Opere de arta din sticla: acolo unde arta si sticla se intersecteaza

Opere de arta din sticla: acolo unde arta si sticla se intersecteaza


Opere de arta din sticla: acolo unde arta si sticla se intersecteaza

    Desi exista diferite scoli de gandire si chiar controverse daca acesta este lichid sau solid, sticla poate transforma un mediu intr-unul artistic unic. Bucatile de sticla suflata sunt intotdeauna unice, dar o minte creativa poate folosi aproape orice tip de sticla pentru a crea frumusete sau indrazneala in arta. Sticlele sunt o componenta populara a artei, deoarece acestea sunt atat de versatile, incat se pot transforma intr-o varietate de concepte.
 

Instalatii de sticla


Decoratiuni din sticla

    Netede si stralucitoare, aceste sfere/bile de sticla sunt incredibil de privit si aproape ca implora sa fie atinse. Aceastea sunt spectaculoase datorita luminii care stralucire pe suprafata lor, in timpul zilei, iar pe timp de noapte radiaza lumina din interior.

Obiecte de decor pentru casa

Recipiente din sticla


Recipiente din sticla   Obiecte de artizanat din sticla

    Sticlele vintage detin un farmec de nedescris, care este greu de duplicat. Pretuite de zeci de ani, aceste pietre au tinut piept timpului fara fisuri. Recipientele din sticla, mai moderne sunt adesea pictate manual sau decorate de catre artisti care spera ca munca lor va fi indragita intr-atat incat sa devina amintire de familie.
 
 Design interior - Sticlele vintage