Confectii metalice: Perdelele din aluminiu

Confectii metalice: Perdelele din aluminiu


    Ideea de decorare a unui interior este reprezentata de cautarea unui raspuns la marea problema ridicata de un spatiu gol. Confectiile metalice, si anume perdelele din aluminiu, ofera acest raspuns mult mai usor. Perdelele din aluminiu reprezinta un lant decorativ care faciliteaza inovatia, folosind o combinatie de culori variate si dimensiuni, astfel incat ofera fiecarui spatiu unicitate si personalitate.

   Confectii metalice: Perdelele din aluminiu
 
     Aceste perdele sunt realizate din zale de aluminiu, cu un tratament special pentru lanturi. Acest strat special confera caracteristici speciale perdelelor din aluminiu, care le permit sa reziste la lumina soarelui si nu isi pierd culoarea. De asemenea, aceste perdele sunt rezistente la acizi, la apa de mare, la oxidare si la uzura.

Decoratiuni interioare - perdelele din aluminu

    Perdelele din aluminiu sunt non-inflamabile, ceea ce le face ideale in locurile unde exista risc de incendiu. Pot fi utilizate si in locuri in care igiena este foarte importanta, pentru ca acestea sunt usor de curatat, numai cu apa si sapun cu ph neutru.

    Cu o usurinta extraordinara, deoarece sunt realizate din aluminiu, aceste perdele permit instalarea lor fara a creste greutatea lor. De asemenea, ele pot fi reciclate si refolosite ori de cate ori doriti, prin urmare adopta un comportament ecologic.

Confectii metalice pentru locuinta

    Perdelele din aluminiu au finisaje normale, cu o deosebita stralucire si o atingere de satin, dand un efect unic incaperii in care sunt instalate. De asemenea, exista un numar variat de culori, din care puteti alege. Mai mult decat atat, caracteristicele perdelelor te invita intr-o lume a visarii: ecrane de lumina care distribuie lumina intr-un mod magic, perdele multicolore ce se joaca cu lumina soarelui, la atingere emana un sunet in cascada, avand design-uri atractive.

    Rezolva nevoie a doua ambiente intr-un spatiu mic fara a folosi usi, deoarece perdelele din aluminiu pot inlocui atat usile, cat si peretii, construind labirinturi vizuale si creand colturi intime. Aceste perdele va permit deschiderea si inchiderea spatiilor pentru a se potrivi nevoilor fiecarui moment.
 
 Transforma-ti casa intr-una unica cu perdelele din aluminiu