Lumineaza sufrageria in mod dinamic

Lumineaza sufrageria in mod dinamic


    Ca si LED-uri de scara mare pentru camera de zi, aceasta idee creativa de iluminat combina decorul si module de accesorii standardizate. Ideea de baza: cumparati cate aveti nevoie si aranjati luminile pentru a face propriul sistem de iluminat functional si declaratia de decorare dinamica.

 Lumineaza sufrageria in mod dinamic
 
   Aceste asa-numite Light Brix sunt accesorii flexibile care pot ilumina camere si spatii sau pot servi ca si accente de iluminat simple in holuri sau pe peretii de la intrare. Design-ul de dormitor pentru copii, de exemplu, poate deveni o activitate interactiva de joc, lumini programate cu modele personalizate de catre insisi copiii.

Led-uri

    Desigur, acestea pot lucra intotdeauna ca si lumini artistice pentru gradini sau spatii exterioare, in general. Moderne, cum sunt, aceste imagini demonstreaza ca aplicele se potrivesc bine in contexte simple, contemporane, precum si in spatii antice si elegante. Aceste unitati modulare de iluminare sunt, pe scurt, la fel de flexibile si programabile cu ecrane tridimensionale de mari dimensiuni, pe cat sunt accesorii practice de iluminare pentru spatiile interioare.
 
 Corpuri de iluminat