Placi de pardoseala ce se potrivesc cu casa

Placi de pardoseala ce se potrivesc cu casa


    Unul dintre cele mai importante aspecte legate de imbunatatirea casei tale este tipul de pardoseala pe care te decizi sa-l folosesti. Exista numeroase desene si materiale disponibile pe piata din care poti alege design-ul potrivit pentru pardoseala, indiferent daca doresti sa alegi placi de piatra in stil rustic sau a-i prefera finisajul placut al placilor din ceramica sau portelan. Multi oameni nu pot diferentia placile ceramice de cele de portelan. Daca rdti serios in alegerea celor mai bune placi pentru pardoseala casei tale, atunci ai nevoie sa intelegi, in mod corespunzator, tipurile de placi si alte lucruri prin care va transformati pardoseala intr-una plina de personalitate.

  Placi de pardoseala ce se potrivesc cu casa
 
    Exista doua categorii principale de placi pentru pardosea; placi de portelan si tigle ceramice. Apoi, exista trei subcategorii de placi de portelan si anume, portelan natural, lustruit si polizat. Portelanurile naturale sunt denumite neslefuite. Acestea placi dense au o rata de absorbtie mai scazuta, prin urmare, au o rezistenta mare impotriva inghetului. Mai mult, portelanul vine in trei finisaje; finisaj material, fara email si lustruit. Placile emailate pot fi fie partial sau complet lustruite. Gradul de email se realizeaza prin schimbarea procesului de fabricatie. In medie, rata de absorbtie a placilor lustruite este de 50 procente, dar exista unele placi smaltuite a caror rata de absorbtie se poate reduce la 10 la suta. Aceasta se intampla in special, in cazul in care stratul de sus al placii este fabricat din lut. Marele avantaj al placilor lustruite este ca poti slefui in continuare.

Placi ceramice pentru pardoseli

    Portelanul polizat este disponibil intr-un finisat de granit, iar suprafata placii nu este smaltuita. Aceste tipuri de portelan sunt, de fapt, cele naturale, care au suferit un proces de polizare minutios. Acestea trec printr-un alt proces de fabricatie pentru a le face mai rezistente. Procesul de fabricatie creeaza pori la suprafata placilor. Prin urmare, este necesar ca un sigilant potrivit pentru instalarea placilor. Un sigilant inadecvat ar conduce la patarea placilor.

    Este important sa iei in considerare aspectul general al casei tale, atunci cand alegi tipul de placi de portelan pentru imbunatatirea aspectului casei. Acest lucru este important, astfel incat poti realiza cerintele precise ale suprafetei pardoselii. Este recomandabil sa obtii consultanta tehnica, daca un designer interior iti redecoreaza pardoseala.

Placi din portelan pentru pardoseli

    Placile de pardoseala, per ansamblu, sunt disponibile, in mii de sortimente diferite pentru a se potrivi cu diferitele gusturi si preferinte. Ce au in comun este faptul ca acestea sunt durabile si asigura un proces de curatare usoara. O placa pentru pardoseala curata poate fi atinsa cu usurinta si destul de ieftin. Placile furnizeaza o pardosea durabila, atractiva si confortabila, perfecte pentru casa ta. Multe placi din mozaic reprezinta ultima tendinta in ceea ce priveste pardoseala cu posibilitatea de a proiecta modele ce se potrivesc cu preferintele tale, pentru a da casei in design perfect natural. Aceastea adauga extravaganta si admiratia celor ce-ti vor calca pragul.