante dimensionale inguste, pavajele sunt mai puternice decat suprafetele din beton turnat si mai durabile decat asfaltul negru. Un sistem de pavaje segmentale permite expansiunea si contractia fara a produce crapaturi ale suprafatei, spre deosebire de suprafetele din beton monolit.

Duritatea pavajului exterior din beton

Intretinerea pavajelor din beton


    Pavajele crapate pot fi inlocuite cu usurinta, fara patch-uri. Pavajele de culoare inchisa pot ajuta la ascunderea petelor. Furnicile si buruienile dintre npavaje pot fi prevenite cu erbicide. Pavajele pot fi reparate prin ridicare zonei afectate, re-compactand baza peste care se toarna nisip dupa care se reinstaleaza aceleasi pavaje. Este o procedura necostisitoare care nu lasa petece vizibile.  
    Pavajele sunt usor de intretinut. Maturarea regulata si spalarea ocazionala sunt, de obicei, reprezinta intretinerea necesara. Pentru murdarii mari, spalarea cu presiune si cu solutii adecvate (reslefuirea spatiilor dintre pavaje va fi necesara) sau un simplu tratament cu o perie, solutie de curatat, apa vor rezolva problema.