Cabina de dus

Cabina de dusCabina de dus

    Acesta este sezonul in care apreciezi cu adevarat o desfatare intr-o cada cu vapori de apa calda dupa ce ai intampinat frigul de afara. Pentru o relaxare totala, exista o serie de creatii, elegante si noi modalitati de a face baie sau dus asa cum sunt exemplele pe care vi le vom prezenta in continuare.
 

Cabina de dus cu sistem hidroterapeutic

 

 Cabina de dus cu sistem hidroterapeutic

    "Hidroterapia" este cuvantul cheie in spatele aspectului uimitor a acestei cabine de dus. Odata ce intrati in aceasta minune tehnologica, o serie de jet-uri controlate de computer va vor calma si relaxa, in toate punctele, din toate directiile (asigurati-va ca sunteti pregatit pentru jetul ce va veni direct de sub picioare). Daca va place aspectul, incepeti sa economisiti acum - deoarece acesta are un pret de $ 100,000 pentru fiecare unitate.
 

Cabina de dus ce simuleaza curgerea unei cascade

 

 Cabina de dus ce simuleaza curgerea unei cascade

    Din ce directie ar trebui sa apara jeturile de dus? Acest dus simuleaza curgerea unei cascade. Apropiind problema si din alt punct de vedere, dusul este conceput astfel incat apa vine de jos, de la picioare si nu de deasupra capului, cum eram obisnuiti - dar cat de eficient este acest lucru? In aceste timpuri in care se vorbeste de ecologie, de pastrarea ecosistemului, un dispozitiv care trebuie sa depaseasca gravitatea va primi un punct negru impotriva acreditarii in privinta economisirii energiei. Ar putea recupera in aceasta privinta daca se bazeaza pe noi practici prin introducerea unor buzunare de aer care sa impinga apa si sa-i accelereze cursul, reducand consumul de apa cu o treime, pastrandu-si acelasi aspect si aceeasi senzatie - acest dus este un exemplu in care aceasta tehnologie a fost pusa in practica.

Cabina de dus cu sistem cromoterapeutic

 

 Cabina de dus cu sistem cromoterapeutic

    Este un dus sau fulger? O intrebare irelevanta pentru dusul futurist, pentru ca acesta foloseste culorile ce se schimba pentru o experienta spa de cromoterapie. Jeturile schimbatoare completeaza imaginea - si va ofera potentialul pentru o caracteristica a apei, in interior sau in exterior, uimitoare (atat timp cat apa poate fi recirculata).