O mare varietate de jaluzele pentru ferestre ce se potrivesc cu stilul de design

O mare varietate de jaluzele pentru ferestre ce se potrivesc cu stilul de design


    Jaluzele sunt un tip de elemente de acoperire a fereastrei fixate in interiorul sau in afara fereastrei. Ele sunt utilizate nu numai pentru motive de intimitate, dar ajuta, de asemenea, in controlul cantitatii de lumina ce intra in camera. Mai mult decat atat, jaluzelele sporesc decorul camerei facand-o sa para mai atractiva prin aplicarea unui aspect modern.

   O mare varietate de jaluzele pentru ferestre ce se potrivesc cu stilul de design
 
 In general, jaluzelele fereastrei vin in trei stiluri diferite: jaluzele orizontale, jaluzele verticale si obloane pentru ferestre.

Obloanele:


    Cele mai populare obloane sunt jaluzelele romane, obloane celulare si obloane cu rola. Aceste jaluzele sunt oferite la preturi foarte atragatoare si sunt disponibile intr-o gama larga de culori, modele sau tesaturi pline pentru a se coordona cu decorul si cu mobilierul.
 
Obloane

    Stilul fagure de miere ale obloanelor celulare arata exact ca un fagure de miere produs de albine, atunci cand te uiti la ele dintr-o parte, de unde si numele lor! Ele devin o alegere din ce in ce mai populara, pentru ca sunt eficiente din punct de vedere energetic, disponibile intr-o gama larga de culori si se gasesc la preturi accesibile.

    Jaluzelele cu rola sunt simple si, totusi, cel mai popular stil, deoarece acestea pot fi usor de tras in sus sau in jos la inaltimea dorita. Cu o mare varietate de culori, stiluri si modele jaluzelele cu role sunt adesea alese pentru a intregi design-ul camerei in care sunt amplasate.

Jaluzele verticale:


    Jaluzele verticale, cu sipcile lor verticale suspendate in jos de la capatul sinei in partea de sus pot fi deschise din ambele parti, precum si din mijloc. Poti alege sa fie pe deplin deschise, fie pe partea dreapta sau pe partea stanga in functie de cum se deschide fereastra sau usa, ceea ce le face  alegerea ideala pentru usile teraselor si conservatoarelor. Materialul utilizat pentru lamelele jaluzelelor verticale este, de obicei, un material care  ajuta la protejarea impotriva luminii solare nedorite si reduce caldura, in special in conservatoare. De asemenea, aceste jaluzele sunt disponibile in diferite culori, modele si texturi pentru a complimenta stilul de design interior.

Jaluzele verticale

Jaluzele orizontale:


    Jaluzelele orizontale, numite si jaluzele venetiene, vin intr-o gama larga de culori, materiale si dimensiuni. Stilurile populare sunt jaluzelele din metal si lemn, care sunt disponibile in diferite latimi ale stinghiei. Jaluzele din lemn ofera un aspect rafinat si formal ferestrei, ceea ce le face o alegere populara, atat in stilul traditional, cat si in cel modern al casei, din moment ce variatiile disponibile de culori ale lemnului se combina frumos cu mobilierul camerei, transformand-o intr-o incapere stilata si foarte eleganta.

    Jaluzelele orizontale din PVC sunt foarte cautate, ca urmare a versatilitatii si a usurintei in functionare. Aceste jaluzele sunt realizate din material plastic si sporesc frumusetea ferestrei cu varietatea de culori impresionanta, aspectul sofisticat si versatilitate optima, din moment ce acestea protejeaza impotriva umezelii, fiind ideale pentru baie si bucatarie.

Jaluzele orizontale

    Aluminiul este utilizat la confectionarea jaluzelelor de metal, iar latimea lamelelor este, de obicei, de 6 mm la 8 mm. Cele mai recente design-uri sunt jaluzelele din metal perforate, ce ofera un aspect neobisnuit, impreuna cu unele efecte de iluminat fantastice, pe masura ce lumina naturala trece prin perforatii.