Cele mai populare tipuri de pardoseli din marmura

Cele mai populare tipuri de pardoseli din marmura


    Pardoselile din marmura au devenit destul de populare pentru utilizarea lor in birouri si in casele din intreaga lume. Aceste tipuri de pardoseli sunt foarte bune pentru casa ta. Marmura adauga mai multa eleganta si frumusete casei tale. In afara de asta, ea poate fi, de asemenea, utila si durabila.

    Cele mai populare tipuri de pardoseli din marmura
 
    Multe persoane din intreaga lume opteaza pentru aceste placi de marmura stilate pentru decorare caselor lor. Uneori, pentru unii dintre noi, devine dificil sa alegem pardoseala potrivita pentru decorul casei noastre, desi, aceasta este una dintre cele mai importante sarcini. Trebuie sa luam in considerare mai multi factori, inainte de selectarea placilor de marmura pentru pardoseala.

    Marmura pe care o alegi trebuie sa fie frumoasa, precum si utila. Exista diferite tipuri de marmura disponibile pe piata. Marmura ce seamana cu piatra este destul de populara. Marmura tip gresie este, de asemenea, preferata de multi oameni, deoarece acest material este foarte rezistent. Pardoseala din marmura lustruita este plasata in multe centre de afaceri si comerciale. Aceasta ofera un aspect elegant intregului spatiu.

Placile de marmura ce seamana cu piatra

    Placile de marmura ce seamana cu piatra sunt foarte cautate. Acestea sunt considerate a fi unele dintre cele mai bune tipuri de marmura avand un aspect antic. Acest tip de placa de marmura poate fi instalat in bucatarie, baie, la semineu si chiar si pe peretii exteriori. De asemenea, pardoselile din marmura ce imita piatra sunt folosite in scopuri centrele comerciale. Multe cladiri de birouri sunt decorate cu acest tip de placa.
 
 Marmura tip gresie

    O alta optiune buna este marmura tip gresie. Aceasta marmura este mai putin predispusa la daune. Ea poate fi plasata in zonele cu trafic intens ale casei tale. Este o optiune mai sigura decat marmura lustruita sau polizata. De asemenea, este rezistenta la orice fel de daune sau zgarieturi.

    Placile de marmura lustruite sau smaltuite sunt destul de populare. Acest tip de pardoseala este stralucitoare si colorata, ceea ce adauga eleganta  casei tale. Aceasta este una dintre cele mai obisnuite tipuri de marmura utilizate de catre consumatori. Trebuie sa se mentina culoarea si frumusetea pardoselelor, de aceea trebuie mentionat faptul ca acets tip de marmura nu rezista la zgarieturi. Pardoseala lustruita este usor de intretinut si curatat, deoarece acestea sunt hipoalergenice. Dar aceste pardoseli sunt destul de delicate, neputand rezista la spargere. Daunele sau zgarieturile de pe podea ies foarte mult in evidenta. Deci, acest tip de marmura ar trebui sa fie utilizat cu precautie.

 Placile de marmura lustruite sau smaltuite

    Pardoseala din marmura poate fi plasata in orice zona a casei tale. Aceste placi sunt de cele mai multe ori folosite in bucatarii. De asemenea, marmura poate arata frumos si pe tejgheaua de la bucatarie. Camera de baie poate fi, de asemenea, un loc bun pentru instalarea marmurei.

    Pardoselile din marmura sunt disponibile in diferite modele, forme si marimi. De asemenea, culoarea si textura marmurei variaza. Aceste placisunt disponibile in magazinele de specialitate. Ar trebui sa verifici autenticitatea dealerilor si a magazinelor inainte de cumpararea materialelor. Aceste placi sunt utilizate pentru diverse aplicatii. Cea mai mare parte a oamenilor selecteaza placile de marmura care se potrivesc cu culoarea peretilor din casele lor.