Marmura - un articol de lux!

 Marmura - un articol de lux!

 

 Marmura - un articol de lux!


    Timp de secole, multi ingineri, arhitecti si constructori s-au folosit de placile si dalele din marmura pentru locuinte si cladiri. In acest timp, marmura a stat la baza decoratiunilor pardoselelor, ca un plus opulent a interiorului. Acest material a fost folosit pentru holuri, coridoare, saloane in castelele din Grecia Antica, Imperiul Roman si Europa medievala. Marmura a fost utilizata pe scara larga in curti si sali de guvern de cladiri, palate si case mari.
 
    Aztecii antici din America de Sud au folosit, de asemenea, placile din marmura, facand-o alegerea perfecta in podele pentru utilizarea ei in orase. Marmura a fost valorificata de-a lungul istoriei datorita elegantei sale, ce a traversat continente si culturi.
    In zileel noastre, placile de marmura sunt inca privite ca o optiune artistica, datorita rezistentei sale in timp si elegantei, prin urmare popularitatea acesteia a fost intotdeauna asigurata. Ca si salilele din epoca Renasterii, placile de marmura folosite pentru pardoseala pot duce la un interior luminat, cu aspect regal, fie ca este vorba despre o casa sau un centru comercial.

placile de marmura folosite pentru pardoseala pot duce la un interior luminat


Placile de marmura reprezinta o optiune practica pentru podele


    Timp de secole, placiel de marmura au fost utilizate pe scara larga in locuri remarcate pentru prosperitatea lor. Cu toate acestea, exista un alt aspect asupra utilizarii ei, care ar putea fi atribuita, in mod general, unui scop mai practic. In zonele in care curatenia reprezinta o prioritate, si trebuie sa fie libere de agenti patogeni si alergeni, marmura este o alegere practica, mai ales in spitale.
    Placile de portelan sunt acum mai frecvent utilizate in aceste zone, desi marmura ramane o alegere potrivita acolo unde particulele microscopice penetreaza cu greu suprafata. In zonele cunoscute pentru temperaturile toride, cu umiditate mare, marmura ofera o plimbare racoroasa, tonica si revigoranta pe suprafata. Aceasta reprezinta unul dintre nenunmaratele beneficii ce le ofera o pardoseala din marmura.
 
 Placile de marmura reprezinta o optiune prcatica pentru podele