Semineul - punctul central al casei!

Semineul - punctul central al casei!

 

Semineul - punctul central al casei!

    Un semineu este un dispozitiv lipit de perete, conectat la un cos de fum. Aceste exemple pe care le vom prezenta in continuare folosesc tot felul de metode de combustibil - unele ard combustibili alternativi (inclusiv apa), in timp ce altele sunt suspendate de tavan, se pot fixa in masini sau pot fi mobile, luate oriunde mergeti dumneavoastra.
 
Seminee ce se ascund in dulapuri si mese

    Semineele nu trebuie sa fie neaparat statice, asezate central si pe post de mobilier fix asa cum au fost odata. De fapt, unele seminee se pot ascunde in dulapuri, mese sau chiar pot fi mutate de jur imprejur ca un vechi LP player pentru utilizare in interior si in exterior - cum ar fi cele ce sunt prezentate in aceste poze.

Design de seminee de metal

    Pentru cei care prefera sa-si pastreze inca semineul ca un centru de intalnire al casei, aceste design-uri minunate de seminee de metal fac o declaratie subtila, dar remarcabila pe suprafata peretelui - dar poate, de asemenea, sa domine aspectul camerei. Desi acesta este design-ul de semineu cel mai intalnit, exista si alte modele creative si elegante de la Arkiane.

Seminee de perete

    Unul din multele seminee de perete de la Saffreti, aceasta creatie particulara, eleganta se incadreaza in orice spatiu pe perete disponibil. Pentru ca arde combustibil curat direct turnat in depozitul sau, el nu are nevoie de nici o setare speciala, aerisire sau alte tratamente.

Seminee hi-tech

    Pentru fanii gadget-urilor hi-tech, exista, de asemenea, o serie de design-uri si modele creative de seminee de unde poti alege - desi unii se bucura doar de productia limitata ce se executa, deoarece costul este mult prea mare sau tintesc o zona prea mica a pietei. Pozele expun doar cateva exemple de seminee integrat cu tot felul de dispozitive si tehnologii, de la televiziunile cu sisteme muzicale complete pana la seminee cu porturi pentru iPod.