Design Interior - Ferestrele descopera sufletul casei

Design Interior - Ferestrele descopera sufletul casei


    Studiile au demonstrat ca lumina naturala imbunatateste atmosfera si creeaza iluzia de spatiu. Lumina soarelui ne influienteaza fiecare aspect al vietii noastre si asta se poate observa si in starea de spirit a fiecarei persoane. Prin urmare, o casa luminata natural nu numai ca pare mai mare, dar, in acelasi timp, creeaza conditii mult mai placute trai.

   Design Interior - Ferestrele descopera sufletul casei
 
    Ferestrele reprezinta un mod fantastic de a permite razelor solare sa ne invadeze spatiul, insa cheia sta in alegerea design-ului de fereastra. Unele modele de ferestre sunt mai bine adaptate in a facilita intrarea luminii naturale decat altele, de aceea este important sa se ia acest lucru in calcul atunci cand se discuta despre planurile de schimbare a ferestrelor din casa.

Design-uri de ferestre


    Exista mai multe stiluri de ferestre din care se poate alege varianta potrivita. Iata catev a din cele mai populare:
  • Aceste ferestre mari sunt realizate in mod traditional din trei parti, o fereastra mare flancata de ferestre mai mici. Sub geam se poate amenaja un spatiu de unde poti savura privelistea oferita de acestea.
Fereastra mare flancata de ferestre mai mici
  • Acesta fereastra realizata in stil clasic este format dint-o parte in exterior care se ridica si se coboara si cealalta parte, in interior, care se deschide in afara sau inauntru.  Acest stil de fereastra permite aerisirea rapida a incaperii si faciliteaza intrarea luminii naturale.
fereastra realizata in stil clasic
  • Aceste ferestre sunt, de obicei, suspendate in perechi si montate pe balamale care sa permita cadrului ferestrei sa se legene fie in interior, fie in exterior, in functie de preferinte.
Ferestre suspendate in perechi si montate pe balamale
  • Aceste ferestre sunt similare cu primele ferestrele, dar au mai mult de trei panouri care se imbina pentru a forma o curba.
Ferestre curbate

  • Aceast design de fereastra este foarte popular in Europa. Acestea se inclina inspre interiorul incaperii in partea superioara si se pot deschide in totalitate - excelent pentru o intretinere usoara.
Fereastra foarte populara in Europa

  Din moment ce aceste ferestre nu pot fi deschise, singurul lor scop este acela de a permite lumina sa intre in incapere.