Seturi de mese si scaune pentru acasa

Seturi de mese si scaune pentru acasa


    Cine spune ca mobilierul trebuie sa fie strict utilitar? Unii cred ca designerii de mobilier ce nu gandesc in mod conservator creaza seturi de mobilier inovatoare si, uneori, seturi ciudate care sunt la fel de atragatoare pe cat sunt de functionale. De la mese cu compartimente ascunse la seturi de mese compacte care se desfac ca petalele unei flori, iata cateva exemple de seturi de mobilier incredibile.

Seturi de mese si scaune pentru acasa
 

Mobilier pentru spatii mici


    Odata cu scaderea interesului fata de casele mari in favoarea celor mai mici, eficiente din punct de vedere energetic, mobila ce se poate depozita usor devine din ce in ce mai frecventa - si aceasta nu trebuie sa fie ieftine. Aceste doua seturi de mobilier mobil se transforma fiecare intr-un set de scaune si o masa mica. Atunci cand nu este utilizat, acestea se pot strange, ceea ce aduce in prim plan avantajul economisirii de spatiu.

Mobilier pentru spatii mici
 

Scaune cubice, mobile, modulare, multi-functionale


Scaune cubice, mobile

    Aceste scaune reprezinta o unitate multi-functionala conceputa pentru persoanele care traiesc intr-o zona cu o mare densitate de locuinte. Se adapteaza la pardoseli neregulate, inguste si mici, pentru a reduce dezordinea si a spori eficienta si functionalitatea mobilierului. Cantareste foarte putin si este prevazuta cu tapiterie detasabila, astfel incat sa fie folosita in diverse modalitati.

Scaune modulare, multi-functionale


Design-uri inteligente de mobilier 

 
 Design-uri inteligente de mobilier Dulap cu linii curbe
   
 
 
   Aceste design-uri de mobilier salbatice si colorate realizate de catre Stanislav Katz arata ca si cum ar putea cu usurinta sa provina dintr-un decor de film, asta datorita formelor si proportiilor lui neobisnuite. Raftul de carti curbat cu un loc construit in interior pentru relaxare si lectura este pur si simplu ingenios.
 
 
 
 Mobilier conceput pentru relaxarea ta